![]() |
Quote:
Nem vagyok túl kreatív, sajnálom :p |
Quote:
|
Smooth ötletével a legnagyobb gond, hogy iszonyat bonyolult lesz tőle a faji oldal...
Viszont eszembe jutott valami, ami jelentősen egyszerűsítene mindent. 1. Legyen eltörölve a szintenkénti hadbónusz, és a vérszomj varázslat is, cserébe kapjon (1+terület*0,1/100) haderő bónuszt (mivel bárki gömbözi, így a területét nem tudja eltitkolni) Magyarul kétszáz hekin: 20%-ot kapna (a mostani 30helyett, ez gyengítés, de ott el van vele. 300hekin jutna el 30%-ra. (Olyan mint most, csak támadás mellett védelemre is jár) ... 700hekin a hulla már fenn lehet 3. szinten: most: 1,3*1,2=1,56 támadásra, 1,2védelemre. Ezzel: 1,7-et kapna mindkettőre. Fölfele pedig ahol egyre jobban lemarad, ott kapná meg az igazi előnyöket. Lenn pedig, ahol, eddig is el lehetett vele lenni így maradna. Tehát ott válna játszhatóvá, ahol most nem az. Ami a felsőbb szinteket, illetve mindegyik szint tetejét jelenti. Persze egy maximális érték kell rá, 10.000hekin már sok lenne a 11x-es haderő. :) Emellett én annyit vezetnék még be rá, hogy a vesztes csaták hatására ne essen annyit a hadimorálja, mint a többi fajnak. Illetve, korábban volt, hogy tudjon egyszerre 20%-nyai lakost is képezni, ez meg azért lenne jó, mert elég nagy gondja a hullának, hogy nehéz vele gazdálkodni. ( Illetve a teljes párbaj és hétvégi elején eléggé sokat lendítene a hullán, üde színfolt lenne. Párbajban ez a 2x annyi egység elég jó lenne. ) |
Quote:
Mert ez igy eleg durva lenne :) (bar fogalmam sincs miert nem ugy erted a kepletet, hogy 1+terulet/1000, de ez mar lenyegtelen :) |
Quote:
(De ettől függetlenül némi finomítás nem árthat, ami a szintenkénti max lehetne) Volt szó 20%, 40% lakitekiről is, a 40% hadibónusz mellé. Ez azokat testesíti meg egyszerűbb formában. Meg a jogosan járó védelem varit, számításom szerint ez az elvárható szint... Azért nem úgy írtam, mert utólag javítottam bele, eredetileg %jelet akartam a végére. Viszont a max. belövését rád bíznám, A-hoz jobban értesz. |
Quote:
|
Vale: csak arra nem gondoltál, hogy ez a gyújtás ellen semmit nem ad, ami most a hullának egy igen gyenge ponja, lévén, hogy óriáson kívül mindenki tud nála gyújtani... (najó, egy másik hulla nem)
Ezt a képletet lehetne úgy csinálni akkor már inkább, hogy egyre kevésbé növekedne a % amit kap (hogy mondják, parabola??...mármint ha koordináta rendszerbe lerajzoljuk pl. az x^2 függvényt, akkor y hekin kapna x bónuszt...vagy ha ez sok akkor 2x^2 vagy mittomén...remélem érthető:D ), és házgyújtás ellen is megkapná! Vagy ez már túl sok lenne?? |
Quote:
Esetleg 0,1-et is lejjebb lehetne venni, de ez csak klibrálási kérdés. Quote:
Volt egy durva ötletem, erre, de azt már le se írtam :) |
Quote:
2,1-szeres a szorzó kb. tehát 1100 heki körül lesz egyenlő |
Quote:
660*40*6*1,07*2,1=356000 kb. 402 ork barakkal egyenlő. (orknak van vérszomja, hullának nem lenne) (402*40*1,3*6)*1,4*1,3*1,2*1,3=356000 És akkor a hulla kitámadt mindennel, az ork meg ne 36% barakkal szaladgáljon :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:45. |