![]() |
Helyezés: 273
Érték: 8470 Figyu. 100 drágakövet árulok 1533 aranyért, kell valakinek? |
Konkrét megfogalmazás rlz :)
Helyezés: 36 Érték: 21176 Legyél viszonylag közel max 5 kör távolságra! |
kutyu, ha idemásolod a G-s hirdetésed, adok még egy zöldet, amint tudok:)
|
Közkivánatra itt van:
2007-05-13 20:09:43 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Üdvözletem Uralkodók Ama hírnek vagyok hozója hogy szövetségünkben megüresedő helyre keresünk egy magas, erős karizommal és karizmával rendelkező, nem éppen apró termetéről híres nép sarjai közül egy társat hosszútávra. De ez nem jelenti hogy távolról, sőt lehetőleg közelről (max 4kör). Nagy elvárásaink nincsenek, csak hogy parancsnoki képességeit egy nagyobb méretü Elit osztag élén gyakorolja, nah meg persze gyakorolja is ezt és ne csak napi 1 seregszemlét tartson bent. Természetesen mindenben segitjük egymást szövetségeseinkel így ,hogy ez veled is meglehessen lehetőség szerint legyen viped (persze nem kizáró ok ha nincs, de nagy hátrány). Részletekért (esetleges értelmezési segitségért) fordulhattok hozzám privát üzenetben Kutyuleee (mentségemre alkoholos befolyásoltság alatt tettem amit tettem:D) |
Quote:
|
XXXXX (#00000)
2007-05-13 Helyezés: Érték: Drága a nyersanyag a következő szinten? Nincs miből épületeket építenie? Nem tudja eltartani a katonáit? Önnek egy termelő országra van szüksége a szövetségébe! Írjon erre a címre, a részletek megbeszélése érdekében!* *Az árváltozás jogát fenntartjuk ;) Nálam ma ez volt a No1 :) |
# (#)
2007-05-15 16:42:37 Helyezés: 1803 Érték: 21988 Alakuló szövibe tolist keresnék! Jelentkezni zöldben! Min 4e toli és min 4e vari! Jah és gyökereknek kíméljenek! nem hiszem hogy túl sokak tetszését elnyerte :):):) |
Quote:
|
halhatatlanka3 (#446465)
2007-05-18 08:14:10 Helyezés: 1836 Érték: 18143 orit csinálok amilyet akarsz amilyen néven akarod ! csak anarszban ! 20 ezer értékes 1 vip,30 ezres 2 vip ,40 ezres 3vip, 50 ezres 4 vip , és igy tovább ! a 20 ezres ori 2 hét a 30 ezres 3 hét és igy tovább ! aki szolgátatásomra igény tart irjon valamelyik halhatatlanka orimba !!! Kis magyarázat a hirdetéshez. Az 5/Y dipójábol van, Y-ban 800heki a határ, és nem szivesen engednek fel a határ őrök még ismerősöket sem, nem hogy ismeretlent, az uriember pedig még 60k pontos orit is tud csinálni. Mikor felhívtam erre a határ problémára a figyelmét rögtön megmagyarázta hogy ő a 4. szinten gondolta és különben is rengeteg orija van, legalább 10db, szal lazán átmegy a határon is. Csak minden elért 10k pont után küldjem neki a vipet. Az a röhej, hogy mostanában, az megy hogy jön egy kezdő, csinál 3-4orit és olvasgatja a doplomáciát, és innentöl kezdve ő is bizniszelni akar, hihetlen mennyiségü vipeket képsek elkérni, ritka nagy nulla orikért, és olyan feladatokat vállal be amit aztán nem tud megcsinálni :) |
Helyezés: 897
Érték: 9911 MNT-T és szövi tagságot keresek, ha valaki ugy gondolja h szükség van 1 alakuloban lévö tol és vaj szakértöhöz.. amikor a rövidítések elfajulnak :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |