![]() |
Móni, köszi
Lovag te meg csak ne csapkodj...:) |
Eddig én is azt mondtam, azt egy-két csalódás, és megváltozik a vélemény :)
Nem lehet mindenkiben megbízni, és nem lehet mindent eltűrni :) A piszkálásokat meg nehezen viselem. Ennyi :) |
Quote:
|
Én ezzel a témával kapcsolatban végszóra csak annyit mondanék, hogy bárki bármit is gondoljon a másikról, a negatív dolgokat nem kell feltétlenül kimondani. Forgassa vissza a dolgot; vajon Ő hogyan érezné magát, ha ugyan ezt tennék vele?
Írásos formában sokkal könnyebb megbántani az embert akaratlanul is, hiszen nehéz az érzelmeket és a hangulatot nehéz érzékeltetni. Ráadásul rengeteg a szóbeszéd, előítéletek stb. Mindenkinek jobban esik a dícséret a bántó szónál. Ha valaki rossz véleménnyel van a másikról, haragszik rá stb inkább ne tegye szóvá. Tegye szóvá akkor, ha személyesen is találkoznak és képes a szemébe mondani. A fejem teszem rá, hogy a mélyen tisztelt hódító hadurak és hadhölyek 90% ezt soha nem válalná. Cece off. |
Nem tudok párbajozni, nem értek hozzá :D :p
|
Quote:
Dicséri Zsoltit, ügyes okos jó katona :)) |
Quote:
Én meg élőben is sajna szókimondó, ezért van kevés barátom. :) |
Quote:
Ha személyesen teszi meg, vsz. csúnyábban fejezem ki magam, mert nincs időm átgondolni mit is reagáljak. Quote:
|
Quote:
Quote:
Engem pl csakis és kizárólag imádni lehet :D |
Cassi, nem értettem félre és ezt már hetekkel ezelőtt le akartam írni valahova ;)
Mert nem csak erről az 1 esetről van szó. |
All times are GMT +1. The time now is 19:17. |