Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Intéző (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1095)

Yurika 03-02-2007 23:31

Ati akko mar nem lehetne az,hogy startbol egy ilyen sorrend jelenjen meg (ezen mar keveset kell valtoztatni):
Barakk
Templom
Kocsma
Tanya
Raktar
Korhaz
Ortorony
Kovacsmuhely
Bank
Banyak
.
.
.
Piac

Ha valamit kihagytam bocsesz.

Ati 03-03-2007 04:26

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 77367)
Ati akko mar nem lehetne az,hogy startbol egy ilyen sorrend jelenjen meg (ezen mar keveset kell valtoztatni):
Barakk
Templom
Kocsma
Tanya
Raktar
Korhaz
Ortorony
Kovacsmuhely
Bank
Banyak
.
.
.
Piac

Ha valamit kihagytam bocsesz.

Másnak más sorrend kell, szerintem azt a 20 másodpercet országonként rá tudod szánni az átállításra.

Synkel 03-03-2007 04:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77377)
Másnak más sorrend kell, szerintem azt a 20 másodpercet országonként rá tudod szánni az átállításra.

Úgy van. Nekem pl a raktár mindig a tanya fölött van. Meg egyebekben sem egyezek a leírtakkal, szal megintcsak át kéne állítsam az egészet, akkor meg már jobb a jelenlegi teljesen rossz alapbeállítás, mert tuti nem felejtem el, hogy aztán majd egyszer csak meglepődjek, mert kiürültek a templomaim, miközben a tanyák pl termelnek folyamatosan, vagy valami:)

Valezius 03-03-2007 06:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77377)

A 20mp-vel vitatkoznék, én szívtam vele párbaj elején redesen. :) Már az is előrelépés lenne, ha a piac legalulra kerülne (vagy benne se lenne az intézőben :D )

Kancsendzönga 03-03-2007 06:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 77381)
A 20mp-vel vitatkoznék, én szívtam vele párbaj elején redesen. :) Már az is előrelépés lenne, ha a piac legalulra kerülne (vagy benne se lenne az intézőben :D )

ez nem is olyan nagy butaság, mivel az valóban csak a munkaerő lefoglalására kell... épp úgy mint a házak,ezeket sem kellműködtetni...legfeljebb ezek nem működnek, a házak meg igen.

Yurika 03-03-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 77380)
Úgy van. Nekem pl a raktár mindig a tanya fölött van. Meg egyebekben sem egyezek a leírtakkal, szal megintcsak át kéne állítsam az egészet, akkor meg már jobb a jelenlegi teljesen rossz alapbeállítás, mert tuti nem felejtem el, hogy aztán majd egyszer csak meglepődjek, mert kiürültek a templomaim, miközben a tanyák pl termelnek folyamatosan, vagy valami:)

Ahoz hogy a raktart a tanya fole tedd ahoz csak 1 gombot kene megnyomjal,a peldad meg egy nagy okorseg, mert amint latod templom a tanya folott van. De mind1 nyaljunk csak be jo mejre az adminnak, mert kb ennyi a hozzaszolasod. Egy nagy 0 vagy.

Dragi 03-03-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 77412)
Ahoz hogy a raktart a tanya fole tedd ahoz csak 1 gombot kene megnyomjal,a peldad meg egy nagy okorseg, mert amint latod templom a tanya folott van. De mind1 nyaljunk csak be jo mejre az adminnak, mert kb ennyi a hozzaszolasod. Egy nagy 0 vagy.

Gratulálunk főnyereményed egy jó pont az adminnál :) Jah meg ha nme ismersz valakit az egyáltalán nem jogosít fel arra hogy olyan véleményt alkoss ami nem is igaz :) Remélem jó kis pihit kapsz ....

Synkel 03-03-2007 13:02

Quote:

Köszönjük értelmes hozzászólásod a témához:)

Ati 03-03-2007 13:23

Quote:

Köszönjük az igen értelmes hozzászólást, a nyereményed úgyis tudod mi. :)

Synkel 03-03-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77425)
Köszönjük az igen értelmes hozzászólást, a nyereményed úgyis tudod mi. :)

Akkor már nem lehetett volna, hogy legalább nem az én szavimat ismétled meg, ha úgyis hírbe hoztak nyalás témában?:D:D

All times are GMT +1. The time now is 07:35.