Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Rúnatermelés módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1005)

skiti 02-01-2007 21:53

már azzal hogy él ez a topik, van olyan csopi ahol ezt érezni lehet a piacon, persze lehet véletlen egybeesés...:)

Penya 02-01-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 70809)
már azzal hogy él ez a topik, van olyan csopi ahol ezt érezni lehet a piacon, persze lehet véletlen egybeesés...:)

Vannak akik már előre felkészülnek minden eshetőségre :D

Synkel 02-02-2007 15:17

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 70809)

Totál véletlen:)
Ez a topic egyrészt létezik egy ideje, másrészt abban a csoportbana rúna olykor mutatott ilyen kilengéseket.

Tdomo, nem keverem a megvételt az elvétellel. Mivel én egy mocskos szemétláda vagyok, a javaim túlnyomó részét úgy szereztem, hogy elvettem másoktól. Szal ez most is megvan, a trükkje az a dolognak, hogy melyik táborba tartozol, aki elvesz, vagy akitől elvesznek?
És én pl rendszeresen szoktam rúnát piacról venni.

tdomo 02-02-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 70949)
Tdomo, nem keverem a megvételt az elvétellel. Mivel én egy mocskos szemétláda vagyok, a javaim túlnyomó részét úgy szereztem, hogy elvettem másoktól. Szal ez most is megvan, a trükkje az a dolognak, hogy melyik táborba tartozol, aki elvesz, vagy akitől elvesznek?
És én pl rendszeresen szoktam rúnát piacról venni.

Én is ilyen vagyok.:) Azzal a különbséggel, hogy én még soha nem vettem...
Egyébként a javaslat nem rossz, mert ha felértékelődik a rúna, színesebb lesz a játék.

empty 02-03-2007 13:42

Hali!

Én is támogatom a kisebb módosítással járó javaslatot!
Sőt még azt is támogatnám hogy a varázsló személyiségű oritól feleannyi rúnát lehessen lopni... CSak a fosztásra ne vonatkozzon.
A tolvajt meg hozzá lehet erősíteni egy a harcoshoz hasonló +5-10%zsákmánnyal ha muszáj

Steve 02-03-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by empty (Post 71190)
Hali!

Én is támogatom a kisebb módosítással járó javaslatot!
Sőt még azt is támogatnám hogy a varázsló személyiségű oritól feleannyi rúnát lehessen lopni... CSak a fosztásra ne vonatkozzon.
A tolvajt meg hozzá lehet erősíteni egy a harcoshoz hasonló +5-10%zsákmánnyal ha muszáj

Ez sztem túltáp lenne már éps így felesleges. Bár a múltkori ötleted után ez még el is megy...

Viz 02-03-2007 19:48

a +-5 szerintem is teljesen reális, csak abba kéne belegondolni, hogy ez hosszútávon mindenképp a rúna felértékelődéséhez fog vezetni, ami nem feltétlenül jó a kezdő oriknak.
Mert ugye van egy-két vari amit muszáj feltenni. Nos akinek most pénze van, annál jobban meg fogja érni befektetni rúnába, viszont akinek nincs, annak ez rosszabb, kivéve ha nem varis, bár úgy gondolom azért át lehet vészelni. Egyébként teljes mértékben támogatnám, hozzáteszem nem rúnában tartom vagyonom jelentős részét, úgyhogy véletlenül se ezért. Az viszont jó hogy a varisokat zsebpnzhez juttatja.

Steve 02-03-2007 19:49

Víz szerintem túl dramatikusan nézed, a fele rúnából is fel lehet tenni a fontosabb varikat. De cél, hogy mindet 'ingyen' ne lehessen feltenni.

Viz 02-03-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71251)
Víz szerintem túl dramatikusan nézed, a fele rúnából is fel lehet tenni a fontosabb varikat. De cél, hogy mindet 'ingyen' ne lehessen feltenni.

Igen, ha hadis-varis vagy. Ha hadis vagy, felteszed a fajivarit, és megállt a tudomány kb. Pláne ha nem 36 körökre rakod már fel, ami ugye arányosan több rúnát emészt fel. De ennek ellenére is támogatom az ötletet, mert igazából hátrányát nem látom csak előnyét, az elvi hátránya amit mondtam se tartana sokáig véleményem szerint.

Steve 02-03-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 71252)
Igen, ha hadis-varis vagy. Ha hadis vagy, felteszed a fajivarit, és megállt a tudomány kb. Pláne ha nem 36 körökre rakod már fel, ami ugye arányosan több rúnát emészt fel. De ennek ellenére is támogatom az ötletet, mert igazából hátrányát nem látom csak előnyét, az elvi hátránya amit mondtam se tartana sokáig véleményem szerint.

Mennyire örülnék ha ez így lenne:) Amikor a védelem vari egy hadis oriban meglepetés lenne...

All times are GMT +1. The time now is 02:30.