Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

laziga 01-23-2007 18:27

de ha tilos a hadi sarc hogy rendezi az okozott károkat?

Dragi 01-23-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68651)
Nincs igazad Timba!
Mint említettem nem mindenkinek ugyan azt jelenti a tönkreverés. Emberileg van elbírálva a dolog és, ha valaki meglop ésn meg lemészárolom párszor és elhozom amije van anarchba kerülök inkább szóljanak az illetékesek most és én megköszönöm a közreműködést.

pár hsz.-el olvass feljebb ;) szöviháború még mindig nem jelent anarchot :p

Everlasting 01-23-2007 18:31

És hogy lesz megítélve, hogy tönkreverünk egy szövit, ami hetek óta nem ártott nekünk?-mevel nem voltunk a közelében gondolom az anarchból sírva a suportnak, várva a 2 héttel későbbi választ.

Non Omnis Moriar 01-23-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 68646)
Milyen konkrétumokat?
Azt várod, hogy azt írja, 200hekin csak 2*mészárolhatsz, a 3.nál már anarh jár, vagy mire?

Azt hogy meddig mehetsz el, azt a józanész diktálja, aki ezért nem állt egyszer se sorba, az ne csodálkozzon sztem, ha pórul jár.

Valami irányvonal csak kell, azért ha van szabály annak egyértelmünek kel llenni, van akinek a bosszu egy rengetés, van akinek 10 mészárlás. Én másképp itélem meg, mint te, te másképp mint valaki más.

Nem az ügyeletes rendszer ellenség akarok lenni, egyetértek az egész dologgal, de valahol meg kell huzni egy határt, amihez tarthatja magát mindenki.

Cece 01-23-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 68653)
pár hsz.-el olvass feljebb ;) szöviháború még mindig nem jelent anarchot :p

Te meg tanulj meg olvasni.
1. Egy szóval sem említettem szöviháborút
2. Mivel úgy vélem nem tudsz érdemleges váalszt adni a kérdésemre kérlek mellőzzd a hülyeséget... legalább itt.

Tami 01-23-2007 18:33

Hmm akkor én ugyérzem eddigse vétettem e szabályok ellen szal ezután is ugyan ugy fogok játszani:D

Ati 01-23-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 68632)
Ati: tudom h nehéz a felfogásom, de pár kérdés.

1. ha jól ad tekit egy elf, akkor ezek szerint én lophatom az idők végezetéig (vagy amíg kb. több tekit ad, mint a környék átlaga), hiába üzizik, hiába csinál bármit, nem lesz nekem anarch, hiszen az én orim fejlődik ezzel...
(megjegyzem: nem szoktam, csak nem vágom a tolerálás / nem tolerálás közötti különbséget. Illetve a különbséget értem, csak azt nem h ezt ti hogy a fenébe fogjátok eldönteni)

A lopás nem ez a kategória.

Ha nekiállsz és gyújtogatod a házait, mert az milyen poén, az már igen.

Ha addig mészárolod, ameddig van egysége, mert miért ne, az szintén ez a kategória. Ha egy hete rengeted, mert mókás látni, hogy egyre lejjebb kerül, és nem tud csinálni semmit, az szintén ez a kategória.

Non Omnis Moriar 01-23-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68652)

Na ez meg a másik jó kérdés, mert ha azt írom hogy add vissza amit elloptál, vagy fosztottál akkor ÉN kerülök anarchba?? Vagy azt hogy addig ütlek amig vissza nem adod? Még szép hogy addig csapom amig egyenlitek... vagy vesztek. De ezzel nem én vagyok egyedül...

Ati 01-23-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68652)

Egész biztosan nem úgy, hogy másokat szabályszegésre kényszerít.

Zsáni 01-23-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Tami (Post 68660)
Hmm akkor én ugyérzem eddigse vétettem e szabályok ellen szal ezután is ugyan ugy fogok játszani:D

egyetértek :)

All times are GMT +1. The time now is 10:12.