![]() |
Quote:
Kb nekem is ennyibe lett volna, vagy talán sokkal olcsóbban kijöttem volna, de látod, ez a különbség köztünk, és talán mondhatom a fajok különbségének is, én inkább ütök, és fél napig izgulok, és élvezem a játékot, mint fedezzek és +1 napig ismét nézem a semmit :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igen igen,csak a te akciódat hiénának hívják:) és a hiéna és a kezdeményezés között van 1 kis különbség:) így természetes hogy a hiéna nemfog sokba kerülni,nem összehasonlítható a kettő. |
Quote:
teljesen egyet értek 100 Újj felfele :):) |
Quote:
|
Quote:
jah és Fegya a megmondhatója hogy semmiféle kommentárt nem fűztem az ütések mellé... de talán meg is említettem a hsz.-embe hogy nem írtam semmi kommentárt az ütésváltásokhoz, beszéljenek azok maguk Nem vagyok sunyi, sem szarkeverő. Úgyhogy szépen megkérnélek vegyél vissza. |
Lehet hogy neked az a módi, hogyha üt Téged valaki akkor korán reggel belépsz hozzá msn-re és elhordod minden szarnak, de tudod én nem vagyok ilyen :) Én nem foglalkozom azzal hogy te milyen ember vagy meg hogy kinél hogy járassalak le... Nekem se kedvem se időm erre. Meg megteszed te magadtól is :) Úgyhogy igazából nézzél magadba én nem terjesztettem rólad semmit, és senkit nem akartam/akarok meggyőzni arról hogy te milyen játékos vagy vagy milyen vagy emberileg. Ennyi
|
Nem hiszem, hogy lejáratnám magam...aki eddig is bírt az ezután is fog, aki pedig eddig sem kedvelt az ezután sem fog megkedvelni...ennyi :)
De mint a mondás is...ha vannak irigyeid az csak azért van mert valamit jól csinálsz...:) Írom azt a hsz-ed miatt ami így hangzott: "Gratulálok"... |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |