![]() |
már azzal hogy él ez a topik, van olyan csopi ahol ezt érezni lehet a piacon, persze lehet véletlen egybeesés...:)
|
Quote:
|
Quote:
Ez a topic egyrészt létezik egy ideje, másrészt abban a csoportbana rúna olykor mutatott ilyen kilengéseket. Tdomo, nem keverem a megvételt az elvétellel. Mivel én egy mocskos szemétláda vagyok, a javaim túlnyomó részét úgy szereztem, hogy elvettem másoktól. Szal ez most is megvan, a trükkje az a dolognak, hogy melyik táborba tartozol, aki elvesz, vagy akitől elvesznek? És én pl rendszeresen szoktam rúnát piacról venni. |
Quote:
Egyébként a javaslat nem rossz, mert ha felértékelődik a rúna, színesebb lesz a játék. |
Hali!
Én is támogatom a kisebb módosítással járó javaslatot! Sőt még azt is támogatnám hogy a varázsló személyiségű oritól feleannyi rúnát lehessen lopni... CSak a fosztásra ne vonatkozzon. A tolvajt meg hozzá lehet erősíteni egy a harcoshoz hasonló +5-10%zsákmánnyal ha muszáj |
Quote:
|
a +-5 szerintem is teljesen reális, csak abba kéne belegondolni, hogy ez hosszútávon mindenképp a rúna felértékelődéséhez fog vezetni, ami nem feltétlenül jó a kezdő oriknak.
Mert ugye van egy-két vari amit muszáj feltenni. Nos akinek most pénze van, annál jobban meg fogja érni befektetni rúnába, viszont akinek nincs, annak ez rosszabb, kivéve ha nem varis, bár úgy gondolom azért át lehet vészelni. Egyébként teljes mértékben támogatnám, hozzáteszem nem rúnában tartom vagyonom jelentős részét, úgyhogy véletlenül se ezért. Az viszont jó hogy a varisokat zsebpnzhez juttatja. |
Víz szerintem túl dramatikusan nézed, a fele rúnából is fel lehet tenni a fontosabb varikat. De cél, hogy mindet 'ingyen' ne lehessen feltenni.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30. |