![]() |
Quote:
|
Én is azt a javaslatot támogatom, hogy legyen könnyített fordulás, de aki azt választja, annak még egyszer végig kelljen menni a csoportokon a személyiségért, aki nem ezt választja, annak marad a mostani feltétel.
Én egyetértek azzal is, hogy meg lehet csinálni a mostani feltételekkel is a fordulást még a gyengébb játékosoknak is, csak idő kell hozzá, hogy a szépen kiépített betonelffel a napi 20hekis fedezéssel felérjen végre a topba. Az meg nem egy körömrágós, adrenalin pumpálós élményt nyújt, ezért választhatnák ezek a játékosok azt, hogy lefordulnak egy aránylag könnyen elérhető magasságból és újra végigmennek a csopikon az A-ig. Ez azért teljesítmény is, amire nem mondhatjuk, hogy nem érdemelnek kis kéket, meg újra játszhat, nem kell tamagocsiznia. Javaslatom: 1 személyiséggel könnyített fordulás 4000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 4000hekin megint lefordul és megkapja a 2.szemet. 2 személyiséggel könnyített fordulás 5000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 5000hekin megint lefordul és megkapja a 3.szemet. 3 személyiséggel könnyített fordulás 6000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 6000hekin megint lefordul és megkapja a 4.szemet. ...stb... A hekiszámok persze megbeszélés tárgyát képezik, ezek az én javaslataim, de ezek lehetnek bármekkorák, a lényeg, hogy könnyítés legyen a mostani feltételhez képest. |
Meg mindig nem ertem miert nem jo a fix hekis javaslat...
Mondjuk a heki szam az vitathato, de pl. legyen 5000 vagy 6000 hekin de ha azt eleri akkor fordulhasson es kapjon uj szemelyiseget, aki meg a top klant akarja uldozni az menjen fenebb. En biztos nem fogom az 1A-s orimat lefordittani es mindig is csak a masodik orimon lesz uj szem. Majd utana az fog 1A-ba kerulni es akkor a regi 1A-s orimat forgatom. Tehat nekem mind1 lenne ha 8000 heki lenne a kovetelmeny akkor is (csak egy szamot irtam). Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki állandó játékos akar lenni A-ban, annak meg sztem tök mindegy, hogy könnyítünk e a fordulás feltételein, hisz úgysem akar lefordulni!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyrészt, ugyan nem számoltam, meg sosem érdekelt, mennyivel léptél fel, és mennyiből forogtál le, de nekem többnek tűnt az ami elégett rá. Másrészt egy-két apróságot elfelejtesz, amit kisklánban vagy kezdőként nem kapsz meg: 1. te forogtál már, tudod hogyan kell A-ban játszani 2. nem kellett kajával és termeléssel foglalkozni, ha szóltál, hogy "toljatok még lét", akkor volt. Akkor is ha a te sereged éppen piacon volt, stb... 3. egy ori át lett építve azért, hogy kaphasd az éplistákat - ennek is volt költsége... 4. megtehetted azt, hogy kiküldted a sereged, és szóltál, hogy figyeljetek rám lécci... 5. mindig volt készültség klánfelmérésre, így nem kellett kimenned olyan orikra, akik keveset adnak 6. megtehetted, hogy ork vagy én is felmentem a topba 5-600 kör alatt, kb. 10 yard volt, de szerintem az A-ban lévő orik 80-90%-ának nincs ennyi pénze és tapasztalata, hogy ezt megtegye. Ezekért az orikért indult útjára a javaslat, hogy az A ne a végállomást jelentse nekik. Szóval szerintem van mit köszönnöd a klánnak. Egyszer próbáld meg egyfősben megcsinálni napi 20-22 távollal, és úgy, hogy 8k heki körül már igen kevés lesz az a 4 yard ami befér az oriba... |
Mar lassan 3 honapja csak vitaztok,hogy lenne jo
mar az elso nap Pool leirta amit 1 kicsit atirtok es mar jo is mindenkinek ötlet az 1A fordulás könnyítéséhez: 1,- Top 50%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör - 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint) Vagy 2,- A fellépési hektár (általában 2.400) 3*-esének megléte + az 1000 kör - 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint) Vagy 3,ha van orszagod az 1A-ban - 1A-s orszag Top 20%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör -+ 2B-ben 2000 kör Azt hiszem mindenkinek megoldhato barmelyik. |
All times are GMT +1. The time now is 07:46. |