![]() |
"Hali, szövetségbe lépnék bármilyen lényel."
|
Quote:
"Kedves Kata! Kérdésem teljesen lényegre törő és nem is csűrném-csavarnám tovább a szavakat: Mosol? Főzöl? Takarítasz? Vacsi előtt a sört kérés nélkül felbontod? -ha igen hirdetésed máris leveheted, mert az tuti - ahogy a nóta is mondja- nékem ilyen asszony kell...":D |
Quote:
|
Lehet, hogy volt már, de nem találom :(
--- (#000000) 0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Szia! Szövinkben egy hely kiadó feltétel: Gnóm tudós vagy valamilyen harcos vagy valamilyen kereskedő Nekem túl konkrét...inkább nem jelentkezem :p :) |
*** (#000000)
2009-03-17 13:33:39 Helyezés: Érték: klánunkban 2 hely kiadó egy gnóm tudos, bármilyen harcos kellene ha rád illik a dolog akkor jelentkezz 000(#******) 2009-03-17 16:33:27 Helyezés: Érték: Be lépnék a klánba de nem tudom hogy hogy kell! Külgy egy üzit Amikor a kereslet és kínálat találkozik a dipiben, csak vannak kisebb technikai fennakadások meg fogalmi zavarok. :D A csopi 5-ös szintű. :p |
(#000000)
2009-03-19 16:07:19 Helyezés: -- Érték: --- Kezdő szövetségeseket keresek kikötés nincs csak hulla ne legyél... Most akkor van kikötés vagy még sincs?:D |
Quote:
|
(#000000)
2009-03-18 19:37:03 Helyezés: -- Érték: -- Helló,Halló! Közhírré tétetik:D Megüresedett egy hely a szövetségünkben:) Sok szeretettel várunk egy repülős Gizihez hasonló enyves kezű nénit,bácsit,fiút,lányt:) Vip páholy van ami nálad is jó lenne:) Aktív legyél és kommunikatív:) Üdv! Jó játékot! Egy ellenpélda, amit a megfogalmazása miatt gondoltam ide illőnek. Nekem tetszik.:) |
XXXXX (#YYYYYY)
2009-03-20 16:53:45 Helyezés: ZZZZ Érték: CCCCC Föld: 176 hektár Katona: 276 Népesség: 2.047 Védő: 69 Foglalkoztatottság: 94% Támadó: 58 Pénz: 3.808.666 Íjász: 67 Étel: 10.000 bála Lovas: 55 Rúna: 49.788 rúna Elit: 304 Morál: 74 % Varázsló: 15 Katonai morál: 88 % Tolvaj: 7 Szövetség: szövetség tagja Faj: Fél-elf Személyiség: Tábornok Hírnév: 37 Érték: 8.014 Helyezés: 4.753 / 5.014 1 vipért Azt a vipet adja érte,mert akkor átveszem.:D:D:D:D |
Quote:
|
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- hello mindenkinke ember hadis.3k varázsloval és 3k ijászal szövibe menne. Ember hadis, de épp a lényeget nem mondja a hirdetésben :D (támadó egységek száma) |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: 11 Érték: --- sziasztok, top 15-20ban keres vki szovit? F. Igen, Te :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok kezdő gazdasági beálítotságú törp falu keresi harcos élőholt illetve tolvaj társ faluját ha valakit érdekel a szövetség írjon.Lehetőleg ne legyen messze!
Vajon ő melyik játékból jöhetett?:D:rolleyes: |
Quote:
Nekem is van olyan méretű országom,ami nem feltétlen érdemli meg az ország elnevezést :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Olyan országot készítek amilyet akarsz és oda viszem ahova akarod"
Én Pécsre kérném lehozni... :D:D:D |
"Szövinkbe 2 tagot várunk, az egyik lehetne varis. A másik elvileg mindegy."
Határozott célok:) |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Szevasztok uralkodok!!!Eross szovetseget szeretnek alapitani eloszoris 4 koron felul kizart elohalot szo sincs rola!!!En egy 12000varist varok gnom orc vagy mindegy de csak azok jojenek akkik aktivak jo csapatjatekosak...Eloszoris kosz akik hozam jonek. JELENTKEZES NALLAM,,,Tovabbi jo jatekot mindenkinek!!! :eek: :D :cool: |
Ezt nem értem:rolleyes::D
|
Quote:
|
"Sziasztok!
Mi az vari, meg ilyenek? Üdv. " |
Quote:
|
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Szöveccségem 3 megürült helyére fiatal lelkes lányokat keresek "majdénpézellek" jeligére :) vip-tapasztalat (nagy) előny.. :D :):):) |
****** (#******)
2009-**-** **:**:** Helyezés: *69 Érték: **23 üdv, profi szövibe keresek 1 varist, és 2 hadit lehetőleg óriás vagy gnóm fajjal, ha lehet ne légy kezdő, nincs kedvem oktatást tartani, ütőképes bandát akarok összeállitani, msn vip jó ha van. üdv:*** Ez azért vicces, mert: a fajához nem való személyiséggel játszik, 800 varázslóval próbál gömbözgetni, és miután a tolis szövim lelopta az általam nyitott TK-n keresztül, engem megfenyegetett, hogy szabira lop (??), és MINDEZEK UTÁN (!) adta fel a hírdetést.... :D:D:D:D Miután leloptuk, és kiröhögtük, "hirtelen" szüksége lett egy erős szövetségre... :D Ennyit a normálról... ANARCH MINDÖRÖKKÉ! |
Quote:
|
2-nél több személyisége van. annyira nem lehet kezdő. (nem mondom meg mennyi van neki, normálos ori)
|
Quote:
normálban is vannak átadott orik amúgy :) |
"xx (#xxx)
Helyezés: xx Érték: x kezdek besokalni...ki elvezi ezt a jatekot??? " |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Hi all! Egy Gergő nevű hadist várok szövimbe! Elit, paci felállásban! Szőke pasik előnyben! XD Köcce! Üdv: Réci! :D :D :D |
"hadi vok, kell szövi"
Nem kellenek ide a sallang szövegek. :D |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Sz'tok ! 1 +hívót kérek a fórumra ! Előre is köccke ! :) Hmm... :cool: |
Quote:
|
Quote:
Dipiben fórummeghíót kér, és A fórumra kéri |
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |