![]() |
Quote:
Bár rólam már az iskola, ahol tanítok is tudja, hogy hódozom, az összes gépen a hód a kezdőlap :D |
Quote:
|
Quote:
|
Nagyon régen (4 éve) csak 1A-s tapasztalataim vannak ezért az alsóbb szintek NAGY játékosait kevésbé ismerem ezért nézzék el nekem ha kihagyom őket.
Szóval az én topjátékos listám mindenféle sorrend nélkül... (csak azokat írkálom ide akik jóval az átlag szint feletti képességűeknek tartok és nemcsak hallomásból ismerem őket vagy futólag, hanem konkrét tapasztalataim vannak) - Zou - Szato - Euron - Angel (nemtom játszik e még) - Serg - Reaktor - Süti - Wand - Baba - Xepi És végül de nem utolsósorban persze magamat is ide sorolnám :D Igen asszem sosem voltam túlzottan szerény :D:D:D |
Quote:
Wand. felvetted az Enikő nevet? Szep nev de nem illik hozzad! :D |
En csak annyit szeretnek hozza fuzzni az eddig emlitett jatekosokhoz, hogy mindenki hires Aki tobb mint 2 eve jaccik, es mondjuk el is ert az 1/A min. 50 helyezeseig.... Es meg plusszban ott vannak az Anarchosok is! roluk sem szabad elfelejtkezni!
|
Quote:
Na majd igyekszem, a 2 ev mar megvan vagy 4 eve.... :) |
Quote:
Egyebkent hasra uteses szamok voltak! De legyen mindki kedveert az elso 100 vagy jatekban eltoltott min, 2 ev!!!!! Igy utolag bele gondolva valoban eleg sokan vannak olyanok akik nem tortek az 1/A topjaba de hiresek. |
Quote:
|
Ez mind attól függ ki milyen szempontból közelíti meg a dolgot.
Tulajdonképpen az is ”híres” lehet aki egyáltalán nem csinál semmit, csak álandóan a fórumon lóg és löki a rizsát. Legyen egy karakter, legyen jó a szövege, a viselkedése legyen korrekt (muszáj, másképp nem éri meg, hogy híres legyen) és máris híres... még a 2év sem kell :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |