![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem 24 óra elég lenne. |
Quote:
|
Quote:
Szinte soha nem a fellépőnek kell a védelem... ő neki elég többnyire akár csak 6 kör amíg felfedezi a piacot, és meggömbözi a szomszédokat, és tudja mit tehet. Általában nem úgy lépünk, hogy nyomesz az orink... DE: a fagyasztás azért lett volna az eredeti ötlet szerint bevezetve, mert túró az az ország, de nem akarjuk törölni, amit fagyasztunk, hogy egy alatta levővel haladhassunk. Tehát itt még a fagyasztott országnak is kell egy kis idő... szerintem maradjon a 72 óra. |
Quote:
Viszont Senkinek is igaza van, meggyőztetek, támogatom a 72 órát:) Még eszembe jutott egy kis módosítás, szerintem ezt is bele lehetne venni: A mélyszabira kerülés időpontja a szabizástól legyen az aktív eltöltött körök számának mondjuk ötöde. Vagy hasonló, az arányt meg lehet beszélni. Mivel ezt nem kell külön nyilvántartsa a szerver, mert fellépés szempontjából úgyis kell, így még nem is terheli, és és aki többet játszott a csopiban, annak több pihenés is jár. Vélemények?:D |
Quote:
Viszont ez alapján akkor külön elbírálás alá kéne helyezni a szándékosan mélyszabizó és a mélyszabizás alá tett orikat. Míg a szándékos 72 óra védelmet kapna kijövetel után, addig a rendszer által fagyasztott orit csak visszaraknák 3 nap szabadság alá, mintha szabadságon lett volna, annyi különséggel hogy 3 napot kéne várnia. |
Hammi, lehet most én tűnök mogorvának, de: MÉLYSZABI létezik, a hódítós szleng a 2 hét szabadság után pontlistából kikerülő álapotot hívja annak. itt most egészen másról, az ország LEFAGYASZTÁSÁról beszélünk, ami azt jelentené, hogy meglévő ország mellé fel lehessen lépni egy másikkal és elhaladni mellette amíg az hozzáférhetetlen, de létező és érintetlen állapotban kivárja, hogy a gazdája folytassa vele a feljebb jutásért való küzdelmet... nem kellene egy jó felvetés fogalomzavar miatt érdektelenségbe fojtani.... ;) :rolleyes: :cool:
|
Quote:
De köszönöm hogy megmagyaráztad, nem tudtam hogy 2 hét után kikerülnek a szabisok a pontlistáról, de ha így van, akkor csodálkozom hogy ennyi van így is:) Ez most létezik? Viszont arra az esetre hogy fel lehessen lépni a beragad tori szintjére, a 72 kör védelem szerintem is ok, az alapján amit mondtatok. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sziasztok.
Nem volt időm minden hsz-t elolvasni,de felmerült bennem a kérdés,hogy nem lesz ez visszaélések lehetősége?? Karavánt lehet küldeni e majd a szabis oriba?? Vagy ez arra lesz jó hogy a szabis orit telnyomják lóvéval?? Ha hülyeség akkor elnézést:) Sziasztok:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:42. |