Valezius |
06-18-2009 13:39 |
Tegnapra nekünk is sikerült egy T4 mozizást összehozni a haverokkal.
Szerintem teljesen rendben van a film (leszámítva a végét, aminek igazából semmi jelentősége nem lesz később, tehát nemcsak szar, hanem értelmetlen is :) Kivéve, ha mégis lesz jelentősége, de az meg nagy hülyeség lenne.)
A történet számomra végig logikus volt, azt meg el kell tudni fogadni, még ha nehéz is, hogy a Terminátor nem egyszerűen kitöri az emberek nyakán, hanem szórakozik egy kicsit...
-----Spoiler-----
Hát az nem tetszett, amikor a nő elengedi Marcust, de hogy ezután John még elengedi a nőt is az vicc. Mindenki életét kockára tette, és nem számít, hogy igaza volt vagy sem. Ez megbocsáthatatlan bűn ebben a világban.
---Spoiler vége---
Szerintem ügyesen valósították meg a posztapokaliptikus világot.
Az első rész szerint Johnt munkatáborba zárták, és onnan törtek ki, amikor már nem volt remény, de mivel a jövőt megváltoztatták, így teljesen logikus, hogy most más eszközökkel kell elérnie, hogy ő legyen a megváltó.
Látvány tekintetében olyan hatalmasat nem alkotott a film, dehát ebben a világban nehéz tömegkarambolt összehozni :)
Swarzi viszont nekem tetszett.
Valami olyasmi beszéd nagyon hiányzott a 3.rész végéről, mint amiket itt kaptunk.
Mint egy trilógia bevezető darabja nálam 8/10-et ér.
|