![]() |
Jó reggelt!
mint azt már elismertem a piaczárás nem volt túl jó ötlet. Most lovagoljatok kicsit ezen is: Van egy szolidabb modja is az értékcsökkenésnek, ezért valszeg megkapom a 2. pirospontot is:-) nevezetesen ha a piacról visszatérő tekid a normál rendszernek megfelelően kopna, vagy mivel az területarányos, mondjuk egy fix alacsony ezrelékben. mondjuk 3 az 100k tekinél 300 db. Sztem ez nem annyira húsbavágó mint a piac zárása. Egy ilyesmivel már sztem rá lehetne kényszeríteni az orikat egy kicsit aktívabb piacozásra. Ezek a veszteségek ugye csak abban az esetben tetemesek, ha huzamosabb ideig nem adod el a tekijeidet. Ha el akarja az ember kerülni hogy a tekije a piacon is kopjon, akkor adja el. Ez kicsit erősítené a piaci versenyt:-)Elvégre rengeteg teki van a piacon, és ha az összes teki gazdája el akarja kerülni a veszteséget akkor abból szép csatározások jöhetnek ki. |
Quote:
Honnan pótoljam ezt? Napi képzésből? :) És itt még csak én támadok pl mészárra. Szerinted a másik oldalon mekkora a veszteség? |
Annyit érne ez a javaslat, hogy ezentúl katiban tartaná a pénzt aki csak teheti.
Egyébként ezt az ötletet is láttam már, rögtön a piacon miért nem esznek a pacik mellett. |
Azért ha katonában vagy nyersben tartod a tartalékod, és csak 1* nem érsz oda időben, elúszhat az egész. A teki még így is biztonságosabb lenne.
A mészárlós témához: sereget képezni is lehet nem csak venni, ebben a vonatkozásban lényegtelennek tartom hogy melyik csoportban hány aranyba kerül egy csata vesztesége. Ha épp nem csatázol és eladásra képzel, ugyanúgy nyereséges leszel nem ? |
Quote:
|
Quote:
De ha valami gubanc van, akkor szerintem, azt a 40 kört nem igazán van időd kivárni, mert 4 körönként jön 1-1 mészár... De nézheted a pusztítást is. Kb 2-3 millió egy barakk felépítése. Szerintem a játék inkább unalmasabb lenne, mert senki nem merne háborúzni, mert ha nincs miből pótolni a károkat, akkor könnyen ugorhat az egész eddig felépített országod. (Szerintem ezért is hurrogtak le ennyien. :) ) Csak pár pusztítást, mészárt kapsz, és a krónikázók már ki is figyeltek maguknak, és könnyen láncba levernek a csoport aljára... A katonákat, pedig kiteszi a ht. Nincs benne különösebb kockázat. :) |
Quote:
Értelmezésem szerint a tartalékok drasztikus lecsökkentésére, ami tönkreteszi az előre tervezés lehetőségét. És azt sem értem, milyen csatározások jönnek ki, ha ez megvalósul? |
A katonáknak. Csak napi öt piac van nyilvan ha hatodik is kéne azzal lesz a gond.Nem kell ezen összeveszni.. Aki katonában tartaná a ZSt az tegye nyugodtan, gondolom eddig is tette.
A teki a lényeg. Igen ha kicsit amortizálódnak az el nem adott tekik, az sztem ahhoz vezetne, hogy aki ki szeretné kerülni ezt a veszteséget az vagy eladja, vagy visszavásárolja/ha tudja/. Mindkét esetben elég sok pénze lesz otthon várhatólag. És sztem ez lesz az ami a cselkményeket fel fogja pörgetni. Ha olyan összegek jelennek meg az orikban amiért már érdemes vállalni a konfrontációt, akkor sztem sokan vállalni is fogják. |
Ha beveszed a tekid akkor pár percen belül el is költöd, mondjuk másmilyen tekibe.
|
Quote:
Valahogy az az érzésem, hogy neked még soha nem volt 100millánál nagyobb tartalékod, nem nagyon kellett piacon forgatnod vagyonokat, és fogalmad sincsen a dolgok menetéről. |
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |