![]() |
Quote:
még oylat elképzelhetőnek tartok hogy 1/A-s orit ne lehessen átadni :) |
Ilyen-olyan módosítási javaslatok kapcsán, mikor valaki Tuvalura hivatkozik, Ati rendszeresen jön azzal, hogy egy játékos miatt ne írjuk át a játékot. Erre mekkora lenne az igény vajon, és az igénylők közül hányan felelnének meg a tökre beszabályozott macerás feltételeknek?
|
Quote:
Szerintem ez így logikus. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
miért kellene hátrányban lennie azoknak akiknek anarchban van a főorijuk? magyarázd el kérlek, ebben mi a logikus :) (hiszen amellett hogy ott van a főorija, lehet orija akár Aban is, tehát én abban érzek inkább logikátlanságot, amit te javasolsz/mondasz) |
AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:34. |