Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varis tippek,trükkök,segitség! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1263)

BeeLord 01-13-2007 23:25

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65636)
:D igen jóltudod a hulla nemtud,de voltam olyan szövi ahol én voltam egyedül varis és 3hullával.Konkrétan arra vagy kiváncsi hogy lehet megtalálni ki lopja a hullát?

Attól függ, mit lop: ha embert, és épp gép előtt vagy, akkor lesheted az értékeket. Ha mázlid van, kiszúrod. Ha bármi mást lop, az csíkos, mert ha hullát lopsz, nem változik a hírneved. De most már kíváncsivá tettél. Meséld el kérlek a megoldást.

Viz 01-13-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 65638)
Attól függ, mit lop: ha embert, és épp gép előtt vagy, akkor lesheted az értékeket. Ha mázlid van, kiszúrod. Ha bármi mást lop, az csíkos, mert ha hullát lopsz, nem változik a hírneved. De most már kíváncsivá tettél. Meséld el kérlek a megoldást.

Én már megírtam a mesét, olvasd és hajtsd le a fejed:D
A hírneves módszer a profi tolisok-varisok ellen nem jó:)

PeeTee` 01-13-2007 23:27

hát kb.
Általában ha a lopások alulról érkeznek.És a szövidben lévö hulla alattiaknak beirod nevét alvilágba menöpontba nyomsz vmi tolvaj akciót és ha ott azt irja hogy egyik szövitagnak sincs rajta kapu akkor nem ö volt ha sikerül a tolvajakció vagy bebuktak nála a tolijaid akkor már tudod hogy ki kell a szövinek...

BeeLord 01-13-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65637)
Tényleg túl fáradt vagy és zsibbadt.
Pl végigpróbálod a csopit és akin nincs tk-d (vagy a szövinek tk-ja stb) de belopod (vagy buksz) az nyitott az éhra.

Ácsi. Ha valaki a szövetségesedre nyit egy térkaput. Akkor te azon keresztül nem tudod lopni az ellent...

BeeLord 01-13-2007 23:29

Na pill. ELolvasom a súgót, kezdek kételkedni magamban. Látszik, hogy nem voltam még hullával.

PeeTee` 01-13-2007 23:29

hát ha hirnevet nézed ahhoz nagyon nagy agynak kell lenned hogy tudd kinek mennyi hirneve 2-3 kör távolságról ami minimum is 50 orit takar :D még akkor is ha nem hullát lop és nő a hirnév

Viz 01-13-2007 23:30

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 65641)
Ácsi. Ha valaki a szövetségesedre nyit egy térkaput. Akkor te azon keresztül nem tudod lopni az ellent...

Akkor látom súgót se olvasol, akkor segítek:

Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha:

Te nyitottál térkaput az ellenfélre,
az ellenfél nyitott Rád térkaput,
ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra,
ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre,
ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput,
ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd.

BeeLord 01-13-2007 23:30

Ehh tényleg. Ez durva. Nyertetek.

Megjegyzem nem voltam még hullával, és hulla szövetségesem se volt. Csak okoskodtam, de vesztettem. Nem mondjátok el senkinek.:D

PeeTee` 01-13-2007 23:31

de tudod.
probáld meg ha szövitársad nyitot egy x országra TK-t akkor neked nem kell rá elég ha a számát beirod alvilághoz és már teis öt huzod :)

Viz 01-13-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65643)
hát ha hirnevet nézed ahhoz nagyon nagy agynak kell lenned hogy tudd kinek mennyi hirneve 2-3 kör távolságról ami minimum is 50 orit takar :D még akkor is ha nem hullát lop és nő a hirnév

Lemented a pontlistát kv-kkor vagy amint látod h lopnak?
aki ért hozzá scripttel csinálja, pedig azt elvileg nem szabad:D
És a hírnév-változást is ki lehet küszöbölni mellesleg.

All times are GMT +1. The time now is 19:24.