![]() |
Quote:
|
Remy, elárulok neked valamit. Mostanra Csokibácsit is rég beelőztem volna elismertség tekintetében, ha nem lenne komoly "rajongótáborom" akik minden alkalmat megragadnak, hogy pirosat adjanak:) Könnyű neki, csak zöldet kap:P
Veled meg egészen addig egyetértettem, míg bele nem kevertél engem is. Mondd csak, a környezeted nem unja még, hogy otthon pl ülsz a buszon és elkezdesz arról regélni, milyen egy senkiházi is ez a Synkel? Vagy ilyenekkel csak a hódosokat traktálod? És mielőtt félremagyaráznád, tudom, hogy utálsz, nem is zavar, de már kezd fárasztó lenni, hogy olyan ügyekbe is belekavarsz erőnek erejével amiből addig kimaradtam. |
Most nem hót mind1 kinek mennyi van? :)
Hihetetlen miken tudtok vérre menő vitákat folytani :) Kapcsoljátok ki szépen a megjelenítését legyen mindenkié szürke hisz úgy is csak a Remy érdemli meg :P |
Te jó ég, egyszerűen hihetetlenek vagytok... egy ilyen kis semmi dolgon így marni egymást és megsértődni? Öt oldalon keresztül szidni a másikat, ráadásul egy olyan dologért, ami igazából nem is egy emberen múlik? Mert azt mindenki beláthatja, hogy az elismertségi rendszer a felhasználóktól lett olyan amilyen.
Miért zavar az másokat, hogy ha valakinek örömet okoz zöldet kapni, esetleg adni? Baj, ha ettől jobban érzi magát? Na meg miért kell beleszólni abba, hogy ki mire ad zöldet? Az már megint vicces, hogy a 'felháborodottak' vannak jelentős kisebbségben... Akkor a közösség szemszögéből kiben is kell keresni a hibát? :rolleyes: (Mondom ezt én, aki általában igyekszik eltérni másoktól :D:D) Igen, én is szoktam néhány viccekre zöldet adni... nekem az például jó érzés, mert tudom, hogy az illetőnek jól esik (lehet, hogy 1-2 kivételtől eltekintve :p). Arról nem is beszélve, hogy azzal, hogy megnevettetett, ő is örömet szerzett nekem. |
Quote:
Csakazértis adnék zöldet,de ahhoz rendszerváltás kéne ..:rolleyes: |
Quote:
Most adtam volna ződet ,de nem ment:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Quote:
|