![]() |
Quote:
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? ON |
Quote:
A foszotgatás a mások javainak elvétele. Mi ért többet? 10K kaja vagy 1K mindenből ami a rakiban van? Ha már mindenáron az értékekhez akarsz ragaszkodni. Régen Nagy Sándor + Genghis Khan-t sem érdekelte, hogy gyenge orit mészárol széjjel vagy épp erőset + Ati sem volt ott,. hogy bannolja, szal ennyire nem kéne messzire merészkedni. Ne érts félre. Nem rosszból mondom. Kifejezettten értékelem, hogy ésszerűen érvelsz a dolog ellen, de azért ne túlozzunk. A kajahozam annyira a Te, én és más pacijait sem érinti, mint arról amiről jelen esetben beszélsz :) Lehet nem robbantottak, de az tuti hogy amennyiben építkezni kellett nem a saját tartalékaikból tették azt :) |
Quote:
úgy elsőre kicsit durva volt a fogalmazás, jóvanna beteg vagyok :o |
Quote:
Komolyra fordítva a szót, én annyira nem félteném a tolikat. Az egyetlen elfogadható érv ami ellenem szól az a termelők hátrányos helyzetének fokozása. |
Quote:
Nem csak durva volt, hanem értelmetlen. Mi köze az orosz karóragyűjtőknek a rakifosztáshoz? |
Quote:
ha óvatosan elolvasnád amit írtam, akkor értenéd :) |
Quote:
Ha pedig az egész raktárat kipakolod, azzal gyakorlatilag le is lehet irtani kapásból egy országot. Fosztasz 2-őt, a szövid meg pusztít egyet, és a faszi ott áll üres hekikkel, pénz, és nyersi nélkül... Lehet, hogy még a mészár is elveszítené a jelentőségét... szerintem A tolis felesleges lenne végképp. |
OFF/
Nektek nem reális a raktárak fosztása, szekeret húzó katonák:) , akkor mi a varázslás meg a térkapun ugráló toli, ezek inkább valóságellenesek min a nyersifosztás. Azt akartam mondani hogy ide nem kell belekeverni a realitást! /ON |
Quote:
és ilyen tekintetben a Hódító erősen súrolja a fantasy határát |
Quote:
Az amiről Te bszél Kubi főként a tanyaszegény ill. raktáras tf orikra hatna ki. A tolis felesleges? Hmm... és éplistát ki csinál a katonai akciókhoz? Azért óvatossan az erős szavakkal ;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:58. |