![]()  | 

itt ahol lakom van egy hely, ahol a fröccsöt szörppel csinálják.. :) málnás, jaffás, bodzás fröccs.. iszonyat.. :) 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

szóval arany ászok csap + málna szörp tádááá málnás sör. illúzió letörve :( hamár a téma: én szeretem a koktélokat. alapvetően whiskykóla párti vagyok, de szeretem az új ízeket és az újdonságokat. ezért van a közgáztól két-három percre egy hely, ahol egyik csoporttársam a pultos és ő szokott koktélt csinálni. nos ő mesélte el, hogy az amit nekünk ad és amit a vendégeknek az ég és föld. nem szar minőségű piával, nem minimális mennyiséget... szóval tanács: lehetőleg otthon csináljátok :)  | 

Quote: 

Másik megoldás: Bourbon dream 3 cl Bourbon Whiskey 3 cl barackpálinka (vagy baracklikőr) narancslé a feltöltéshez Elkészítés: A whiskey-t és a pálinkát jégkockákkal együtt a sékerben összerázzuk, és longdrinkes pohárba szűrjük. Feltöltjük a narancslével, és egy kicsit megkeverjük. Egészségetekre!:D Quote: 

| 

Quote: 

Belle-vue kriek /belga meggysör/ Belle-vue frambois /belga málnasör/ Az elsot volt szerencsem megkostolni Bekesen, otthon egy kocsmaban. De nem voltam elragadtatva tole. :)  | 

tudom tudom. nekünk volt egyszer egy céges vacsink a belga sörözőben a rakparton. nem tudom kinek volt alkalma ilyenben, lényeg az, hogy a munkatársakkal a cég pénzén isztok-esztek 
	na itt ettem kb. félkiló tatárt meg sok ilyen gyümölcsös meg búzasört meg barnát meg izé meg bizé, szóval tapasztaltam ilyet :)  | 

Sex on the Beach:D 
	4 cl vodka 3 cl baracklikőr 5 cl narancslé 5 cl áfonyalé Elkészítés: A felsorolt összetevőket sékerben összerázzuk, és longdrinkes- vagy tulipánpohárba, jégre töltjük. Egészségetekre!:)  | 

Tegnap éjjel egy elég ütős koktélt itattak velem: 2l Sprite, 1/2 l Royal Vodka :D 
	 | 

Szóba került a sör is... :) 
	A nevét sajnos nem tudom, asszem valami olyasmi, hogy Golden Velvet 12 cl könnyű sör jégbe hűtve 5 cl jégbe hűtött pezsgő 5 cl ananászlé Elkészítés: Az ananászlevet a pohárba öntjük, hozzáadjuk a sört és megkeverjük. Keverés nélkül kiegészítjük a pezsgővel. Egészségetekre!:D  | 
| All times are GMT +1. The time now is 02:18. |