Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Elf tolvaj vs. Fél-Elf tolvaj (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1186)

Szecsa 12-14-2006 09:40

Sati, a 65-s postban leirtam.
Kezdőnek nem javaslok tolist, ennyi.

Szecsa 12-14-2006 09:42

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 55144)
Sok a ház. Sok a kocsma... Nagyon sok!!! Kevés a vari!
Ugye a kérdés, hogy 26 tanya, vagy 20 raktár... Ez tényleg kérdés...?!
Én szeretlek Sati tudod jól, de az elfhez nem értesz :D:D:D

Azt a tervet speciel en adtam, meghozza gyors csopira.
Normalba 6 koros tolis orinal nem kell tobb.
De ezt kihangsulyozom, nem kezdonek adnam semmikepp sem.
Viszont maskepp nem lehet egy tolis orit jatszani elf vagy fel-ef eseten.

Tavacska 12-14-2006 09:53

én kezdőnek nem javasolnám az elfet sem a félelfet....
egy kezdőnek talán a gnóm kereskedőt tudnám ajánlani (most lehet itt fújjolni) mert se a tekijét se a pénzét nem lopják le, van helye képezni, tudja próbálgatni a tolizást, varizást, támadást, szóval sokkal több tapasztalatot tud szerezni a játék terén mint elfként vagy félelfként...

ti már profi játékosok vagytok, átlátjátok mindkét fajt (elf, félelf) hogy hogyan müködik jól...
de egy kezdő azt sem tudja merre hány méter, mert a "súgó nem azért van hogy olvassák" :-(((

és én még emléxem, hogy kezdőként milyen hibákat ejtettem

szóval, ha a kezdő játkékosnak sikerélményt szeretnénk okozni, hogy legyen kedve tovább játszani én a gnóm kereskedőt javasolnám...

vilma

Remedy 12-14-2006 09:59

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 55198)
egy kezdőnek talán a gnóm kereskedőt tudnám ajánlani (most lehet itt fújjolni) mert se a tekijét se a pénzét nem lopják le, van helye képezni, tudja próbálgatni a tolizást, varizást, támadást, szóval sokkal több tapasztalatot tud szerezni a játék terén mint elfként vagy félelfként...

ti már profi játékosok vagytok, átlátjátok mindkét fajt (elf, félelf) hogy hogyan müködik jól...
de egy kezdő azt sem tudja merre hány méter, mert a "súgó nem azért van hogy olvassák" :-(((

szóval, ha a kezdő játkékosnak sikerélményt szeretnénk okozni, hogy legyen kedve tovább játszani én a gnóm kereskedőt javasolnám...

vilma

akkor mar inkabb ugyanez oriasban, vilmus, a gnomot konnyebb szettolizni... :) (es jobban is meszarolodik) :)

Szecsa 12-14-2006 10:08

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 55198)

vilma

anarchba regizzen es probalkozzon, tesztelgessen...
vagy kerdezzen :)
itt szerintem felvazoltuk neki a lehetosegeket...

Croissant 12-14-2006 10:14

Az nem lenne nagy baj, ha a topic címére is gondolnátok, mielőtt szóbakerülne a gnóm és az óriás...

Tavacska 12-14-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55203)
Az nem lenne nagy baj, ha a topic címére is gondolnátok, mielőtt szóbakerülne a gnóm és az óriás...

valóban nem ez a topik cime, bocsánat...
de nekem a topic cime ugy hangzik, mintha másból nem is lehetne választani :-)

az anarchról meg ne is beszéljünk :-)) az nem egy kezdő álma :-)))

Viz 12-14-2006 12:39

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 55144)
Sok a ház. Sok a kocsma... Nagyon sok!!! Kevés a vari!
Ugye a kérdés, hogy 26 tanya, vagy 20 raktár... Ez tényleg kérdés...?!
Én szeretlek Sati tudod jól, de az elfhez nem értesz :D:D:D

Neked 200 hekin 5,4k vari hol kevés?
A kocsma meg miért is sok?
Mezőyntől függ nagyon is, és pláne 5.szinten ahol 200 hekin vagy általában több a tolis mint bárhol máshol, méghozzá a fél-elf amit árnyak és tisztánlátás meleltt csak jelentős tolitöbblettel lopsz át.

dreaman68 12-14-2006 12:41

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 55258)
Neked 200 hekin 5,4k vari hol kevés?
A kocsma meg miért is sok?
Mezőyntől függ nagyon is, és pláne 5.szinten ahol 200 hekin vagy általában több a tolis mint bárhol máshol, méghozzá a fél-elf amit árnyak és tisztánlátás meleltt csak jelentős tolitöbblettel lopsz át.

itt a pont sztem is. még megkockázatatom h lehetne növelni a tolik számát a varik kárára

Viz 12-14-2006 12:55

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55262)
itt a pont sztem is. még megkockázatatom h lehetne növelni a tolik számát a varik kárára

Pontosan, bár környéktől is függ, mert ha sok a hadis, lehet még barakk/torony, elfnél 1 barakknyi íj tornyozva kivéd kb 4 bakrakknyi óriás pacit.

All times are GMT +1. The time now is 12:16.