![]() |
Quote:
|
Quote:
30% volt eddig is az nem irreális A-ban és nem is brutális sőőőőt jóval egyszerűbb mint B-ből kétszer fordulni nagyobb kék számmal... |
goldy, nem a 30% a brutko, hanem ami utana jon joparral. es a legvegen (9+) az, hogy legyen elso helyezett. a 30%-kal semmi bajom, sot...
ha pedig jelenleg (a 6.1-es valtoztatasok utan) is ez a hatar az a-ban akarhanyas kek szamnal, AKKOR ELNEZEST KEREK, MERT FELREERTETTEM A DOLGOT. |
Quote:
Ellenben ha a duplázásra akkor viszont ha fellépsz az A-ba ott már a szigorított %-ok lesznek érvényesek... |
Quote:
Ha azt nezed hogy 55 % mondta hogy 30 % legyen az A-s hatar plusz azok akik a kovetelmenyeken vitatkoztak akkor egyertelmu hogy legyen az A kotelezo. Inkabb arrol kene szavazni hogy hogyan legyen megoldva nem arrol hogy legyen –e az A. Erted mar? Ok okozati osszefugges. Probalok belefolyni a dolgokban. Bevallom eddig nem nagyon erdekelt az ugy de mivel latom hogy van par ertelmes gondolatom (legalabbis en annak tartom) gondoltam megosztom a forumon veletek hogy a sok sok gazdag kulfoldi a queosiat valassza ne pedig mas jatekot. Az meg hogy ha nem tudom mit kerdeznek nem szavazok az alap nalam. Es mint lathatod nem is szavaztam meg. Hanem beirtam a velemenyem. |
Quote:
|
Mivel ez már nem a vita előző menete, meg merem törni a hallgatási fogadalmamat ;)
Én a 3-ast támogattam, ez szerintem a legjobb, aki akar, menjen a top30-ba az 1A-ban, aki meg nem, az nyomjon le még egy kört. Ha a top30% maradna, szvsz én felmennék, mert még ki akarok próbálni néhány fajt az 1A-ban, viszont annyira nem nehéz elérni a top30%, hogy álmatlan éjszakáim legyenek, mert agyonstresszelem magam az országom miatt :cool: És ha már ott vagyok, és megvan a top30%, lehet hogy még mozgolódnék egy kicsit felfele ;) Így gondolom most, de valószínűleg az lenne, hogy amint teljesítettem a továbblépés feltáteleit a B-ben, akkor döntjük el közösen a szövetségeseimmel, hogyan tovább, fel avagy le. |
hmmm... hat en az eddigiek szerint mukodo 30% mellett tettem volna le a voksot es ezert a 3-asra szavaztam. szoval azt szerettem volna, ha eztan a kek szamokkal is az a top30-ba kelljen bekerulni, ne top22%, meg top15%, stb.
akkor most elszurtam...? :( (laci jol megfogalmazta, en is ilyesmire gondoltam.) |
Quote:
El. :) Az eddigiek szerint működő verzió a sima "ne lehessen kihagyni az 1/A-t". A 3-as szerint ki lehet hagyni, ha 2-szer fordulsz a B-ből. Ha úgy döntesz, hogy felmész, akkor csak 30%, de az A nem kötelező a szerint a verzió szerint. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:57. |