Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Ati 08-12-2010 17:20

Quote:

Originally Posted by l.o.s.t (Post 260326)
udv.
szerintem nem kellene ez a 2x-es fordulas 1 szemert.valamennyit le kellene faragni a mostani topbol, es az szerintem mindenkinek megfelelne.

... egy hónapig. De az is lehet, hogy kettőig. Utána nyílna egy újabb téma, hogy faragjunk le belőle még, mert újra magasan van.

Olasz 08-12-2010 17:20

Én is azt a javaslatot támogatom, hogy legyen könnyített fordulás, de aki azt választja, annak még egyszer végig kelljen menni a csoportokon a személyiségért, aki nem ezt választja, annak marad a mostani feltétel.
Én egyetértek azzal is, hogy meg lehet csinálni a mostani feltételekkel is a fordulást még a gyengébb játékosoknak is, csak idő kell hozzá, hogy a szépen kiépített betonelffel a napi 20hekis fedezéssel felérjen végre a topba. Az meg nem egy körömrágós, adrenalin pumpálós élményt nyújt, ezért választhatnák ezek a játékosok azt, hogy lefordulnak egy aránylag könnyen elérhető magasságból és újra végigmennek a csopikon az A-ig.
Ez azért teljesítmény is, amire nem mondhatjuk, hogy nem érdemelnek kis kéket, meg újra játszhat, nem kell tamagocsiznia.

Javaslatom:
1 személyiséggel könnyített fordulás 4000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 4000hekin megint lefordul és megkapja a 2.szemet.

2 személyiséggel könnyített fordulás 5000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 5000hekin megint lefordul és megkapja a 3.szemet.

3 személyiséggel könnyített fordulás 6000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 6000hekin megint lefordul és megkapja a 4.szemet.

...stb...

A hekiszámok persze megbeszélés tárgyát képezik, ezek az én javaslataim, de ezek lehetnek bármekkorák, a lényeg, hogy könnyítés legyen a mostani feltételhez képest.

ErdelyMagyaria 08-12-2010 17:40

Meg mindig nem ertem miert nem jo a fix hekis javaslat...
Mondjuk a heki szam az vitathato, de pl. legyen 5000 vagy 6000 hekin de ha azt eleri akkor fordulhasson es kapjon uj szemelyiseget, aki meg a top klant akarja uldozni az menjen fenebb.
En biztos nem fogom az 1A-s orimat lefordittani es mindig is csak a masodik orimon lesz uj szem. Majd utana az fog 1A-ba kerulni es akkor a regi 1A-s orimat forgatom.
Tehat nekem mind1 lenne ha 8000 heki lenne a kovetelmeny akkor is (csak egy szamot irtam).
Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto.

Ati 08-12-2010 17:42

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 260329)
Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto.

Pont ez a lényeg. Ha valaki nem akar az A-ban játszani, akkor legyen alternatíva neki. Nem is akarjuk az A-ban szenvedésre, és ezáltal a játék abbahagyására késztetni.

Tsobi 08-12-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 260330)
Pont ez a lényeg. Ha valaki nem akar az A-ban játszani, akkor legyen alternatíva neki. Nem is akarjuk az A-ban szenvedésre, és ezáltal a játék abbahagyására késztetni.

Ez úgy hangzik, mintha az '1/A kihagyása' lehetőség szimpatikus lenne számodra.

Olasz 08-12-2010 18:42

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 260329)
Meg mindig nem ertem miert nem jo a fix hekis javaslat...
...Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto.

Először én is támogattam a fix hekis fordulást, de aztán beláttam, hogy az nem lenne fair azokkal szemben, akik az eddigi feltételek mellett szerezték a kis kéket. Ne lehessen könnyebben hozzájutni ezután sem, mint eddig. Mivel az A csopi teljesen más, mint a többi, ezért nem mindenkinek jön be, hát azoknak ne kelljen itt szenvedniük, de hogy játszani tudjanak ezért fordulhatnának könnyebben, de a +szemért újra fel kéne küzdeniük magukat A-ba, így sztem nem könnyülne nekik sem a megszerzése.

Aki állandó játékos akar lenni A-ban, annak meg sztem tök mindegy, hogy könnyítünk e a fordulás feltételein, hisz úgysem akar lefordulni!:)

Ati 08-12-2010 18:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 260332)
Ez úgy hangzik, mintha az '1/A kihagyása' lehetőség szimpatikus lenne számodra.

Nincs szó kihagyásról, hiszen egy kedvezményesebb szintet így is el kell érnie a forduláshoz.

none 08-12-2010 19:57

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 260333)
Először én is támogattam a fix hekis fordulást, de aztán beláttam, hogy az nem lenne fair azokkal szemben, akik az eddigi feltételek mellett szerezték a kis kéket. Ne lehessen könnyebben hozzájutni ezután sem, mint eddig. Mivel az A csopi teljesen más, mint a többi, ezért nem mindenkinek jön be, hát azoknak ne kelljen itt szenvedniük, de hogy játszani tudjanak ezért fordulhatnának könnyebben, de a +szemért újra fel kéne küzdeniük magukat A-ba, így sztem nem könnyülne nekik sem a megszerzése.

Aki állandó játékos akar lenni A-ban, annak meg sztem tök mindegy, hogy könnyítünk e a fordulás feltételein, hisz úgysem akar lefordulni!:)

fix 5-6k hekit mondott azt hiszem.. pár éve 4k heki alatt volt a top Aban..:)

Paliking 08-12-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 260224)
Így van, én egy nagyobb klánban voltam és mint ilyentől, nem kaptam meg azokat az előnyöket, amiket egyébként meg kellett volna - úgy érzem.

Bár klánütés nem hátráltatta a felmenetelemet, ugyanígy nem is segítette, szóval úgy érzem ez nagyjából egál.

Tsobi, ez nekem nem tetszik.
Egyrészt, ugyan nem számoltam, meg sosem érdekelt, mennyivel léptél fel, és mennyiből forogtál le, de nekem többnek tűnt az ami elégett rá.
Másrészt egy-két apróságot elfelejtesz, amit kisklánban vagy kezdőként nem kapsz meg:
1. te forogtál már, tudod hogyan kell A-ban játszani
2. nem kellett kajával és termeléssel foglalkozni, ha szóltál, hogy "toljatok még lét", akkor volt. Akkor is ha a te sereged éppen piacon volt, stb...
3. egy ori át lett építve azért, hogy kaphasd az éplistákat - ennek is volt költsége...
4. megtehetted azt, hogy kiküldted a sereged, és szóltál, hogy figyeljetek rám lécci...
5. mindig volt készültség klánfelmérésre, így nem kellett kimenned olyan orikra, akik keveset adnak
6. megtehetted, hogy ork vagy

én is felmentem a topba 5-600 kör alatt, kb. 10 yard volt, de szerintem az A-ban lévő orik 80-90%-ának nincs ennyi pénze és tapasztalata, hogy ezt megtegye. Ezekért az orikért indult útjára a javaslat, hogy az A ne a végállomást jelentse nekik.

Szóval szerintem van mit köszönnöd a klánnak. Egyszer próbáld meg egyfősben megcsinálni napi 20-22 távollal, és úgy, hogy 8k heki körül már igen kevés lesz az a 4 yard ami befér az oriba...

SATU A HODITO 08-12-2010 23:07

Mar lassan 3 honapja csak vitaztok,hogy lenne jo
mar az elso nap Pool leirta amit 1 kicsit atirtok es mar jo is mindenkinek

ötlet az 1A fordulás könnyítéséhez:

1,- Top 50%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör
- 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint)
Vagy
2,- A fellépési hektár (általában 2.400) 3*-esének megléte + az 1000 kör
- 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint)
Vagy
3,ha van orszagod az 1A-ban
- 1A-s orszag Top 20%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör
-+ 2B-ben 2000 kör

Azt hiszem mindenkinek megoldhato barmelyik.

All times are GMT +1. The time now is 07:46.