Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 03-02-2010 00:07

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243130)
Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni! Mi harcolunk. Megőrülnék ha azt kellene csinálnom mint itt a 90%-ának, lesni és várni hátha kimegy valaki...Én merek, és csinálom is, az más kérdés, hogy néha hogy jön össze.

Ez vicc, Iron! :) Elég ha én tudom, hogy miért :p

A másik feldobott labdádra szerintem Csabi válaszolni fog! :)

Von 03-02-2010 00:15

Quote:

Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni!

Én nem bánom hogy ezt hiszed, ha Neked ez jólesik.
Barátkozásból ütünk és ártózunk más orikat, csak ti ezt ellenségeskedésnek veszitek, nem úgy, mint mások, akik tudják, hogy ez a szeretet jele :)

siQ 03-02-2010 00:48

Quote:

Én meg örülök, hogy se a Dragon se a Gun se az Olumpos haverjai nem vagyunk, nem úgy mint ők egymásnak, erre legyetek büszkék, hogy könnyebb a topban levő orik klánjával jóban lenni mint harcolni!

Ha néznél néha teljest és pontlistát nem hiszem, hogy azt állitanád hogy a Gun milyen jó viszonyban van az Olumpos-al. A Dragonos témához is csak annyit szeretnék hozzászólni, ami számodra nem látszott de nem hiszem hogy nagy hadititkot árulnék el vele. Volt fordítás is az este, és az én véleményem szerint olyan fordítás ami nektek kedvezett igy utólag:) Szóval lehet mégis jóban vagytok valakivel:P ha mással nem hát fortunával:)

Iron 03-02-2010 01:09

Számítottunk rá hogy elütitek egymást...tervben volt, de attól még nem zárja szerintem azt, hogy baráti a két klán...

Von mutass már akciót, mert lehet vak vagyok, de egyet nem láttam még :)

Iron 03-02-2010 01:10

SiQ: Néha néha szoktam pontlistát nézni, hetente kb 2* :D

Iron 03-02-2010 01:11

Amúgy meg láttuk ki mit ütött el, de ez még semmit se zár ki, akár le se írtad volna :)

siQ 03-02-2010 01:50

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243140)
Amúgy meg láttuk ki mit ütött el, de ez még semmit se zár ki, akár le se írtad volna :)

Nem mintha magyarázattal tartoznék neked, csak látom a saját dolgaidon kivül nem nagyon követed a csoport további eseményeit. Ütöttem már Dragonost.

siQ 03-02-2010 01:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243139)
SiQ: Néha néha szoktam pontlistát nézni, hetente kb 2* :D

nincs időd épitkezés közben nézelődni?:P

Iron 03-02-2010 02:08

Kedd hajnal van, még nem volt időm, de még soká a hét vége, addig meglesz nézve a pontlista 2* :D

csabi 03-02-2010 06:31

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243113)
Jó kis este volt az biztos :)
Bár jobban örültem volna ha 3 különböző klán nem csak ránk jön mikor kinn vagyunk hanem egymásra is. Egy 20k férőhellyel álló kitámadott orit, azért érdekes, hogy senki se próbálta be, az egy dolog, hogy lehet enged, de még a próba se merült fel, ami úgy érzem nem sok merészségre vall...de ez van, ez egy ilyen rész, majd ez is véget ér :)

gondolom, ahogy sok más is elkerülte a figyelmed, h Zou és Monró is beütött, asszem mind a kettő az egyéni legnagyobb volt aznap, ha gondolod keresd vissza. SiQ pedig küldött rám sereget, amit védtem, mert próba sereg volt, ez is meg lett itt említve.

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 243132)
Amúgy meg az olyan klán szava nekem nem sokat ér, ahonnan valaki kimenekül szk-ra és mikor látja tud ütni, visszaveszik szk-ról és üt...:)
Nekem az a szánalmas kategóriába tartozik...ha valaki harcol az harcoljon is végig és ne akkor jöjjön vissza mikor egyértelmű a győzelem!

Na kitomboltam magam, köszi, Jóéjt Hölgyeim, Uraim. :)

dolgom volt bocs, h 2k hekivel alád visszajöttem.. de nem akkor, amikor tudtam, h tudok ütni, hanem amikor megengedte az időm. láttátok, h vasárnap visszajöttem, mégis rámentél a szövimre és lebontottál mellém.. mit vártál? ülök és nézem, ahogy egy üres orival ott vagy mellettem miközben megütötted az aznapi legnagyobbat a klántársamról:

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-03-01 00:01:15 Arcodba lépek! (#363027) elfoglalt 560 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától.

ehhez grat!

All times are GMT +1. The time now is 03:26.