Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Kinek milyen háziállata van ?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1132)

Cassandra 12-04-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 50676)
nah jah, ez már nagyon nem háziállat téma:)

Sztem, de lásd elötted lévő beírás.;)
És én is kommentálok, Mázli cica már tetőtől talpig összeszőrözött.:)))

lll 12-05-2006 01:50

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 50677)
Sztem, de lásd elötted lévő beírás.;)
És én is kommentálok, Mázli cica már tetőtől talpig összeszőrözött.:)))

most én halicunáltam??
amikor írtam azt hogy nem háziállat téma
akkor nem volt más írva nagyon tényleg
vagy csak figyelmetlen voltam?

Atiii 12-05-2006 04:33

Nekem volt régen egy nyúl,de meghalt szegény aztán pár évvel ezelött volt egy szép kis macsek,de ő is meghalt 3 év után sajnos!
Aztán jött 3 aranyhörcsög,de ők is meghaltak!!:confused:

A macska volt a legjobb fej azt imádtam:) :)

Valakit ne fogadjak örökbe??
-Mondjuk aki nm nagyon akar már élni:rolleyes:

Cassandra 12-05-2006 06:53

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 50693)
Nekem volt régen egy nyúl,de meghalt szegény aztán pár évvel ezelött volt egy szép kis macsek,de ő is meghalt 3 év után sajnos!
Aztán jött 3 aranyhörcsög,de ők is meghaltak!!:confused:

A macska volt a legjobb fej azt imádtam:) :)

Valakit ne fogadjak örökbe??
-Mondjuk aki nm nagyon akar már élni:rolleyes:

Hihi, kicsit rossz a halálozási statisztikád.:))))

Nekem olyan lehetetlen darabok éltek 5-6 éveket, mint pl. az egyik papagájom, aki vak volt és az állatorvos első alkalommal mikor látta heteket jósolt neki.:D
Sajna ő meghalt már.
Van 14 éve egy másik ninfám, aki talált, szóval a pontos korát nem tudni, de a lódoktor már rá is aztmondja, hogy tuti nem olvasta a szakirodalmat, különben már nem igen élne.:)
A tacsim 12éves, kétszer volt rákos daganata, de a mai napig a patakpart réme, most éli második gyerekkorát, néhány Írfarkas orra bánta már, hogy találkoztak...:)))
Liza kutya, Németjuhász-Balga keverék(leginkább) szintén talált, beteges természetü, de már hatodik évét húzza itt, nagyjából hét éves lehet.:)
A két exkandúr macsek másfél hónap különbséggel került ide(sose akartam macskát, pláne nem két kutya mellé), Foltost pont a névnapomon találtam, Mázlistát pedig az Árpád híd közepéről gyűjtöttem be (mozgó kisterepjáróból dobták ki, a tesója nem élte túl, innen kapta a nevét.)
A teknőc tíz éve van meg, csodálom, hogy az első két-három évet túlélte szegény, mert ő nem szól, ha éhes, de jóideje már az ő etetése is rendszeressé vált és benganagyra megnőtt hím létére.:D:D
A többi állatom is viszonylag hosszú életű volt leszámítva az első blökimet, aki fél év után nagyon csúnyán megbetegedett (Veleszületett idegrendszeri betegsége volt, ami akkor bukott elő.).
A lovam is fiatalon halt meg, de ő is betegség miatt sajna.:(

Ati 12-05-2006 10:29

Jut eszembe, volt tamagocsim is! Poénból lett véve anno, ketten neveltük közösen. Természetesen nálam halt meg, de máig állítom, hogy nem az én hibámból! :D

Szecsa 12-05-2006 10:31

A tamagocsi az a nyomkodos akarmi? :)

Goldy 12-05-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50771)
Jut eszembe, volt tamagocsim is! Poénból lett véve anno, ketten neveltük közösen. Természetesen nálam halt meg, de máig állítom, hogy nem az én hibámból! :D

Szinte biztos vagyok benne hogy azt sem etetted :P

Ati 12-05-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 50773)
A tamagocsi az a nyomkodos akarmi? :)

Aha, amit ha kiírja, hogy éhes, akkor meg kell nyomnod az etet gombot, ha kiírja, hogy beteg, akkor meg nell nyomnod a szuri gombot, éjszaka meg alszik. :D

Ati 12-05-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 50776)
Szinte biztos vagyok benne hogy azt sem etetted :P

De etettem, csak reflex-játékot akart velem játszani... :D Amikor alszik, akkor nem lehet vele semmit se csinálni, gondolom ez már ilyen bővített változat volt, hogy a gyerek éjjel legalább ne ezzel foglalkozzon... :D Nekem közölte, hogy "beteg vagyok", majd 2 másodperccel később azt, hogy "alszom". Akkor nem lehet vele csinálni semmit, reggelre meg már angyalka volt. :)

Szal végülis nem meghalt, hanem angyalka lett belőle. Napokig nálam volt még, mert sokkal békésebb volt angyalka formában, nem kellett se etetni, se szurit adni neki... :D

Szecsa 12-05-2006 10:37

Hm...lattam asszem ilyet.
De reszvet, hogy meghalt :) Biztos megnyomtad az etet gombot? :D Vagy csak fogyokurara kuldted es nem birta? :D

All times are GMT +1. The time now is 19:18.