Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Cyby_ 07-30-2007 04:49

Quote:

Originally Posted by Myth (Post 113212)

A másik dolog, amit felrósz nekem, hogy nem fordultam. Valóban. Éppen azért,
Képzeld el, igenis lehet jókat sörözni-tequilázni csaták-harcok előtt is és után is az ellennel. Mert csak ellenfél, nem ellenség, hiszen ez egy JÁTÉK. Jó lenne ebben a szellemben folytatni a jáccást... :)

Szép befejezés ennek az esetnek sztem!

Madzin 07-30-2007 07:19

Remy , mithy , gyula , stb

Gratulalok megerdemliket egymast es a jatekot is!
Remelem soha nem talalkozunk tobbe se a jatekokban se pedig az eletben.

Akik privatba irtak azok miert nem szolnak itt is hoza vajon?
Mert felnek a kovetkezmenyektol. (vagy ha hoza szolnak torliket a hozaszoloast).Ez mindent elarul az aljas modszereitekrol.
Kobor es Akos is (de meg a Krak is) megmondta hogy mik vagytok most mar en is tudom.
Igen ez a ti palyatok elvezetek ki hogy itt ti vagytok a velemeny formalok.

Burning 07-30-2007 07:51

megvallom, én itt mindenkihez képest véres kezdőnek számítok, de azért egyet mondhatok, amiben egyet kéne érteni minenkinek: elszomorító, hogy a játék folyton arról szól egyeseknek, hogy a másik játékát tönkretegyem, hogyan csaljak, és a sárdobálásról, hogy ő milyen szemét...aki ebben velem nem ért egyet, jelezze, messziről fogom kerülni.
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal;)

monro 07-30-2007 07:57

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113223)
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal;)

A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...
Madzinnak savanyú a szőlő és ez nagyon gáz, hogy nem lehet tisztességesen gratulálni ahogy én tettem a visszavonulása hírére. Az a munka sem volt piti amit mi csináltunk több mint fél évig, hogy beérjük őket és amikor végre sikerül akkor összeesküvéselméletekkel védi a látszólagos tudását... Komolytalan és súlytalan játékosok reagálnak így akik 2 hete kezdték és volt már 5 sikeres fosztogatásuk :(

Gyula 07-30-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113219)
Remy , mithy , gyula , stb

Gratulalok megerdemliket egymast es a jatekot is!
Remelem soha nem talalkozunk tobbe se a jatekokban se pedig az eletben.

Mert felnek a kovetkezmenyektol. (vagy ha hoza szolnak torliket a hozaszoloast).Ez mindent elarul az aljas modszereitekrol.
Kobor es Akos is (de meg a Krak is) megmondta hogy mik vagytok most mar en is tudom.
Igen ez a ti palyatok elvezetek ki hogy itt ti vagytok a velemeny formalok.

Igen megérdemeljük egymást, én személyszerint büszke vagyok arra hogy Ildit és Remyt a barátaim és szövetségeseim közt tarthatom számon.

Mégegyszer elmondom Te beteg vagy. Csodálkozom hogy Ati még nem törlte az összes regisztrációd, mert megérdemelnéd azért amit csinálsz. Kóbort, Ákost meg Krak-ot emlegeted? Ha mondanivalójuk van majd biztos elmondják itt, amig ők nem teszik addig ezt is a te kitalációdnak tartom.

Gyula 07-30-2007 11:27

Sati Én nem irtam elég egyértelmüen, te meg félre olvastad, javítottam hogy Krak-rol van szó.

Remedy 07-30-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113219)

Ezentul az ilyen aljas, es nevetseges ragalmazasokat kerem mellozni, egyszeruen nem is ertem, hogy mered ezt megengedni valoban, tenyleg. Ismerem mind a harom embert, egyiket sem ismerem sem felosnek, sem olyannak, hogy szerinte csalnek. Persze Neked a legegyszerubb hazudozni, es ragalmazni. Kicsit kezd elegem lenni beloled :)

Myth 07-30-2007 20:06

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 113247)
Igen megérdemeljük egymást, én személyszerint büszke vagyok arra hogy Ildit és Remyt a barátaim és szövetségeseim közt tarthatom számon.

Szintúgy :) És még folytathatnám a sort, de szerintem mindenki tudja, akit érint.

Egyvalamit még elfelejtettem tegnap, pedig ez lett volna a legfontosabb...

A Szkarabeusznak én is szeretnék szívből gratulálni, a kitartásukhoz és ahhoz, hogy az angol 1/A körülményei között is ilyen eredményeket tudtak elérni.

monro 07-31-2007 08:41

Quote:

Originally Posted by Myth (Post 113434)
Szintúgy :) És még folytathatnám a sort, de szerintem mindenki tudja, akit érint.

Egyvalamit még elfelejtettem tegnap, pedig ez lett volna a legfontosabb...

A Szkarabeusznak én is szeretnék szívből gratulálni, a kitartásukhoz és ahhoz, hogy az angol 1/A körülményei között is ilyen eredményeket tudtak elérni.

Köszönjük a többiek nevében is :)
Azért a "leghíresebb" még mindig te vagy és Lali :(

laci 07-31-2007 08:56

*a veszekedés véget ért, most egymás körüludvarlása a téma*

:p:p

All times are GMT +1. The time now is 20:51.