![]() |
Quote:
ez egy legendás 'bug' hogy csak úgy lép le a sereg, bár velem még egyszer ne mfordult elő az az igazság... :p amúgy mi vett rá arra hogy átépülj hulláról? (engem az hogy minden nap úgy 60-70 házat kellett felépítenem mert valaki le akart szedni. csak nem volt elég ügyes hozzá :D) |
H a legjobb lenne 5ben? Aligha, én mfként egyedül szétvertem volna egy hulla szövit (óriás hadis voltam), de mire belejöttem volna már töröltek, ugyanis akkor se bírtak beütni ha kint volt a sereg, én meg 2 seregeket küldtem alapból rájuk ami simán átment, ha kijöttek akkor ment több is mint 2. Hulla sehol nem nyerő sajna, én is voltam hullával, de Gben már nem lehet vele játszani, képtelenség mindig visszahúzni a házakat, meg alig lehet ütni vkit mert a sereg is gyenge, 600-800 hekin már a golyó is durva tud lenni, ketten a szövimmel 2k egységet golyóztunk le teljes készültséggel, na most ez napokig, miközben gyújtás, rengés ...
|
Quote:
Tény hogy hulla csak freemailes csoportban tud érvényesülni, ott nagyon sok a gyenge ország, és sokan vannak 2 körre, több esélyel mész ki gyengére mint egy erősre, és rád is kisebb eséllyel mennek ki, mert mindig van könnyebb célpont. Valamint még azokra a csoportakra jellemző hogy vannak nagyon tolisok/varisok, tapasztalataim szerint a többi csoport inkább militarista. De hogy a legjobb lenne? Kétlem. |
Nézd nem tom h miért töröltek lehet h teljesen más indokból, de elég valószínűnek tartom azt h semmit se tudtak kezdeni velem és nem látták értelmét a játéknak, az igazság odaát van :D
|
Lehet, hogy bénák voltak a hullák.. Nekem az elején, amíg nem volt 2k lovas és 5 k elit, addig egy páran megfogtak és jött is a sok nagyarcú zöld, hogy "Ha mégegyszer meglátlak az eseménylistámon kinyírlak, stb." Amúgy mindenkit simán beütöttem.. Erről ennyit.. lehet lakitekid, meg haditekercsed, de ha vkinek 70 % barakkja van, akkor nem sok esélyed van.. plusz a vérszomj.. Ha alap katonákat tart, akkor esetleg lehetséges hogy levered őket..
|
Lehet 70% barakkod, de akk emberlopás már problémás tud lenni, meg egy hullának nehezen van tartaléka és itt az dönt h kinek van több pénze, az óriásom is 50% barakk körül mozgott és az szent h nem fogsz beütni hullával egy óriás hadist
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Figy, már nincs meg az eseménylistám, de elhihetitek... amúgy nem fox elkeseríteni.. mert nem túlzottan érdekel... tapasztalatból tudom.. voltatok már hullával? nem sűrűn.. próbáljátok ki és rájöttök.. meg embert akkor lopnak, ha betegek, vagy csak szemétkedni akarnak.. de ez most egy ilyen hülye játék.. embert lop, Én kimegyek földre, embert lop, kimegyek pusztitani, embert lop, kimegyek mészárolni.. ami katonám meg visszajön, azt lefokozom, hogy vmennyit enyhítsem a hiányt.. a tekikből meg jön a pénz.. azt meg lehet próbálni lopni, mivel 20 körönként eladom mindet.. Én most az 5.-ről beszélek..
|
All times are GMT +1. The time now is 12:07. |