Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A fosztogatás kibővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1400)

Croissant 02-07-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 72103)
(oroszok is gyűjtötték a karórákat pedig jó részük nem nagyon tudta h mire való...)

OFF
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
ON

Cece 02-07-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72106)
Nos, meglepőt fogok most közölni: régente a támadó seregek elleni védekezés egyik módja volt a kaja felégetése, hogy ne legyen utánpótlásuk. Szal kaját amennyit lehetett azért összeszedegetett a vonuló had. Ezzel szemben nem hallottam olyanról, hogy berobbantották volna a kőbányákat, nehogy a követ is elvigyék...

Átesel a ló másik oldalára. Nem erről van szó.
A foszotgatás a mások javainak elvétele. Mi ért többet? 10K kaja vagy 1K mindenből ami a rakiban van?
Ha már mindenáron az értékekhez akarsz ragaszkodni.
Régen Nagy Sándor + Genghis Khan-t sem érdekelte, hogy gyenge orit mészárol széjjel vagy épp erőset + Ati sem volt ott,. hogy bannolja, szal ennyire nem kéne messzire merészkedni.
Ne érts félre. Nem rosszból mondom. Kifejezettten értékelem, hogy ésszerűen érvelsz a dolog ellen, de azért ne túlozzunk. A kajahozam annyira a Te, én és más pacijait sem érinti, mint arról amiről jelen esetben beszélsz :)
Lehet nem robbantottak, de az tuti hogy amennyiben építkezni kellett nem a saját tartalékaikból tették azt :)

Andrew 02-07-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72107)
OFF
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
ON

sajnos az a szomorú igazság, hogy a második világháború idején a nyugatra vonuló oroszok összefosztottak mindent, de egy részük még az életbe nem látott karórát
úgy elsőre kicsit durva volt a fogalmazás, jóvanna beteg vagyok :o

Cece 02-07-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 72105)
Nekem sincs tolis országom, mégis kicsit mellettük kampányolnék.:) Ha a hadisok majdnem minden létező dolgot el tudnak majd hozni egy országból, akkor mi szükség van a tolisokra? Még nem tartok magas csoportokban, de már a negyedik szinten is jobban megéri nyersanyagot lopni, mint tekercset. Ez a javaslat kicsit megölné a tolis országokat szvsz.

Megölné? Meg is érdemelnék mind egy szálig :D .. . nah jó ez csak vicc volt ;)
Komolyra fordítva a szót, én annyira nem félteném a tolikat. Az egyetlen elfogadható érv ami ellenem szól az a termelők hátrányos helyzetének fokozása.

Cece 02-07-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 72111)
jóvanna beteg vagyok :o

Fejben? :D
Nem csak durva volt, hanem értelmetlen. Mi köze az orosz karóragyűjtőknek a rakifosztáshoz?

Andrew 02-07-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72114)
Fejben? :D
Nem csak durva volt, hanem értelmetlen. Mi köze az orosz karóragyűjtőknek a rakifosztáshoz?

csak hasonlattal éltem a drágakövekhez
ha óvatosan elolvasnád amit írtam, akkor értenéd :)

Kubbi 02-07-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72110)
A foszotgatás a mások javainak elvétele. Mi ért többet? 10K kaja vagy 1K mindenből ami a rakiban van?

Szerintem a fosztiban, azért van a gabona, mert elég kellemetlen, amikor elviszik a kajatartalékod felét, és éppen már nem tudsz kimenni a piacra. És a kp-d felét is elviszik. Az meg pláne nehezíti a kaja vásárlást. Nem is beszélve, ha több sereg megy. Szerintem ezért van értelme a gabona fosztásának. :)

Ha pedig az egész raktárat kipakolod, azzal gyakorlatilag le is lehet irtani kapásból egy országot. Fosztasz 2-őt, a szövid meg pusztít egyet, és a faszi ott áll üres hekikkel, pénz, és nyersi nélkül... Lehet, hogy még a mészár is elveszítené a jelentőségét...
szerintem

A tolis felesleges lenne végképp.

Hunor a sirály 02-07-2007 17:26

OFF/
Nektek nem reális a raktárak fosztása, szekeret húzó katonák:) , akkor mi a varázslás meg a térkapun ugráló toli, ezek inkább valóságellenesek min a nyersifosztás.
Azt akartam mondani hogy ide nem kell belekeverni a realitást!
/ON

Andrew 02-07-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 72120)
OFF/
Nektek nem reális a raktárak fosztása, szekeret húzó katonák:) , akkor mi a varázslás meg a térkapun ugráló toli, ezek inkább valóságellenesek min a nyersifosztás.
Azt akartam mondani hogy ide nem kell belekeverni a realitást!
/ON

azért a fantasy könyvekben/játékokban sem szokásuk a katonáknak elfosztani a szomszéd birodalom hegyét és azt hazatalicskázni :)
és ilyen tekintetben a Hódító erősen súrolja a fantasy határát

Cece 02-07-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 72117)
Szerintem a fosztiban, azért van a gabona, mert elég kellemetlen, amikor elviszik a kajatartalékod felét, és éppen már nem tudsz kimenni a piacra. És a kp-d felét is elviszik. Az meg pláne nehezíti a kaja vásárlást. Nem is beszélve, ha több sereg megy. Szerintem ezért van értelme a gabona fosztásának. :)

Ha pedig az egész raktárat kipakolod, azzal gyakorlatilag le is lehet irtani kapásból egy országot. Fosztasz 2-őt, a szövid meg pusztít egyet, és a faszi ott áll üres hekikkel, pénz, és nyersi nélkül... Lehet, hogy még a mészár is elveszítené a jelentőségét...
szerintem

A tolis felesleges lenne végképp.

Te mennyi cuccot tartasz a rakiban, hogy az határozza meg élsz e vagy halsz e?
Az amiről Te bszél Kubi főként a tanyaszegény ill. raktáras tf orikra hatna ki.
A tolis felesleges? Hmm... és éplistát ki csinál a katonai akciókhoz? Azért óvatossan az erős szavakkal ;)

All times are GMT +1. The time now is 08:58.