Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Aliana 05-08-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94169)
Hát nézzük csak, nemrégiben ugye erősítve volt például az elf...

Már elnézést de papíron edig is ennyi volt a védelme..
Ez a mi hibánk???

laci 05-08-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94174)
Ez a mi hibánk???

Nem, de milyen jó egy javítást úgy előadni, mint erősítést, utána meg maluszokat adni miatta...

Dragi 05-08-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94172)
Hol volt erősítve? Jaaa, hogy megkapta azta 30% védelmet a gyakorlatban, ami ugyebár a Súgó szerint évek óta járt neki?

hát persze nem tudtad :D:D:D Ez így fair megkapja az eredeti 10%-át ami a súgóba is volt és ezért le kell amortizálni hogy békés faj legyen :D Hát ilyet nem tudniiiii szörnyűűűűűűűű

Tomas-bpm 05-08-2007 09:52

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94171)
én úgy tudtam a klánokban az elfet főleg védekezésre használják, esetleg éplista készítésére, de arra jobb a gnóm...

légyszi mond már meg nekem , mert kezdem nem érteni, hogyan lett gyöngítve az elf A ban?

azért nem csak éplista készítésre volt jó az elf, ha 10 ezer pontnál közelebb voltunk, akkor mehetett tőlük a gyújtogatás, a hadiktól a mészár, a variktól a v+sz , és másnapra már földelhetett az egész klán az oriról...

Ati 05-08-2007 09:52

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 94173)
Ati, ez még mindig nem igaz! Légyszíves csak erre válaszolj: Te, a szövid és a klánod ha elfet ütöttetek 20 vagy 30%kal számoltatok???

Miért csak az 1/A-ban gondolkozol? Van ezen kívül még jópár szint, ahol nincsenek klánok!

Dragi 05-08-2007 09:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94178)
Miért csak az 1/A-ban gondolkozol? Van ezen kívül még jópár szint, ahol nincsenek klánok!

ott van hogy szövid vagy klánod !

Artúr 05-08-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94169)
Hát nézzük csak, nemrégiben ugye erősítve volt például az elf...

Ok fogadjuk el (csak a példa kedvéért) hogy erősítve volt az elf. Eldöntötted. De nem láthatták előre, hogy ezért cserébe maluszokat kapnak, hiszen azokról a döntésedben írtál elösször. Mindegy. Méltányos maluszt elfogadtak volna de ez aránytalan, az egyensúly, és véleményem szerint hosszabb távon a játék ellen hat. Ha a malusz tudtával ment volna a 20-30% vita én is a 20% ra szavaztam volna. Az kevésbé bontaná meg az egyensúlyt.

laci 05-08-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94178)

"Te, a szövid és a klánod..."

Steve ezt írta. Nem csak az 1A-ra gondolt és a klánokra.

Ati 05-08-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94174)
Ez a mi hibánk???

Ja értem. Senki nem volt, aki csak bepróbálkozott, mert úgyse tudta, hogy mije van az elfnek, ezért próba szerencse alapon ment bem, és emiatt mostantól nem tud bemenni. Hogy is gondolhatok ilyet, hogy valaki a nulla sereget meglátva a gömbben, nem azonnal számolni kezdett, hogy vajon mivel férhet be... :)

Aliana 05-08-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94175)
Nem, de milyen jó egy javítást úgy előadni, mint erősítést, utána meg maluszokat adni miatta...

hát ha hibázom be is látom..
ha olyantól lopok akitől nem kellene,és ráfaragok akkor jön a becsületes diplomácia..
ez van a játékban is leírva
nekem eddig bejött:)

egy éve játszom csak,de azóta ez van írva az elf védelmére,szóval most jön csak a hibáztam és ezért meglakol aki elhitte??????

All times are GMT +1. The time now is 14:35.