![]() |
Quote:
Én se éreztem szapulásnak, ha mégis akkor sorry. Igazából csak vmi megoldást próbálunk találni, h legyen vmi értelme az A-nak. :) |
Quote:
Jól mondták ezt, álszentség. Nincs mit szépíteni. Rajtatok múlik. |
Quote:
|
Quote:
Ennyi ideje küzdünk azért hogy mi legyünk az elsők és hogy felépítsünk egy megnyugtató előnyt és biztosítsuk hogy ne verjenek le minket. Baromi sokat éjszakáztunk, baromi sokat termeltünk és baromi sokat figyeltünk. Nem egyszer ment el szinte a klán teljes tartaléka azért mert valaki elfelejtett VIP-elni vagy mert elaludt és a nyersi elment. (konkrétan nálam volt ilyen 3x :D ) Na azért mert ennyi ideje küzdöttünk azért hogy nagy területen legyünk, ezért fognak úgy kicserélődni majd az orik idővel hogy a max terület megmarad. És az hogy mikor fognak az orik kicserélődni az a gazdijaikon múlik. Hegéék és még néhányan szintén sokat játszottak és küzdöttek. DE! Kb 1 évvel ezelőtt ütöttem be egy orit 7 sereggel. 70K ponttal alattam volt, napokig gömböztem és éplistáztam hogy mi van vele de teljesen üres volt. Beütöttem úgy 7 sereggel hogy bőségesen alábontottam és közben úgy alakítottam még ígyis az orim hogy ne tudjon visszafele beütni ha esetleg jönne. És persze simán beütöttem 7 sereggel. És ez az ori SZK-ra ment. És nagyon sok ilyen ori van. Feljönnek és játszogatnak, de úgy igazán nem gondolnak bele hogy egy gnómnak pl nem bányával kell tele lennie... Szóval lehet mondani hogy azért vannak ennyien a csoportban mert ütöttünk klánban. Így volt. Alkalmazkodtunk és biztosítottuk az előnyünket. Sajnálom hogy ennek következtében mindenki úgy látja hogy értelmetlen az A-ban játszani, meg is értem őket mert el vannak kenődve. De mindenre van megoldás. Idővel ez a helyzet is rendeződik ami most van. Vagy így vagy úgy de lesz valami megoldás :) Ja és még valami. A kicserélődött TOP-os nagy orik nem fognak fedezgetni addíg amíg majd lehet ütni ;) Ha most valaki erre azt mondja hogy na persze, majd leütik a kicsiket akkor azt... :rolleyes: |
Quote:
|
Még csak azt tenném hozzá hogy lehet hogy a toppklánt leveri egy láthatatlan ellenfél,éspedig a gazdasági válság .Távol álljon töllem hogy én ezt kivánjam,de sajnos én nem hiszem hogy jövedelmezö vállalkozás lenne.igaz nem tudom hogyan is müködik egy ilyen cég.
De örvendek annak a ténynek hogy talán az én ötletem is volt a román verzió.Mindenesetre emlékszem még arra amikor még nem is volt szó róla ,és én rákérdeztem hogy lehetséges lesz-e egy román verzió?És öszintén én nem igy képzeltem el az egészet.De hát énnekem semmi jogom beleszolni az ügymenetbe. Még csak annyit szeretnék elmondani hogy: Isten éltesse sokáig a cuceritort is,meg bö taglétszámot kivánok .Sokasodjon,bövüljön Hipp Hipp Hurrá |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nos akkor elmondhatjuk HA vki esetleg mégis lefordul (valszeg itt az igazság) Quote:
Hmmm...ez is olyan mintha semmi se változna a végeredmény szempontjából. :o Akkor most léptünk előre 1-et és 2-t hátra. :rolleyes: |
Quote:
Csakúgy szólnék, h. egy-két orinál erősen stagnálhat a felfokozás. :p Már-már durvának tetszik. :D |
Cuceritor és Legendär játékok lezárása
Sziasztok! Ati-t idezem ha valaki nem olvasta volna meg: "A vártnál jóval alacsonyabb részvételi szám miatt úgy döntöttünk, hogy a Cuceritor és a Legendär játékokat (a Hódító román és német nyelvű változatait) lezárjuk. A lezárás sem a Hódítót, sem a Queosiát (a Hódító angol nyelvű változatát) nem érinti. A következő egy hónapban még minden az eddig megszokottak szerint működik, egy hónap múlva azonban lezárjuk a regisztrációkat, és új ország regisztrálására már nem lesz lehetőség. A játékhoz tartozó ügyfélszolgálati cím is már csak ez alatt az egy hónap alatt lesz elérhető, utána nem. A meglévő, és az ez alatt az egy hónap alatt regisztráló játékosok tovább folytathatják a játékot a játék elvesztéséig (időkorlát elérése), illetve VIP tagságuk lejártáig." Most csak annyit uzenek Ati-nak es a top klannak hogy: EN MEGMONDTAM HOGY EZ LESZ BELOLE! :mad: |
All times are GMT +1. The time now is 05:45. |