Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

BeeLord 10-07-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Béééna Bari (Post 128475)
www pont blackravens pont net/index.php/2007/10/07/nefr-lockz/
bocs h így írtam de még nem kuldhetek URL-t :(
nagyob durva vidi látnotok kell :D

Hehe, mókás.

Bár nem ide tartozik, de úgy döntöttem, befizetek egy feltöltőkáryára, úgyhogy reszkethet a Ragnaros.:) Már hiányzik a WoW és állítólag jövő nyáron jön az új kiegészítő, a Wrath of the Lich, többek között egy új kaszttal.

Death Knight a neve és úgy lehet hozzájutni, hogy elviszed a karaktert lvl 80-ig(ja igen, az új kiegészítővel megint nő a maximum szint) és megcsinálsz egy küldetést. Utána visszadob lvl 65-re, de már az új kaszttal, gyakorlatilag egy új karakterrel. Illetve jön egy új földrész, hogy a rombolható épületekről már ne is beszéljek.

Mindez nagyon jól hangzik és felkelti a WoW-osok figyelmét, de valószínűleg(illetve biztos, hogy) iszonyat drága lesz az új kiegészítő, nekem meg még a BC-m sincs meg, úgyhogy egyelőre csak a fantáziám mozgolodik.:)

slayer 11-13-2007 09:07

hmm nem is tudtam h van ien topic:D na most majd rendszeres figyelője leszek:D kössz az infot az uj részről kapcsolatban :) ja és sztem éljenek a Tauren (H) wariorok:DD

slayer 11-13-2007 09:15

és még 1kérdés:) nem tudtok olyan oldaról ami olyan mint a wowhead , vagy wow.allakhazam , de ami magyarul van? mert nem nagy az angol tudásom:))

laci 11-13-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135077)
és még 1kérdés:) nem tudtok olyan oldaról ami olyan mint a wowhead , vagy wow.allakhazam , de ami magyarul van? mert nem nagy az angol tudásom:))

Vannak magyar oldalak (lásd a korábbi beírásokat), de egyik sem olyan részletes mint az általad említettek.

slayer 11-13-2007 09:19

köszii. előrébb nézegetek:) ja kül ha keresnétek akkor én a bp serveren vagyok^^

BeeLord 11-13-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135079)
köszii. előrébb nézegetek:) ja kül ha keresnétek akkor én a bp serveren vagyok^^

Bp server? Ez esetben biztonságban vagy, mert amennyiben a Ragnaroson lennél, Téged is legyilkolnálak. Pusztuljon a horda!:D Amúgy nem nagyon van allakhazam-hoz hasonló magyar oldal, legalábbis én nem tudok róla. Ugyanakkor magában a játékban is nehéz boldogulni angoltudás nélkül. Illetve nem tudom, mennyi magyar van azon a szerveren, ahol játszol, de a mienken pl. a svédek vannak többségben.

Cricketkate 11-13-2007 10:38

Üdv :p
Egyelőre még csak látens wow-os vagyok, még csak tanulok, és sajna ritkán is játszom, időhiány miatt, de nagyon bejön :)
Ha készen leszek a lakásfelújítással, tuti belevetem magam ;) Január környékén a hosszú téli estéken meglesz a szórakozásom :)
Majd járkálok ide, olvasgatni Titeket ;)

laci 11-13-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Cricketkate (Post 135091)
Üdv :p
Egyelőre még csak látens wow-os vagyok, még csak tanulok, és sajna ritkán is játszom, időhiány miatt, de nagyon bejön :)
Ha készen leszek a lakásfelújítással, tuti belevetem magam ;) Január környékén a hosszú téli estéken meglesz a szórakozásom :)
Majd járkálok ide, olvasgatni Titeket ;)

Gyere az Aerie Peak szerverre, és akkor segítek, amiben tudok ;)

Matest 11-13-2007 17:08

Sziasztok!

Euro Szerveren van valaki? :)

Cricketkate 11-14-2007 07:39

Quote:

Originally Posted by laci (Post 135124)
Gyere az Aerie Peak szerverre, és akkor segítek, amiben tudok ;)

Köszönöm, majd ha aktuális lesz, megnézem ;)

All times are GMT +1. The time now is 21:51.