![]() |
mind1 ti döntötök ezen hogy legyen vagy nem Ati szerintem ugyis elveti mert át kellene irnia a hodot :D
ez 1 ötlet volt. Enyi de akinek van jobb ötlete hogy a tuvalunak ne legyen mindig az a szöveg ott hogy Választhatsz még 1 személyiséget amikor mind a 9 megvan már. |
Szerintem mindenképpen túl erős lenne a +faji vari, szerintem reálisabb lenne egy túlélőhöz hasonló személyiség, ami az anyagi javakat védené valamennyire. Pl 15% vagyonát(pénz, rúna, teki, nyers, fegyver) trezorba teszi, és a tolik nem férnek hozzá.
|
Quote:
Épít bankokat és kész. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ettől függetlenül a 10. személyiség esetén tényleg nem ártana már valami használható, az első 9-nek nincs sok értelme együtt |
Quote:
Az fix hogy könyvtárkulccsal járkálna mindenki :D Nah, ha napi 1 átváltási lehetöség lenne, már az is túl durva lenne szerintem :) |
Uj személyiségnek volt egy rakás javaslatom még a levlistán, sajna már nem igazán van meg :(
Egy volt, amire tuti emlékszem az a pap, ami a fantasy világán megszokott dolgokat produkálta, élöholt ellen plusszal támad, több veszteséget okoz, gyorsan gyógyítja a népet, javítja a morált stb Kár hogy a zombi faj ennyire zuzmó, még lenne is értelme. Emlékszem amikor kezdtem a hódot mindenütt a zombi orik mászkáltak és volt pár kiváló emberke akik élöholt vadász orikat építettek :) |
Hali!
Megint olyan téma amely jelenleg csak 1, rövid távon (1-2 év) további 50 országnak jelentene változást. Nem támogatom a specvaris személyiséget, túl erős lenne. Azt a részét támogatom, hogy legyen még több személyiség, mert szinesebbé teszi a játékot. 1. Jó ötletnek tartom a bontás utáni anyag visszavételt, de arra figyelni kell, hogy 200 hekin megépített épület anyagmennyisége nem azonos a 2000 hekijével. Nem mindegy mikor építette az épületet. 30% körül talán megfelelő lenne. 2. szintén látom értelmét az olyan személyiségnek ami az építkezéssel kapcsolatos, csökkenti az építőanyag mennyiséget, mondjuk 75%-ra. 3. felfedező, ez annak az ötletére született, hogy sokan panaszkodnak a felfedezési igény drasztikus változása miatt. Legyen 10%, ami elfogadható. egyenlőre ennyi:) |
Azért az tény, hogy az alapötlet erős...
Nem azért, mert a törpe fel tud tenni könyvtárkulcsot, hanem valóban, mondjuk az óriás tükröt tud magára tenni, stb, stb... Mi lenne, ha azt csinálnánk, hogy vagy kiválasztod a személyiségeket, vagy géniusz leszel... Tehát ha (4)-ed van, akkor csak a géniusz választhatod, de mást nem... Ha nem választod a géniuszt, akkor természetesen 4 tetszőleges személyiséget választhatsz... Ez egészen a (10)-ig, ahol pedig autómatikusan megkapod az összes személyiséget :D He? :D Vagy nagyon borult 5let? :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:48. |