Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Grabi 05-24-2007 15:07

alba jelenleg 3*10m osztásával 3000 heki alatt kb. megoldható h ne gyújtsanak semmit. de max 100 misi. amikor alsó hangon 500m-et termel egy ilyen ori naponta, ha nem mrd-ot. ez nem jó megoldás.

és hidd el biztosan leleményesek lennének, hogy szövin kívül adják le a földet, ha a szöviset betiltod.

Alba 05-24-2007 15:11

Jo most igen. De ha többet gyujtanak. Mert a gyujtas merteke ne mvaltozik csak a moral esik jobban.Illerve csak haz es barakk gyujtodik.Ami semmit nem szamit te is tudod.Neke mis esett mar a maxot a moralom es addig maradtam volna amig jo lesik.

De egy ido utan a gyujtas olya nméretekt öklten ami mar ellehetetleit es a szintlépésre kényszerit akkor jo lenne.

wand 05-24-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 98196)
Jo most igen. De ha többet gyujtanak. Mert a gyujtas merteke ne mvaltozik csak a moral esik jobban.Illerve csak haz es barakk gyujtodik.Ami semmit nem szamit te is tudod.Neke mis esett mar a maxot a moralom es addig maradtam volna amig jo lesik.

De egy ido utan a gyujtas olya nméretekt öklten ami mar ellehetetleit es a szintlépésre kényszerit akkor jo lenne.

egyet értek!
körönként 1000 épület és tuti lép :D

Alba 05-24-2007 15:15

Jó wand nem ilyenre gondoltam :D

De siman egy napi 200-300 épület utan mar lépnének. Ami mondjuk ha vki 3-4000 hekin van ahol a fellépési max 1100 ne mis durva de mégis gyengit erősen

Kutyuleee 05-24-2007 15:17

Ha szét is vernek egy háborúban legtöbbször nem földszerzést kapsz, azt max a végén, de azt meg vissza tudod fedezni/ütni 1hét alatt is legrosszabb esetben és tudsz újrázni. magas hekin meg megszivnák ezzel...

Alba 05-24-2007 15:21

Sőt a javaslatom lehet kötni hektarhoz és topkörhöz is. Talán hekihez szerencsésebb bar ezt nem gondoltam meg at

Gyula 05-24-2007 15:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 98184)
erre mondtam, hogy leadja szövin kívülinek és a szövin kívülit üti a szövije.

a min. földet jónak tartom, a hibájával együtt amit Gyula mondott. talán úgy nehezítve, hogy újrázni se lehessen min. föld alatt. előtte szépen tessék visszafedezni vagy ütni magadat, akár keserves hetek alatt.

Szerintem ezzel teljesen értelmét vesztené az ujrázás.
Esetleg annak látnám értelmét hogy az ujrázások számát korlátozzuk le, ne járjon szintenként egy.

Javaslatom:
Személyiségtöl függetlenül egy országnak maximum 2 ujrázási lehetősége legyen.
A 4. szinten kapja meg az elsőt, utánna két szint teljesítésével lehessen egy másodikat kapni.
Esetleg kis kék számmal ezt is lehetne szigorítani hogy az öt szintre a kék számos játékos csak egy ujrát kapjon. Ha ezen felül szükséges, akkor személyiség lemondásával tudjon szerezni másikat.

Steve 05-24-2007 16:07

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nemhogy rossz az hogy feljékáeszezett orik vannak a topban (máshogy nemigen lehet megoldani, ezzel mindenki egyetért gy gondolom) de nagy gázokat okoz ha nincsenek. Törp orikon kívül gyakorlatilag senki sem tart bányát, szal sacc/kábé látni lehet, hogy azokban a csoportokban lehet normálisan játszani, ahol van normális piac (nyersi és kati egyaránt).

Földleadás: szerintem már lett egy korlát bevezetve, miszerint cvsak az első ütés megy alulról. Ezt lehet persze addig bontogatni amíg két vagy több ütés is alulról megy, viszont akkor lehetne megoldás hogy ilyen esetekben ha vki kiszúrja legyen belőle anarh.

Xeper 05-24-2007 16:57

Egy gyors kérdés: restartkor miért kell újraindulnia a minimumföld számlálónak? (feltéve hogy be lesz az is vezetve :) )

Kutyuleee 05-24-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 98229)
Egy gyors kérdés: restartkor miért kell újraindulnia a minimumföld számlálónak? (feltéve hogy be lesz az is vezetve :) )

Xepi ötlete nekem teccik:D és akkor minimum alatt is lehetne újrázni, de lépni nem tudna tovább...

All times are GMT +1. The time now is 16:32.