Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 03-02-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243195)
Amúgy meg lehet Remy ott fenn már könnyebben mosolyog az ember, mikor veszteni való nincs, van 7 ország aki csak termel, 3 harcol, és mosolyogva nézed, hogy szenved a 3 oritokkal egy klán akinek töredéke a pénze hozzátok képest. Hát tényleg nagyon elmosolyogtató...

Hát Iron, remélem te is mosolyogsz, mert olyanokkal is harcolsz, akik pénze töredéke a tiétekhez képest... De ha így folytatjátok, akkor nem sokáig lesz! :)

Napi 1milla egység kb, meg a kis bontópartyk :)

Megvárjuk míg elfogytok, és majd utána komolyabban vesszük a hadakozást! :)

Remedy 03-02-2010 15:00

Quote:

Amúgy meg lehet Remy ott fenn már könnyebben mosolyog az ember, mikor veszteni való nincs, van 7 ország aki csak termel, 3 harcol, és mosolyogva nézed, hogy szenved a 3 oritokkal egy klán akinek töredéke a pénze hozzátok képest. Hát tényleg nagyon elmosolyogtató...

Tudod, mi visszavittuk az uresuveget.... :)

(amugy, ha ugy szornank, mint Ti, mar reg nem lenne semmi...)

Valamint ezek az orszagok nem csak termelnek, hanem tevekenyen reszt vesznek a dolgokban, ki ezzel, ki azzal...

(Szamolni meg azert meg mindig tanulj meg, hiaba modositottad, meg mindig nem jo az a matek...) :)

Killer 03-02-2010 15:27

Quote:

háát 2x is megnéztem a szövetségek oldalt,majdnem elhittem:Dmatek 1-es:D

Janesz 03-02-2010 17:40

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243186)
Bárcsaj jós lehetnék :)
Megjósoltam volna, hogy pusztítani jön a társad, ha ezt tudom akkor 0-ára bontok :D

Iron milyen az a jós bárcsaj?:DDD
Ez nem az új személyiségek topic lol

monro 03-02-2010 21:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 243126)
Ezzel mondjuk egyetertek. Az Iron alatti 30ks teruletet hivatalosan is toketlennek nyilvanitom. :)

Tudom hogy sokak számára elképzelhetetlen, de éjjel általában alszik egy normál magyar akkor is ha hódítós! Az hogy nyomok telóról egy távolt nem jelenti azt, hogy végignézem a teljes krónikát hátha tudok picit hiénázni. Ha itt vagyunk és elérhető távolságban van a megsebzett vad akkor hidd el nem hagyjuk ki.

monro 03-02-2010 21:08

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243130)
Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni! Mi harcolunk.

Csak ez a része nem tetszik az üzenetnek.
Tájékozatlan vagy. Mások meg azt gondolják, hogy veled ittunk pertut mert nem verünk be éjjel 5-kor amikor alszunk a macinkkal... Ők is tájékozatlanok.

Remedy 03-02-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by monro (Post 243297)
Tudom hogy sokak számára elképzelhetetlen, de éjjel általában alszik egy normál magyar akkor is ha hódítós! Az hogy nyomok telóról egy távolt nem jelenti azt, hogy végignézem a teljes krónikát hátha tudok picit hiénázni. Ha itt vagyunk és elérhető távolságban van a megsebzett vad akkor hidd el nem hagyjuk ki.

Egy szoval nem mondtam hogy ejjel. Az ominozus esetekben fel napokat, napokat acsorgott ott emlekeim szerint. :)

monro 03-02-2010 21:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 243301)
Egy szoval nem mondtam hogy ejjel. Az ominozus esetekben fel napokat, napokat acsorgott ott emlekeim szerint. :)

Ha nekünk címezted a fricskát akkor csak annyit mondanék, hogy többször támadtuk be Iront, mint ti. Több kevesebb sikerrel de ha a körülmények olyanok voltak, hogy érdemesnek látszott megtettük. Nem dobom vissza a labdát mert Vityu korábban már célzott valamire nem teszem meg ujra, de cserébe jó lenne ha hinni kezdenél abban, hogy akit le tudunk venni földre azt levesszük.

Remedy 03-02-2010 21:37

Quote:

Originally Posted by monro (Post 243304)
Ha nekünk címezted a fricskát akkor csak annyit mondanék, hogy többször támadtuk be Iront, mint ti. Több kevesebb sikerrel de ha a körülmények olyanok voltak, hogy érdemesnek látszott megtettük. Nem dobom vissza a labdát mert Vityu korábban már célzott valamire nem teszem meg ujra, de cserébe jó lenne ha hinni kezdenél abban, hogy akit le tudunk venni földre azt levesszük.

Nem klanokra celoztam, mindazokra, akik abban az idoben ott voltak. En elso blikkben csak a szurkesegekre tudtam gondolni, mint indok... Ezekszerint ez nalatok nem all fenn. :)

monro 03-02-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 243306)
Nem klanokra celoztam, mindazokra, akik abban az idoben ott voltak. En elso blikkben csak a szurkesegekre tudtam gondolni, mint indok... Ezekszerint ez nalatok nem all fenn. :)

Hát te hivatkozol mindig a teljes krónikára... Nézegesd át jobban ;)

All times are GMT +1. The time now is 02:05.