Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Ország átadása nem anarchista csoportokban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1303)

Gyula 01-14-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 65775)
és azt hogyan értelmezed, hogy alacsonyabb csoportban van, mint pl a 2D, 3H...stb? :)

igen erre gondoltam, bár a megfogalmazás nem túl egyszerü hiszen ha valakinek van két szemes orija 5-ben akkor nem gond sztem ha egy egyszemest átvesz a 2-ben.

még oylat elképzelhetőnek tartok hogy 1/A-s orit ne lehessen átadni :)

Synkel 01-14-2007 16:06

Ilyen-olyan módosítási javaslatok kapcsán, mikor valaki Tuvalura hivatkozik, Ati rendszeresen jön azzal, hogy egy játékos miatt ne írjuk át a játékot. Erre mekkora lenne az igény vajon, és az igénylők közül hányan felelnének meg a tökre beszabályozott macerás feltételeknek?

Viz 01-14-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 65775)
és azt hogyan értelmezed, hogy alacsonyabb csoportban van, mint pl a 2D, 3H...stb? :)

Az anarch logikusan nem számít bele, magyarul ha 2d-s orid van akkor olyan mintha nem lenne csak 5-ben.
Szerintem ez így logikus.

Viz 01-14-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 65778)
valakinek vankét szemes csopija 5-ben akkor nem gond sztem ha egy egyszemest átvesz a 2-ben.

Ennek az ég világon semmi értelme?:D

Gyula 01-14-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65791)
Ennek az ég világon semmi értelme?:D

Köszi, kijavítottam :)

Viz 01-14-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 65795)
Köszi, kijavítottam :)

Semmi gond legalább jót mosolyogtam:) Amúgy egyetértek teljes mérétkben a javaslatoddal, nekem angol hódban fordult elő ilyen, de mivel nem lehet megoldani így törlésre került...

Peter 01-14-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65789)
Az anarch logikusan nem számít bele, magyarul ha 2d-s orid van akkor olyan mintha nem lenne csak 5-ben.
Szerintem ez így logikus.

ez így egyáltalán nem logikus...
miért kellene hátrányban lennie azoknak akiknek anarchban van a főorijuk?
magyarázd el kérlek, ebben mi a logikus :)
(hiszen amellett hogy ott van a főorija, lehet orija akár Aban is, tehát én abban érzek inkább logikátlanságot, amit te javasolsz/mondasz)

laziga 01-14-2007 20:07

AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.

Peter 01-14-2007 20:12

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 65837)
Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.

ne mindig magadból indulj ki, mégha a mondás ezt is tanácsolja ;)

Viz 01-14-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 65837)
AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.

Bocsi, a rendeltetésszerű használat nem az adás-vétel lenne, hanem az hogy ha egy jó ismerősöd megunná az országát, akkor ne törölje, vagy törljék azonosításkor hanem más továbbvihesse.

All times are GMT +1. The time now is 08:34.