![]() |
Quote:
|
...
Most szerintem itt lehet nyomni a rossz dumát kicsinálod mészárlással meg tolvajokkal... De az óiás nemcsak varázsló! 30%kal erősebbek a katonái is. Nekem ez a legszimpibb faj. Ja és szerintem a gnóm a leggagyibb és az élőholt unalmas és könnyű kicsinálni.Meg hát ha van vki 5000000 elitje akkor mindenkit kicsinál aki az útjába kerül....:rolleyes: :eek:
|
Quote:
Mondd olvastál te már súgót? :) Nem 30%, hanem 15-el erősebbek alapból. Mondjuk egy gnóm vs óriás ellen a gnóm nyerne :) |
nem tudom én már játszottam minden fajjal meg játszom is de eddig az oriás nem igen jött be pl: két fél/elf a jol bevédett orim sec perc alatt szét kapta namost ezt a hullával nem tudta meg tenni viszont kapott anyakába ojan áldást ,hogy szerintem a mai napig nyögi
|
fentvolt a szieszta nevű varázslatoD?
gondolom nem ugyanaz a két félelf próbálkozott a zombidnál, egyébként ha elolvastad a hozzászólásokat ombifórumon is kiderül meg itt is, hogy 5. szinten még jóazazér kis hekin :9 |
Quote:
nem mindenki játszik jól, aki óriás:D |
Quote:
|
Quote:
|
Hát meg azért is a gnóm lenne a nyerő, mert 5%-al magasabb a katonai hadereje, 10%-al több férőhelye van. És miközbe mondjuk a gnóm ha épp tolira is rámegy, elkezdi gyújtogatni az óriást, aki visszafele ezt már nem tudja megtenni :)
|
ez igy van az oriásnak hasonlo felépitéssel nincs esélye a gnommal szemben
|
All times are GMT +1. The time now is 02:37. |