![]() |
Quote:
|
Quote:
Mindazonáltal mivel az azonnnali pontrendezés miatt a hadisokat már így is jelentős hátrány érte, nem hiszem h további gyengítés szükséges lenne. Ami a több sereggel alulról témában többször is felmerült, h a klán/szövi hadisok a módosítás után már így is nehezebben boldogulnak egy-egy varis,tolis elleni büntetőakcióval, ez méginkább megnehezítené ezt. Még kevesebb földet tudnának vinni, még kevéssé sikerülne eltávolodni egy-egy pl beton íjjas varis-tolistól. Sokat számít h 5% v 7% (felfelé) Nem támogatom. |
Quote:
|
Elég sok idő eltelt azóta, hogy ez a téma elindult. Akkoriban szerintem nem igazán gondolta át senki, hogy mi is történt. Remélem mostanra sikerült az aktuális, sokkal logikusabb támadási rendszerhez mindenkinek hozzászoknia.
Ezután kérdezem: szükséges-e még a támadások további gyengítése, amiről a téma szól, és ha igen, akkor miért? Nem akarnám azonnal az elvetettek közé dobni, de én nem hiszem, hogy szükség lenne további védelem bevezetésére az egy körben beérkező seregek esetén. |
Asszem az eddigiek alapján az eredeti felvetésből nem lesz semmi... viszont én is támogatnám a sávos rendszert illetve a felfele/lefele ütés közelitését.
azért a hosszú szöviháborúk,kemény csatározások 5ös szinten zajlanak leginkább,egyszerüen a viszonylag olcsó kárrendezések miatt, mivel mindenből kevés van még, és a nyersi is nagyon olcsó általában. viszont ott 2 normális szövinél esélytelen az aki feljebb van 30 hekivel, ami 2kör még jócskán a legtöbb csopiban, alaphangon hogy egyáltalán alá kerüljön kell legalább 90-100hekit bontania és itt még az ellen nem is nyúlt semmihez. 400hekin ez ország 1/4-e ami óriási gyengüléssel jár és feltételezve 2 erős nem kezdő szövit esélytelen a fentebbi. fentebbi csopikban meg nem gyakori az elhúzodó szöviháború, általában csak nagyon gazdag szövetségek között. egyéb esetekben gyorsan le szokták rendezni, ha jól csinálják az nyer aki szépen aláállt a másiknak. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:50. |