Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Bulvár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1326)

Szigibabe 01-23-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 153740)
(sajnos még mindig nem tudom beidézni az urlt :o

Az!

szerintem meg ebben az lenne a jó, hogy legalább kéznél van élből a személy, aki feladja az utolsó kenetet... ;)

Ati 01-23-2008 18:53

Quote:

Originally Posted by Szigibabe (Post 153764)
szerintem meg ebben az lenne a jó, hogy legalább kéznél van élből a személy, aki feladja az utolsó kenetet... ;)

De most komolyan... Akkor a borászok is legyenek kivételek, mert ez a munkájuk, ellenőrizni kell a bor minőségét. Meg a csaposok is, mert ellenőrizni kell, hogy nem akarják-e átverni őket, és vizet hoznak a beszállítók. Meg az üzletemberek is, mert a pezsgős koccintás része a szerződéskötést követő ünneplésnek. Meg a felszolgálók és csomaghordók is, mert "borravalót" kaptak, mi másra költnék ezt, mint borra ugye. Meg a... mittomén, mindenki más is akkor már. :)

Szigibabe 01-23-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153766)
De most komolyan... Akkor a borászok is legyenek kivételek, mert ez a munkájuk, ellenőrizni kell a bor minőségét. Meg a csaposok is, mert ellenőrizni kell, hogy nem akarják-e átverni őket, és vizet hoznak a beszállítók. Meg az üzletemberek is, mert a pezsgős koccintás része a szerződéskötést követő ünneplésnek. Meg a felszolgálók és csomaghordók is, mert "borravalót" kaptak, mi másra költnék ezt, mint borra ugye. Meg a... mittomén, mindenki más is akkor már. :)

Meg a pálinkafőzők... meg az alkoholisták, hisz nem hagyhatjuk, hogy szenvedjenek.. meg a partiarcok, mert hát alkohol nélkül mégis hogy néz ki egy buli... meg különben is :)

no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak ;) részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen :(

Ati 01-23-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Szigibabe (Post 153769)
Meg a pálinkafőzők... meg az alkoholisták, hisz nem hagyhatjuk, hogy szenvedjenek.. meg a partiarcok, mert hát alkohol nélkül mégis hogy néz ki egy buli... meg különben is :)

no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak ;) részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen :(

Nem hiszem, hogy ilyesmit sikerül elérniük. Ha igen, az egy érdekes lavinát indíthat el.

Goldy 01-23-2008 19:23

A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás...

Bogár 04-09-2008 18:30

Igazi pech

N.a.t. 04-10-2008 00:55

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 153776)
A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás...

A misebor 1 dl :]] Én a magam részéről üdvözítem a Zéró toleranciát, de ilyen alapon akkor "mérjük" a drogfogyasztó sofőröket is.
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit...

Kutyuleee 04-10-2008 01:10

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169049)
A misebor 1 dl :]] Én a magam részéről üdvözítem a Zéró toleranciát, de ilyen alapon akkor "mérjük" a drogfogyasztó sofőröket is.
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit...

ezzel egyetértek. bár itt nálunk, hál isten, pár sofört elküldenek drog tesztre, ha nem látja tisztának a zsaru,de nem egy gyakori eset:(
Amúgy Goldy a lándzsásútifű gumibogyó szörpöt nyugodtan megihatod a köhögésre, és 3-4percel utána vezethetsz, a szonda ezeket nem mutatja ki már 2-3perc után sem. még a konyak meggyet sem. asszem a fókuszban, vagy vmi hasonló műsorban tesztelték ezeket,de rendör ismerösöm is mondta, hogy ez csak városi legenda,hogy ezeket is kimutatja. max közvetlen fogyasztás után.

N.a.t. 04-10-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 169050)
max közvetlen fogyasztás után.

vagy akkor sem :]]

Andrew 04-10-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169103)
vagy akkor sem :]]

akkor tutira:D elég érzékeny jószág, múlthéten kevertem egy ilyet, és ki is próbáltam konyakmeggyel :p

All times are GMT +1. The time now is 11:14.