Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Dus 06-05-2009 09:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213830)
Elvi kérdés...

Ki mit gondol erről?

Szerintem legyen 2 féle kapu, az egyik a mostani, a másik valami másmilyen kapu, amin látszik, hogy zárt...Azon csak klántagok mehetnének át (szekerekkel is!)...

Az ostromnál, meg mondjuk pár perc alatt le lehetne rombolni ezeket a kapukat :) (mondjuk fele olyan erősek, mint egy normál épület)...

Ildee 06-05-2009 09:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213830)
Elvi kérdés...

Mostanra már remélem mindannyian kitapasztaltátok a klán-lét örömeit, és a klánvárosokat.

Egy régebben felmerült, azóta elfekvő kérdést hoznék most elő, éspedig a falakat. :) Jelenleg a klántagok rá tudnak menni a falakra (gyakorlatban felmászhatnak rá), míg a nem klántagok nem.

Alternatív lehetőség, hogy a klántagok se mászhassanak rá a falra, mindenképp kelljen rendes közlekedési lehetőséget biztosítani a klánvároson belül.

Ha így marad, az ugye jó, mert létre lehet hozni a városon belül elzárt részeket, amiket csak a klántagok érhetnek el.

Ha megváltozik (és nem lehet a klántagoknak sem felmászni a falakra), az szintén jó, mert nem lehet titkos részeket létrehozni a klánvárosban, amik csak egy-egy ostrom falbontásai után válnak elérhetővé a többiek számára.

Ki mit gondol erről?

Szerintem jó ahogy van.
Például, ha van a klánnak egy piaca, ahol szándékosan adnak át egymásnak dolgokat, akkor az nem jó ha más is betud menni, és az sem ha a klántagok nem tudnak, mert körülveszik fallal.

Toto 06-05-2009 10:49

Dus kapus rendszere nem rossz, de ha nem megoldható, akkor inkább a jelenlegi állapot, azaz a klántagok tudjanak a saját városukban falra mászni. :)

Ha mégis változik, és mindenkinek elérhető lesz a falon mászkálás, akkor legalább tanulási opció legyen a falmászás, ami engedi az idegen városok falának átjárhatóságát. :)

Ati 06-05-2009 14:27

Frissítés...

Ami változott:

1. Kétkezi harc. Ezt eddig is lehetett tanulni, cska nem volt haszna. Mostantól ha a másik kededben van fegyver (például dobótőr), akkor azzal is sebezheted az ellenfeled. Ez kisebb sebzést okoz, mintha rendesen használnád, és eldobnád, de az alap sebzést növeli. A képesség használata automatikus, ha a másik (nem fegyverfogó) kezedben van fegyver. A későbbiekben kétkezes fegyverekhez is ez a képesség fog kelleni, jelenleg azonban ilyen fegyver nincs a játékban.

Toto 06-05-2009 15:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213846)
Frissítés...

Ami változott:

1. Kétkezi harc. Ezt eddig is lehetett tanulni, cska nem volt haszna. Mostantól ha a másik kededben van fegyver (például dobótőr), akkor azzal is sebezheted az ellenfeled. Ez kisebb sebzést okoz, mintha rendesen használnád, és eldobnád, de az alap sebzést növeli. A képesség használata automatikus, ha a másik (nem fegyverfogó) kezedben van fegyver. A későbbiekben kétkezes fegyverekhez is ez a képesség fog kelleni, jelenleg azonban ilyen fegyver nincs a játékban.

Próbáltam, működik. Harc közben kattintottam a tőr viselésére, és +3-4 sebzést adott.

Swiss 06-05-2009 16:54

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213834)
Szerintem jó ahogy van.
Például, ha van a klánnak egy piaca, ahol szándékosan adnak át egymásnak dolgokat, akkor az nem jó ha más is betud menni, és az sem ha a klántagok nem tudnak, mert körülveszik fallal.

Amióta létezik az egyben eldobod egyben felveszed funkció szerintem ez a falas móka értelmét vesztette.

Nincs szükség védett piacra, ennyi nehezítés belefér pláne, hogy van /az újaknak lehet / "raktárháza", teljes biztonságban tudva a féltett kincseket vagy nyerset, stb.

off
A mostani állapot a tökéletes versenyről vallott elveimmel is teljesen ellenkező .:D

Dus 06-05-2009 17:35

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 213856)
Amióta létezik az egyben eldobod egyben felveszed funkció szerintem ez a falas móka értelmét vesztette.

Nincs szükség védett piacra, ennyi nehezítés belefér pláne, hogy van /az újaknak lehet / "raktárháza", teljes biztonságban tudva a féltett kincseket vagy nyerset, stb.

Szerintem igenis szükség van védett piacra, mert nem dobhatod el és hagyhatod ott a dolgokat, mert takarítók összeszedik. Bár ahogy láttam van "raktár" is. Ha abba/abból csak klántagok rakhatnak be/vehetnek ki, akkor tényleg nincs szükség, egyébként nyersanyagtárolás céljából, tuti van! :)

Ildee 06-05-2009 17:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213859)
Szerintem igenis szükség van védett piacra, mert nem dobhatod el és hagyhatod ott a dolgokat, mert takarítók összeszedik. Bár ahogy láttam van "raktár" is. Ha abba/abból csak klántagok rakhatnak be/vehetnek ki, akkor tényleg nincs szükség, egyébként nyersanyagtárolás céljából, tuti van! :)

Nem tudom, lesz e majd olyan funkció, hogy klántársadnak pénzt tudjál adni.
Ha nem lesz akkor erre nagyon jó a klánpiac :)

Toto 06-05-2009 18:26

Felmerült, hogy ha már abban a kis tócsaszerűségben halászni lehet, akkor inni is lehessen. :)
A Temetkezési szigeten csak olyan van.
Vagy direkt szomjaztatás a cél? :)

Dus 06-05-2009 18:51

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 213865)
Felmerült, hogy ha már abban a kis tócsaszerűségben halászni lehet, akkor inni is lehessen. :)
A Temetkezési szigeten csak olyan van.
Vagy direkt szomjaztatás a cél? :)

Fogsz 3 kancsót, megtöltöd, és egy egész napig elvagy ott :)

All times are GMT +1. The time now is 01:44.