![]() |
Quote:
Ez kb olyan indoklás, mintha azt mondanám, hogy ne engedjük a repülőgépek használatát, mert hamarabb odaérünk a célhoz ha ezzel megyünk. Kétlem, hogy lehülyéztem volna bárkit is, de ha úgy érzed akkor sorry. A lényegen nem változtat azért nem kell berágni valakire, mert elmondja amit gondol. Én olyan ember vagyok aki azt írja amit gondol és azt gondol amit ír! Nem kell a soraim mögé költeni semmit. Ha le akarlak hülyézni nem fog gondot okozni az, hogy leírjam. |
Quote:
Monro, ellenben olvasgatva ezt a topicot ugy erzem, mintha csak Te vedened azt, amit kitalaltal, es senkinek nem tetszene ( nem maga az otlet alapja, hanem a mostani megvalositasod). Eddig egy embert nem lattam, aki azt mondta volna, hogy "ez igy ahogy van, tetszik". Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha egy otlet csak az alkotonak tetszik, nem biztos hogy jo otlet, vagy ha jo otlet, de a tobbiek ezt nem latjak, akkor sem szerencses. Ahogy olvastam, a legtobben olyasmit tudnanak elkepzelni, hogy olyan reszklanja lenne a klanoknak, amik latszanak a pontlistaban, es nem kell foldet leadni ahhoz, hogy raallj vkire. Nekem foleg az nem tetszik a javaslatodban, hogy tul sebezhetove valnak az orszagok. (Tudom, szerinted ez a jo, es ez egy harci jatek, stb...). De ne csak a sajat fejeddel gondolkozz..... Inkabb az atlag fejevel lenne erdemes. (Olyan ujitas nem jo, ami az atlagembereknek rossz, es mondjuk egy felso 5%-nak jo) - Ez ugy altalaban irom.... Mielott barki belekepzel barmit, semmi pontlistarol, jatektudasrol, raforditott idorol, stb nincs szo.... |
Quote:
Mondjuk ez a dolog így van a nagy művészekkel és újítókkal. Majd a halálom (teljes eltünésem) után talán jobban fogtok értékelni. Ha meg nem akkor maradjon a punnyadás és lehet haladni 2 évente 500 hekit. |
Quote:
A beirasomban szo nem volt arrol, hogy rossz az otlet, csak hogy ezidaig nem olelte keblere senki. En meg epp azert nem szolok bele, mert keves tapasztalatom van klancsatak teren.... Max ha 4-5 klancsataban vettem eddig reszt.... |
Quote:
1. vannak akik nem látják át ezért nem szólnak bele 2. vannak akik nem látják át ezért félnek tőle és hangoskodva elvetik 3. vannak akik nem olvassák el rendesen, vagy nem gondolják végig ezért elvetik bár érzik, hogy talán jó lehet, de könnyebb kritizálni, mint megoldást javasolni 4. vannak akik átlátják,de a mentalitásuk konzervatív és minden újítást 5x elvetnek mielött 1x ráveszik magukat 5. vannak akik nem látnak még tisztán és várják az érveket, hogy kitisztuljon a kép ezért csendben maradnak 6. vannak akik el sem olvassák így aztán nem is látjuk a véleményüket Mindezek közül a 2. típus a legveszélyesebb :( |
Quote:
|
En figyelek, de nem tudom, hogy melyik mennyire erős.
így csak néha-néha közbeszólok :) |
Quote:
Bennük van a jövő reménysége :D Segítsen Obi van Kenobi! Ön az utolsó reményünk :D |
Monro, nekem tetszik már a javaslatod. Korábban nem tetszett, mert túl nagynak tartottam a klánrésszel támadók kockázatát, hiszen a pontlistában látszik a sikeres akció és egyénileg és klánrésszel is visszakísérhető a kitámadott klánrész. De ezt a problémát megoldja a hadüzenet.
2 apró probléma: -A klánrésszel támadott kis klánnak aligha van információja a nagy klánról, mig fordítva ez nem feltétlenül igaz. De ezt a hátrányt a 20% malusz kiegyenlíti. -Tovább szaporodnak majd az 1-2 fős klánok, hogy így kerüljék ki a klánharcot. Írod, hogy "Majd a halálom (teljes eltünésem) után talán jobban fogtok értékelni." Ha időnként nem is értünk egyet, én mindig értékeltem ötleteidet. Amikor nem voltál például a levlistán, akkor is üzentem, hogy gyere. |
Quote:
Quote:
9. vannak akik átlátják megértik, és nem is konzervatívak, csak simán azt mondják ez így nem jó! mondjuk én magam az 1-8-ba nem tudom besolrolni:) és a kilencesbe se igazán :) de azért vannak fentatásaim. ha már klántámadás, milyen alapon hagyhatsz ki egy támadandó klánból pl. egy legnyagyobbat védő elfet?? csak mert neked könyebb beütni egy törpékből és óriásokból álló klánrészt? egy két éve jáccó klánt milyen alapont tud leütni egy féléve jáccó? csak mert egy részét ki tudja tenni? és fordítva: egy kétéve jáccó topklán egy része milyen alpon verheti le a földet nála jóval kisebbekről? látom a szabis ori kérdés már említve van. szal mindezek azért elég komoly problémák, és én azt hiszem nem az lenne a gyakoribb amikor a nagyklán kisrészét verik le, hanem az amikor a nagyklán kisrésze ver le kisklánokat.. mindeképpen kéne a javaslatba, valami határ, pl csak akkor támadhatsz, ha az eredeti klánok közt max 2xes érték külömbség van. |
All times are GMT +1. The time now is 07:52. |