![]() |
az elözö javaslatom csak az 1/A-ban levö országokra vonatkozik, az alsobb csoportokban teljesithetönek tartom a feltételeket. a top elsö helyezés ugyan kicsit huzós nagy csoportokban, de a kicsik miatt megérthetö.
Lanka |
Quote:
|
Quote:
Lacqának igaza van. Ha érdekelnek a változások be kell nézni a "fejlesztésekhez" néha. Egy-egy téma 3-6 hónapig is fut minimum. Ha ennyi időd sincs amikor megbeszéljük akkor ilyenkor se legyen,mert csak felborzolod azok kedélyeit akiknek fontos, hogy fejlődjön a játék és ők se néznek be legközelebb! Nem mondom,hogy mindenki egyetért minden újításban, de ez a fórumrész azért 60-70%-ban demokratikusan szokott működni. Ha valamit nagyon sokan elleneznek (érvelve persze) az általában süllyesztőbe kerül. Sokszor olyan is ami jó lenne :( Pont az olyanok miatt mint Te akinek nincs ideje elolvasni másokat, csak fújni a magáét. |
Quote:
Ha felmászok 6x a Himalájára 8000 méterig attól még nem másztam meg a hegyet! A kékszámok gyüjtögetése annak nyújt kielégülést aki képtelennek érzi magát az utolsó lépcsőfok teljesítésére. Ettől függetlenül korábban is most is azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy ha a 2B-ben valaki teljesíti a feltételt személyiségéhez mérten a feljutáshoz és az 1A-ban is van top30%-os orija az mehessen a 2B-ből is új számért. (eleve ellentmondásos a szitu,mivel a 2B-benmondjuk teljesítettem de az 1A miatt nem tudok lépni viszont a morálromlás miatt lépnem kéne. Szabizni nem lehet,mert hekit vesztek ugyhogy ---> leadok személyiséget) |
Kicsit hozzászolva a témához.
Szerintem ezzel a változtatással kicsit differenciálodik azoknak az oriknak a helye, akik eddig 1/A-ban a top30%-nal tronoltak, hogy korbetudjanak menni az orijuk, szerintem ez igen sok ori. Egy kicsit ez a mezony most szejjelebb fog huzni, mert esznek orik, amelyeknek feljebb kell menni. S valahol mar lett emlitve, hogy mennyi idő kell egy orinak ahhoz, hogy 5. szintről kezdve letudjon fordulni 2/B-ből, ha van orija 1/A-ban. Én olyan fél évre emlékszem. Bár nem ismerem az 1/A-s top% határokat, de megintcsak azt mondom, hogy szerintem a (4),(5) vagy több személyiséges orikat érinti keményebben ez a változás és kell picit feljebb menniük, mint az eddigi top30%, már ha ott voltak. De ezek a játékosok már legalább 2 éve játszanak, így szerintem elvárható tőlük, hogy az 1/A-ban is megtudják a helyüket állni a top x%-oknál és eltudjanak addig menni. De persze, amit monro is irt, hogy le is lehet adni a személyiséget. Bár fogalmam sincs, hogy mennyi az a személyiségszám, amennyivel jobban lehet játszani és tényleg hasznát veszi az ember aktív játék során, de szerintem ez 6-nál biztos nem több, de javitson valaki ki, ha tévednék :) |
Oké, maradjon ez a rendszer, de akkor KÖTELEZŐ legyen lépni/fordulni mondjuk 5000 top kör után.
Persze most majd jönnek, nem azért játszok az 1/a-ban 6000 év óta és szedtem össze 1 mrd hekit, hogy lemenjek az 5.-be. Pedig sok minden dolgot megoldana ez. nem lennének mondjuk 3/I-ben olyan országok, akiknek 6000 hekin 3000 könyvtárjuk van, alattuk van 2 szövi és nem enged a közelükbe senkit. Nem volt véletlen a morálromlás megszüntetése legfelül. De ez nem lesz változtatva, mert akik kezükben tartják a hódot, azok nem engedik. Mivel az 1/A teljesen más játék mint 5-2 szint ezért vonatkozzanak rájuk más szabályok is! |
A tegnapi és a mai hozzászólásokból is én azt látom, hogy csak az 1/A témája az, ami a nyugtalanságot okozza. Volt tegnap a belső fórumon pár olyan megjegyzés, hogy "jajj 4 év játék után 30 hellyel feljebb kell ütnöm magam, jujj mi lesz most", de ezeket a reakciókat egyfelől komolytalannak tartom, másfelől ide, a konkrét javaslatokhoz már nem is jutottak el.
Az 1/A vs körbefordulások témája azt hiszem elég régi téma, akár fel is eleveníthetjük, hogy mindenki megnyugodjon. De mielőtt ennyire konkrétan beszűkítjük a témát, kérdezem a kis kék számosokat, hogy egyéb észrevételek vannak-e, vagy tényleg haladhatunk ebbe az irányba? (Értelemszerűen konstruktív hozzászólásokat várok -- tegnap valljuk be volt pár, ami nem az volt, ez a "vissza mindent a tegnapi állapotra" és hasonlók, ez nyilván nonszensz.) |
Ati,én annyit kérdeznék csak h nem lehetne finomítani 2/D-ben a kék számosok fordulási %-ait?
|
Quote:
Egy javaslat, maradjanak ezek a mostani fordulási százalékok a 5-2 szinten, az A-ban pedig elég legyen a 30%. Esetleg A-s ori nélkül is lehessen fordulni ha minden szinten teljesítette a követelményeket, így megszünnének a "kényszer orik az A-ban. |
Quote:
Remélem, nem számítok Juniornak :) De a javaslatom még mindig az, A-ban lévő orinak ne kelljen teljesítenie a B-ben levő ország top%-át. Cassandra felvetése egy orirról miatt viszont akkor azon is kellene finomítani, hogy akinek van 1 orija 4 szemmel, az ne szívjon A-ban emiatt. Bár kétlem, hogy annak 1 orija lenne :D Akkor legyen A-ban top30% helyett top 20% a követelmény, bármilyen szmú is az ori, az is elég kemény, de ne tovább.... vélemény? |
All times are GMT +1. The time now is 07:36. |