![]() |
1/a
hali mindenki.
nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem egyre jobban nem tetszik az 1/a valahogy nem olyan mint rég,mindenki kronikábol támad,na jo esteleg a háboruk 5% még külön csapásként megy végbe,klántámadások is nagyon megritkultak,igazándibol nagyon szerettem az 1/a szintet de mostanság egyre jobban idegesit,már olyan rég ota visszasirom a régi verziot. ti hogy vagytok ezzel????:confused: |
Igen Gyula fején találta a szöget erre gondoltam...
|
Quote:
|
Quote:
|
dzsigolo...
A kutya nem támad kronikából.Nem tudom te menyni voltál A ban de ha a kronikára vársz hogy mehess ütni az régen rossz.Mostaság nem támadtam de anno sose mentem kronikából.Sok idő kell támadni figyleni kell de aztán annál nagyobb a jutalom... |
hm fontolando,akkor milyen stratégiát javasolotk ,már mindenen átrágtam magam,csak eli,ij lo,alig tartok tanyát meg varit,tolim szinte nincs is
|
pár oladlt viszaolvastam,mint látom nem csak nekem nem tetszik az 1/a ,sokan tartják még rajtam kivül lasunak és tutyi mutyinak
|
Ahhoz hogy mit tudsz sokba nfügg a klánodtól.Nem mind1 hogy milyen lehetőségeid vannak.De szerintem a kronikázás A ban már ritka.Nem mondom hogy nincs de nem erre kell gondolni elsősorban
|
Az A nem tutyi mutyi.Csak ha arra gondolunk hogy a legjobb játkosok vanak ott elvileg.Az ne mvárható el hogy dirr durr a topba ütöm magam.Persze tuyti mutyi mert nem könnyű haladni előre de azért van mert nem az 5 ös csopiban vagy...
|
Hüpi: Töpörödött törpHÖRCSÖGÖK most épp ez a klánnév :D:D:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:22. |