![]() |
Sati, a 65-s postban leirtam.
Kezdőnek nem javaslok tolist, ennyi. |
Quote:
Normalba 6 koros tolis orinal nem kell tobb. De ezt kihangsulyozom, nem kezdonek adnam semmikepp sem. Viszont maskepp nem lehet egy tolis orit jatszani elf vagy fel-ef eseten. |
én kezdőnek nem javasolnám az elfet sem a félelfet....
egy kezdőnek talán a gnóm kereskedőt tudnám ajánlani (most lehet itt fújjolni) mert se a tekijét se a pénzét nem lopják le, van helye képezni, tudja próbálgatni a tolizást, varizást, támadást, szóval sokkal több tapasztalatot tud szerezni a játék terén mint elfként vagy félelfként... ti már profi játékosok vagytok, átlátjátok mindkét fajt (elf, félelf) hogy hogyan müködik jól... de egy kezdő azt sem tudja merre hány méter, mert a "súgó nem azért van hogy olvassák" :-((( és én még emléxem, hogy kezdőként milyen hibákat ejtettem szóval, ha a kezdő játkékosnak sikerélményt szeretnénk okozni, hogy legyen kedve tovább játszani én a gnóm kereskedőt javasolnám... vilma |
Quote:
akkor mar inkabb ugyanez oriasban, vilmus, a gnomot konnyebb szettolizni... :) (es jobban is meszarolodik) :) |
Quote:
anarchba regizzen es probalkozzon, tesztelgessen... vagy kerdezzen :) itt szerintem felvazoltuk neki a lehetosegeket... |
Az nem lenne nagy baj, ha a topic címére is gondolnátok, mielőtt szóbakerülne a gnóm és az óriás...
|
Quote:
de nekem a topic cime ugy hangzik, mintha másból nem is lehetne választani :-) az anarchról meg ne is beszéljünk :-)) az nem egy kezdő álma :-))) |
Quote:
A kocsma meg miért is sok? Mezőyntől függ nagyon is, és pláne 5.szinten ahol 200 hekin vagy általában több a tolis mint bárhol máshol, méghozzá a fél-elf amit árnyak és tisztánlátás meleltt csak jelentős tolitöbblettel lopsz át. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:16. |