![]() |
Quote:
|
Quote:
De azért az 1A merőben más minden téren, ez most nem volt szó, de azért igazad van:D |
na akkor nem is tudom mennyire nyúltam mellé:D
mert te azt mondtad egy 1000 hekis elfre lennél kiváncsi és az már nem 5. csopi (az eredeti hekihatár szerint);) |
Quote:
Most!:P |
Quote:
|
Quote:
az elf "varis"-t, ahogy Cece írta az Aban sem tudom eléképzelni máshogyan mint nem tul sok varival, mivel hiába nem egy tolis szint, azért jopár kocsmával ellátott elfekből elég sok szaladgál arrafelé, hogy a gnómokat ne is említsük stb... és akkor megint ott vagyunk, hogy toli-vari, nem pedig varis :) |
Quote:
A barátod bizonyára azt elfelejtette közölni, hogy a varikat nem szokás egyedül kószáltatni. Kiváncsi vagyok mennyire "jó föld" az a vari, amit 2hadis kisér, hiszen ha már létezik, valakinek(valakiknak) kell, hogy a szeme legyen (50nehezen gömbölhet). Teszem azt jön a barátod és van éplistája a variról, de a közvetlen közedlébe van 70%barakkos hadis... biztos, hogy jó föld az a föld? :D És igen, az ott uralkodó körülményekhez képest sok varija volt (nem tudom mennyi, de a tisztánlátást 32körre nyomta. Erre azért emlékszem, mert húzni akarta mindenáron 36ra, de győzködtem, hogy felesleges). Mellesleg olyan sok toli nem is kell neki a faji adottságai miatt + a tisztánlátás ... azért kell az ellenfélnek toli, hogy beférjen. + a védelme is faji adottságok miatt a legjobb, és végő azt sem elfelejetni, hogy hadi + vari 45% (a tudósoknál, de sztem 1személyiséggel az a legjövedelmezőbb) Én is előszeretettel használom, hogy az A-ban ez van + az van, de ez nem mindig helyes.. A-ban van 50K ponérték és 500K pontérték is (természetesen van sokkal több + kevesebb is), és a körülmények nagyban eltérnek. Szóval nem mindegy hol helyezkedik el az adott toli, vari, egyén, klán stb. |
Quote:
ezzel valahogy nem győztél meg, az elf nem varis faj és kész :) lehet ezen holnapestig vitázgatni, de ha annyi varit tart, amennyit írtál (32 körös tisztánlátás, gondolom nem éppen 1500hekin, szoval viszonylag magasan) akkor hiába a faji adottságai, túlságosan megfogható tolikkal, a seregről nem is beszélve... a kísérő hadikról meg csak annyit, hogy ügyesen kell megoldani, és akkor kísérheti az egész klánod, az sem zavar sok vizet :) az meg hogy az Aban ez meg az van, hát olvass vissza kérlek, te hoztad fel az A-t, korábban szó sem volt róla :D |
ja, és az a klántársam van annyira tapasztalt, tudja, hogy a varisok nem egyedül mászkálnak, szóval ezt is bekalkulálta mikor a fentebb említett dolgot mondta nekem ;)
(meg merem kockáztatni, hogy tapasztalatból beszélt :D) |
Quote:
Mindenki megfogható tolikkal. Az óriás is megfogható 5K hekin, ég mint a benzin. Mivel nem arról van szó, hogy TOLIS-bol VARIS !!!??? az 1A-ban vagy azon kívül, ezért minden csoport beletartozik. Ki beszél kísérésről? Keresztbe kapnád a seregeket. És ne félj kitudom úgy számolni, hogy tekizhetsz is + kitekizni is próbálhatsz, bonthtsz, fokozhatsz , a fejedet a falba is verheted, de bizony sok vizet zavarna és nagyon minuszba lennél a földel :D Nah de ez már negyon off és én kiszálok egyenlőre :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |