![]() |
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en szivesen olvasok a horror mufajbol is, nevezetesen Stephen King (tole az AZ a kedvencem) es Robin Cook (Koma).
|
Quote:
De olvastad a Rémület a sivatagbant??? az naon jó:) (és nem félelm és reszketés Las Vegasban:D) Különbne még a Setét-torony sorozatát imádom. |
Csatlakozom a lelkes olvasók táborába:)És még azt mondják, hogy manapság kevesen olvasnak, bár lehet hódítózók közül kerülnek ki a lelkes könyvbarátok is.
Én most olvasom a Háború és békét, valóban jó:) De az egyik nagy kedvenc és csodálom, hogy nem olvastam a hozzászólások között Márai:A gyertyák csonkig égnek |
[quote=Nikol]Csatlakozom a lelkes olvasók táborába:)És még azt mondják, hogy manapság kevesen olvasnak, bár lehet hódítózók közül kerülnek ki a lelkes könyvbarátok is.
nem tippelsz rosszul a gép mellet aludni tanulni enni néha dolgozni is lehet ,de olvasni mindenképp...:D |
én most éppen a Gyűrűk urát olvasom...múlt héten kezdtem, és ma kezdtem el a 3ik könyvet....egyszerüen alig tudom letenni :)
de egyébként jöhetnek az ilyen Fantasy vagy Sci-fi, esetleg egy két tudományos könyv :) |
bar ez nem igazan tartozik a konyvekhez, de jelen pillanatban National Geographic-ot olvasok. azert szeretem, mert nem csak a termeszetrol olvashat benne az ember, hanem tortenelem, regeszet, csillagaszat... szoval sokfajta temakort takar :)
|
Áhhh nem értitek mi a jó ez a sok kultúra.
a Könyv a fantáziáról szól. hogy elképzeld a világot amit az író kitalált. Ha bele akarod más dolgaiba élni magad arra ott az élet. És legalább mindenkinek jobb lesz!:D |
Quote:
|
Lehet, hogy itt kevesen ismerik és nálam ez "szakmai ártalom", de van még egy nagy kedvencem James Herriott(valójában is állatorvos), a kedvencem az Állatorvosi pályám kezdetén című, az ő könyvei olyanok, amiket ha egyszer a kezembe veszek akkor utána alig tudom letenni.Igaz ezt nem ajánlom mindenkinek, mert tuti, hogy ez egyáltalán nem az a téma, ami mindenkit leköt, humoros sztorik ide, jó fogalmazásmód oda...
|
Most én is a Gyűrűk Urát olvasom, és (most ne röhögjetek) szeretem a Harry Potter köteteket is. LEhet hogy ciki, de ez van:D
A magyarok közül meg egyértelműen: Madách: Az ember tragédiája:o |
All times are GMT +1. The time now is 03:17. |