![]() |
sok sikert akkor!:)
és hajrá Ati!:) |
Holnap 18 órától első döntő. Készüljetek. :) Például egy jó ráalvással. :):):)
|
Most, hogy mondod egy kis alvás lehet jó volna párbaj előtt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Kevesebb mint 3 óra az első döntő párbajig!
|
2 óra a párbajig!
|
Egy óra!
|
Lassan készüljetek :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remélem mindketten készenálltok! Sok sikert mindenkinek, és ne feledjétek, hogy bármi lesz is ennek a vége, ez még mindig nem dönt el semmit. Ettől függetlenül érdemes mindkettőtöknek nyerésre hajtani! Ügyesek legyetek! |
|
Gratula, 94 pontos különbség a vége! :)
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1323.html Tuvalu a győztese az első döntőnek. |
Grat Pali!!!
népelés és ennyi? |
Quote:
|
Quote:
óra 6kor beütöttem ork tábornokkal, aztán utána kaptam a vihart, de 26 hektár többlet elég volt... Én 200-300 pont előnyt gondoltam a végére, de volt közben néplopás is, meg rengetés... Viszont nem volt ellentámadás a végére, 220 ij 120 védő kombó védhette volna. Vagy nem. |
Talán befért volna, de amikor gömböltelek, és láttam, hogy ork vagy addigra már elszúrtam egy csomó nyersit, és intézőben se mentek a dolgok az építés miatt.
Később nem akartam variálni, mert így még láttam esélyt a győzelemre. 94 ponton múlott. Nem sok hiányzott, és az a 26 heki különbség belett volna hozva. |
Quote:
majd skype-on elmeséled részletesen... |
Következő időpontnak a 7.ét javaslom, este 18:00-tól szintén jó volna.
|
Grat tuvalunak a részsikrher, remélem Ati tudsz forditani!:)
|
Quote:
Jó a hetedike, persze egy kicsit előbb jobb volna 16.00 vagy legalább 17.00. De ha nem megy, akkor jó lesz a 18.00 is. (majd legfeljebb kettőt ütök ezúttal az elején, és akkor nem kell maradjak a végéig. :D:D:D) |
Quote:
|
Akkor meg is van a következő időpont: 2010. december 7-e 16 óra. A párbajt kiírtam, és be is vettelek Titeket. Külön jelentkezni nem kell, csak jönni a párbajra és megnyerni! :)
Ha Tuvalu nyeri, akkor eldőlt az idei párbajsorozat első két helyezése is. Ha Numer@ nyeri, akkor még egy utolsó párbaj kell ezután. |
Emlékeztető, hogy el ne felejtsétek: kedden, azaz 7-én délután 16 órakor párbaj! Ha Tuvalu nyer, akkor megnyerte az idei párbajsorozatot. Ha Numer@ nyer, akkor még egy utolsó párbaj dönt majd az első két hely sorsáról.
|
Holnap 16 órakor kezdődik a második döntő párbaj, ami akár el is döntheti az idei párbajsorozat végeredményét.
|
Kár, hogy nézőként nem lehet részt venni a párbajon :) Mondjuk akit érdekel, kívülről látná az eseményeket :)
Viszont a mai világban, ennek nincs realitása, szóval majd a beszámolók alapján képzeljük el az eseményeket. Nem drukkolok senkinek, de nem sok esélyt látok Atinak, hogy nyerjen. Pali mindig ki tud találni valami újat :) |
Quote:
|
Quote:
Csak annyiban szurkolok Atinak, hogy legyen izgalmas a vége. |
Quote:
Ahhoz képest, hogy az első forduló után már félig meddig feladtam, mert nem jött össze az 5 pontom... Azért drukkolj nekem Bobesz :P |
Quote:
Tuvalu leírta múltkor a fórumra, hogy milyen kezdések fordultak meg a fejében. A lényeg, hogy itt nagyon sok múlik a kezdésen. Egy katival támadásra lehet lépés egy pacizás, de előre nem lehet tudni, hogy ki meri bevállalni a katonás ütést. Az is érdekes lett volna múltkor, ha mindketten katonás ütést kezdjük. Viszont ma összejön a kezdésem, és akkor azon nem fog tudni változtani Tuvalu az utolsó 45 percben! |
Pali helyében én ma mindenképp deffelőst kezdenék, mert rajtad a kényszer, hogy támadj...
Ha nem sikerül, akkor Ő a deffel + varikkal/ártóval tud annyi hátrányt okozni neked népben, ami elég lehet... |
MA 16 órától 2. döntő párbaj. A két érintett semmiképp ne felejtse, és aki végig szeretné izgulni élőben, az se! :)
|
Alig több mint 3 óra a párbajig!
|
Már csak KETTŐ óra a kezdésig!
|
Egy óra se. A résztvevők remélem nem felejtették el a párbajt! :)
|
10 perc. Készüljetek! :)
|
ha Attila nyer nem lehetne a 3. párbaj több mint 1 órás? :)
|
Sok sikert!
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:33. |