![]() |
Quote:
Szép befejezés ennek az esetnek sztem! |
Remy , mithy , gyula , stb
Gratulalok megerdemliket egymast es a jatekot is! Remelem soha nem talalkozunk tobbe se a jatekokban se pedig az eletben. Akik privatba irtak azok miert nem szolnak itt is hoza vajon? Mert felnek a kovetkezmenyektol. (vagy ha hoza szolnak torliket a hozaszoloast).Ez mindent elarul az aljas modszereitekrol. Kobor es Akos is (de meg a Krak is) megmondta hogy mik vagytok most mar en is tudom. Igen ez a ti palyatok elvezetek ki hogy itt ti vagytok a velemeny formalok. |
megvallom, én itt mindenkihez képest véres kezdőnek számítok, de azért egyet mondhatok, amiben egyet kéne érteni minenkinek: elszomorító, hogy a játék folyton arról szól egyeseknek, hogy a másik játékát tönkretegyem, hogyan csaljak, és a sárdobálásról, hogy ő milyen szemét...aki ebben velem nem ért egyet, jelezze, messziről fogom kerülni.
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal;) |
Quote:
Madzinnak savanyú a szőlő és ez nagyon gáz, hogy nem lehet tisztességesen gratulálni ahogy én tettem a visszavonulása hírére. Az a munka sem volt piti amit mi csináltunk több mint fél évig, hogy beérjük őket és amikor végre sikerül akkor összeesküvéselméletekkel védi a látszólagos tudását... Komolytalan és súlytalan játékosok reagálnak így akik 2 hete kezdték és volt már 5 sikeres fosztogatásuk :( |
Quote:
Igen megérdemeljük egymást, én személyszerint büszke vagyok arra hogy Ildit és Remyt a barátaim és szövetségeseim közt tarthatom számon. Mégegyszer elmondom Te beteg vagy. Csodálkozom hogy Ati még nem törlte az összes regisztrációd, mert megérdemelnéd azért amit csinálsz. Kóbort, Ákost meg Krak-ot emlegeted? Ha mondanivalójuk van majd biztos elmondják itt, amig ők nem teszik addig ezt is a te kitalációdnak tartom. |
Sati Én nem irtam elég egyértelmüen, te meg félre olvastad, javítottam hogy Krak-rol van szó.
|
Quote:
|
Quote:
Egyvalamit még elfelejtettem tegnap, pedig ez lett volna a legfontosabb... A Szkarabeusznak én is szeretnék szívből gratulálni, a kitartásukhoz és ahhoz, hogy az angol 1/A körülményei között is ilyen eredményeket tudtak elérni. |
Quote:
Azért a "leghíresebb" még mindig te vagy és Lali :( |
*a veszekedés véget ért, most egymás körüludvarlása a téma*
:p:p |
All times are GMT +1. The time now is 20:51. |