Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Hmmm... Sati 12-20-2006 20:16

mind1 ti döntötök ezen hogy legyen vagy nem Ati szerintem ugyis elveti mert át kellene irnia a hodot :D
ez 1 ötlet volt.
Enyi de akinek van jobb ötlete hogy a tuvalunak ne legyen mindig az a szöveg ott hogy Választhatsz még 1 személyiséget amikor mind a 9 megvan már.

Xeper 12-20-2006 21:09

Szerintem mindenképpen túl erős lenne a +faji vari, szerintem reálisabb lenne egy túlélőhöz hasonló személyiség, ami az anyagi javakat védené valamennyire. Pl 15% vagyonát(pénz, rúna, teki, nyers, fegyver) trezorba teszi, és a tolik nem férnek hozzá.

Cece 12-20-2006 21:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 57531)
Szerintem mindenképpen túl erős lenne a +faji vari, szerintem reálisabb lenne egy túlélőhöz hasonló személyiség, ami az anyagi javakat védené valamennyire. Pl 15% vagyonát(pénz, rúna, teki, nyers, fegyver) trezorba teszi, és a tolik nem férnek hozzá.

Sztem nem praktikus magas hektárszámon... meg alacsony hekiszámon sem. Mi az a 15%? Sztem semmi.
Épít bankokat és kész.

Hmmm... Sati 12-20-2006 21:27

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 57531)

Hát Xepi töled többet vártam :D

Xeper 12-20-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 57537)
Hát Xepi töled többet vártam :D

Azért írtam, hogy érezd a kontrasztot ;)

NorB 12-21-2006 06:37

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 57355)
A 10-ik személyiség: a GENUS (a név nem végleges, de találó)

Ez a személyiség bármely fajhoz választható, megtartva a faj eredeti speciális varázslatát,
azzal a plusz kitétellel, hogy bármely faj spec. varázslatát képes utánozni, átvenni, megtanulni.
Pl: ork faj - szupermarkotány - választható spec. varázslat : fantom sereg
törpe faj - raktárkulcs - választható spec. varázslat : szupermarkotány
elf faj - fantom sereg - választható spc. varázslat : könyvtárkulcs
vagy akármilyen kombinációban sorolhatnám.

Vagy Hasonló lenne...
Kérnék javaslatot ha lehet ilent kérni :D

a javasolt személyiség még 10.-nek is túlságosan erős, nem is játszanék mást részemről, csak ork sziesztát :)
ettől függetlenül a 10. személyiség esetén tényleg nem ártana már valami használható, az első 9-nek nincs sok értelme együtt

Non Omnis Moriar 12-21-2006 06:39

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 57370)
Nekem Sati ötlete nagyon tettszik, és ha Ati baja csak abban van, hogy elsőre nem tudja senki a gömbről, hogy mi van, akkor először a tag választja a "géniuszt" vagy ahogy elnevezzük és utána a fajit hogy mit kér, és a gömbjén ez lenne feltüntetve, nem az új személyiség neve... ;) :rolleyes: :D :D :D :D
így azt hiszem színesedne a játék jócskán, nem beszélve hogy a többszemélyiség már megint malusszal jár, szóval mostmár ez belefér... :p

Én ezt inkább alakváltónak neveztem anno, amikor volt szó ilyesmiröl... Ugyanis volt egy ilyen bug, hogy ha elmentetted a faj-személyiség beállító URL-t akkor játék közben is lehetett váltani, és mit is mondjak brutális eredménnyel. Én is érdekesnek találtam de ez valami iszonyu durva.
Az fix hogy könyvtárkulccsal járkálna mindenki :D Nah, ha napi 1 átváltási lehetöség lenne, már az is túl durva lenne szerintem :)

Non Omnis Moriar 12-21-2006 06:44

Uj személyiségnek volt egy rakás javaslatom még a levlistán, sajna már nem igazán van meg :(

Egy volt, amire tuti emlékszem az a pap, ami a fantasy világán megszokott dolgokat produkálta, élöholt ellen plusszal támad, több veszteséget okoz, gyorsan gyógyítja a népet, javítja a morált stb
Kár hogy a zombi faj ennyire zuzmó, még lenne is értelme. Emlékszem amikor kezdtem a hódot mindenütt a zombi orik mászkáltak és volt pár kiváló emberke akik élöholt vadász orikat építettek :)

porika 12-21-2006 08:11

Hali!

Megint olyan téma amely jelenleg csak 1, rövid távon (1-2 év) további 50 országnak jelentene változást. Nem támogatom a specvaris személyiséget, túl erős lenne.

Azt a részét támogatom, hogy legyen még több személyiség, mert szinesebbé teszi a játékot.

1. Jó ötletnek tartom a bontás utáni anyag visszavételt, de arra figyelni kell, hogy 200 hekin megépített épület anyagmennyisége nem azonos a 2000 hekijével. Nem mindegy mikor építette az épületet. 30% körül talán megfelelő lenne.
2. szintén látom értelmét az olyan személyiségnek ami az építkezéssel kapcsolatos, csökkenti az építőanyag mennyiséget, mondjuk 75%-ra.
3. felfedező, ez annak az ötletére született, hogy sokan panaszkodnak a felfedezési igény drasztikus változása miatt. Legyen 10%, ami elfogadható.

egyenlőre ennyi:)

Kisbér 12-21-2006 09:33

Azért az tény, hogy az alapötlet erős...
Nem azért, mert a törpe fel tud tenni könyvtárkulcsot, hanem valóban, mondjuk az óriás tükröt tud magára tenni, stb, stb...

Mi lenne, ha azt csinálnánk, hogy vagy kiválasztod a személyiségeket, vagy géniusz leszel...
Tehát ha (4)-ed van, akkor csak a géniusz választhatod, de mást nem...
Ha nem választod a géniuszt, akkor természetesen 4 tetszőleges személyiséget választhatsz...
Ez egészen a (10)-ig, ahol pedig autómatikusan megkapod az összes személyiséget :D

He? :D

Vagy nagyon borult 5let? :D

All times are GMT +1. The time now is 07:48.