Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Remedy 06-26-2009 15:54

Menjetek ki a piacra, ott meg direkt orulnek is az apronak.... A multkor direkt kertek tolem, hogy aproval fizessek...

19 db 20-assal fizettem, ugy pakolasztam ki 5-osevel a ketkaru merlegre, mint a pokerben a zsetonokat... Mondtam is, hogy emelek 19-el... :D

A piacos srac is csak mosolygott :)

Andrew 06-26-2009 15:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217062)
Menjetek ki a piacra, ott meg direkt orulnek is az apronak.... A multkor direkt kertek tolem, hogy aproval fizessek...

19 db 20-assal fizettem, ugy pakolasztam ki 5-osevel a ketkaru merlegre, mint a pokerben a zsetonokat... Mondtam is, hogy emelek 19-el... :D

Ő meg tartotta másfél kiló paradicsommal? :p:D

Ati 06-26-2009 15:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217062)

Itt nem 19 darab érméről volt szó. ;)

Remedy 06-26-2009 15:59

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 217063)
Ő meg tartotta másfél kiló paradicsommal? :p:D

A markát tartotta... :) De mar nem emlekszem mit vettem :)

Remedy 06-26-2009 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217064)
Itt nem 19 darab érméről volt szó. ;)

Hat szep lassan... Eleg hamar el lehet vasarolni 5k forintot a piacon, hidd el.... :)

Rynok 06-26-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217060)
A régi szép időkben én rendszeren álltam a pulthoz a boltban párszáz 1 és 2 forintossal, kicsit csúnyán néztek rám, de kifizethettem azzal is :D

Jópár évvel ezelőtt, amikor még csak háromezer-valahányszáz forint volt a buszbérlet, 100 Ft-osokkal szerettem volna fizetni. A pénztáros hölgynek elkerekedett a szeme (pedig nem is párszáz érméről van szó :D), és jó hangosan azt mondta a munkatársainak: -"Ide nézzetek, mivel akar fizetni az úr...!"
Erre azt feleltem neki: - "Mi a probléma? Ez a Magyar Köztársaság hivatalos pénzeszköze. Talán nem akarja elfogadni?" Erre már nem szólt semmit, elvette a pénzt és odaadta a bérletet.

De azért hihetetlen, hogy Magyarországon nem lehet magyar pénzzel fizetni... :mad:

Ildee 06-26-2009 16:06

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 217067)
Jópár évvel ezelőtt, amikor még csak háromezer-valahányszáz forint volt a buszbérlet, 100 Ft-osokkal szerettem volna fizetni. A pénztáros hölgynek elkerekedett a szeme (pedig nem is párszáz érméről van szó :D), és jó hangosan azt mondta a munkatársainak: -"Ide nézzetek, mivel akar fizetni az úr...!"
Erre azt feleltem neki: - "Mi a probléma? Ez a Magyar Köztársaság hivatalos pénzeszköze. Talán nem akarja elfogadni?" Erre már nem szólt semmit, elvette a pénzt és odaadta a bérletet.

De azért hihetetlen, hogy Magyarországon nem lehet magyar pénzzel fizetni... :mad:

Ja hát ha kicsivel fizetsz az a baj, ha meg 20000essel akkor meg nem akarnak visszaadni, sőt már 5000nél is ez van :mad::mad::mad:

Ati 06-26-2009 16:06

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 217067)

Nekem BANKBAN volt, hogy be akartam váltani egy százdollárost. A sarka el volt szakadva. Egy ideig nézte a pénztáros, majd megkérdezte, hogy "Nincs másik?"... Ööö, én csak néztem, hogy most mit is akar, mi az, hogy nincs-e másik? Ezzel meg mit csináljak, tegyem el emlékbe? :D Nem viccből akarom beváltani... :D Aztán végül beváltotta, de a kérdése az maradandó volt. :D

Ati 06-26-2009 16:07

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217068)
Ja hát ha kicsivel fizetsz az a baj, ha meg 20000essel akkor meg nem akarnak visszaadni, sőt már 5000nél is ez van :mad::mad::mad:

Igen, elég fura ez a "ne fizessünk bankkártyával", de "ne fizessünk kis pénzzel se," és "ne fizessünk nagy pénzzel se", és "utalni hogy képzeli"... :)

Ildee 06-26-2009 16:09

még az a legjobb amikor olyan bankjegyet adnak neked vissza a boltban, ami el van jócskán szakadva, és mikor Neked kell vele fizetni, akkor már nem fogadják el :mad:

Hex 06-26-2009 16:17

ennél poénosabb csak az lenne, ha emlékéremmel akarnál fizetni :) lehet hápogna, de köteles lenne elfogadni, még boltban is :D de hülye lennék a magyar orosz ürrepülői program emlékére kiadott emlékérmével fizetni :D sajnos csak névértéken számítana be, pedig annál jóval többet ér:D

Andrew 06-26-2009 16:20

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217074)
ennél poénosabb csak az lenne, ha emlékéremmel akarnál fizetni :) lehet hápogna, de köteles lenne elfogadni, még boltban is :D de hülye lennék a magyar orosz ürrepülői program emlékére kiadott emlékérmével fizetni :D sajnos csak névértéken számítana be, pedig annál jóval többet ér:D

Nekünk annó így sikerült elrakni 'emlékbe' néhány ezüst 200-ast... Elég gyakran adtak vissza vele a boltban. Mi meg tudtuk, hogy az jóval többet fog érni :D

Ati 06-26-2009 16:22

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 217075)
Nekünk annó így sikerült elrakni 'emlékbe' néhány ezüst 200-ast... Elég gyakran adtak vissza vele a boltban. Mi meg tudtuk, hogy az jóval többet fog érni :D

Nekem egyelőre még "friss" 200-ast se sikerült beszereznem. :( :)

Remedy 06-26-2009 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217076)

Hogyhogy? Tegnap voltam plusszban, 650 ftot fizettem, adtam egy ezrest es mondtam hogy egy uj ketszazast is adjanak. (Miutan amit vasarnap szereztem Gyongyoson a Sparban, nekiadtam Orsinak). Szoval nem lehet olyan nehez... :)

Remedy 06-26-2009 16:27

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 217075)

Az mennyit er, es mit lehet vele csinalni? Nekem abbol van vagy 10-20. Sot, a 92-es kiadast is vadasztam, mert abban allitolag sokkal tobb az ezust, abbol is van par... :)

Hex 06-26-2009 16:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217077)
Hogyhogy? Tegnap voltam plusszban, 650 ftot fizettem, adtam egy ezrest es mondtam hogy egy uj ketszazast is adjanak. (Miutan amit vasarnap szereztem Gyongyoson a Sparban, nekiadtam Orsinak). Szoval nem lehet olyan nehez... :)

jaja, nekem is van, már az első naptól, miután kaptunk az mnbtől :D anyum le is nyúlt egyet :D

Hex 06-26-2009 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217076)

nekem van régi 10,20,50,100 ft papírpénzből, egymilliárd milpengőm meg ehhez hasonló nyalánkságok, telefon tantusz, ilyenek :)

Ati 06-26-2009 16:28

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217079)
jaja, nekem is van, már az első naptól, miután kaptunk az mnbtől :D anyum le is nyúlt egyet :D

Azt mondták, hogy minden magyarra jut 3 darab. Én nem kaptam, hol reklamálhatok? :D:D:D

Hex 06-26-2009 16:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217081)
Azt mondták, hogy minden magyarra jut 3 darab. Én nem kaptam, hol reklamálhatok? :D:D:D

nekem 3 volt, szóval eddig igaz volt :D

Tsobi 06-26-2009 16:38

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217072)
még az a legjobb amikor olyan bankjegyet adnak neked vissza a boltban, ami el van jócskán szakadva, és mikor Neked kell vele fizetni, akkor már nem fogadják el :mad:

Ilyen esetben érdemes szólni,hogy legyen szíves másikkal visszaadni. Morcosan szoktak nézni,de megteszik. :)

Andrew 06-26-2009 18:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217078)
Az mennyit er, es mit lehet vele csinalni? Nekem abbol van vagy 10-20. Sot, a 92-es kiadast is vadasztam, mert abban allitolag sokkal tobb az ezust, abbol is van par... :)

Párszáztól néhány ezer forintig, sajnos már nagyon régen néztem oldalakat.

Phoenix 07-03-2009 11:22

:mad::mad::mad: Na akkor most én dühöngök :mad::mad::mad: Egész héten 30fok körül volt, gyönyörű napsütés. Mai délutánra terveztük az asszonnyal, hogy lemegyünk a közeli tengerpartra kicsit pihenni, erre meg 18 fok és felhős idő van :( :( :( :mad::mad::mad:

Ati 07-09-2009 08:57

Jók ezek a mai DVD-k, mire kibontom a celofánból, széttörik a tokja...

Remedy 07-09-2009 10:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218707)
Jók ezek a mai DVD-k, mire kibontom a celofánból, széttörik a tokja...

Probald pl olloval, ne kalapaccsal :)

Zsáni 07-09-2009 15:49

vagy vásárolj valamelyik multinál, ott úgyis letépi róla a rengeteg okos vásárló :)

Ati 07-09-2009 16:12

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 218728)
vagy vásárolj valamelyik multinál, ott úgyis letépi róla a rengeteg okos vásárló :)

A múltkor vásároltam, végülis csak a felét kellett kukába dobni, mert rossz volt... :)

Zsáni 07-09-2009 18:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218729)
A múltkor vásároltam, végülis csak a felét kellett kukába dobni, mert rossz volt... :)

de legalább nem tört össze a tok :D:D:D

Tsobi 07-19-2009 06:22

Quote:

Originally Posted by Ati
Szerencsére az kiesett időn kívül komolyabb gondokat nem okozott a leállás, eddig senki nem jelzett semmi problémát az országával.

Az felmerült,a kiesés okozta hátrányok,károk a supporton való jelentés után kijavíthatók,korrigálhatók?

Hex 07-19-2009 08:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 219507)
Az felmerült,a kiesés okozta hátrányok,károk a supporton való jelentés után kijavíthatók,korrigálhatók?

az egyik orimban, én úgy emlékszem hogy 1.078.000.000 araby volt, most 978.000.000, plusz 3 millát elloptak :D
Ts akkor nem magadtól mentél szabira ugye?

-Fegya- 07-19-2009 09:13

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 219507)

Az ilyenek sohasem lettek korrigálva. Szerintem most sem lesznek...

vityu 07-19-2009 19:48

Üdvözlünk, vityu.
708 olvasatlan üzenet

most nem tudom, hogy azért dühöngjek-e, hogy ilyen sokat nem lehettem, vagy azt, hogy ez alatt mindössze ennyi üzenetet írtatok! :)

laci 07-19-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 219539)
Üdvözlünk, vityu.
708 olvasatlan üzenet

most nem tudom, hogy azért dühöngjek-e, hogy ilyen sokat nem lehettem, vagy azt, hogy ez alatt mindössze ennyi üzenetet írtatok! :)

Na de ha ez vigasztal:

aaaaaannnnnyiraaaa hiányoztáááááál!!!

:D

[HTPA]GeeForce 07-19-2009 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218729)

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 218731)
de legalább nem tört össze a tok :D:D:D

Vegyél egy rakás DVD-t a multiknál, és egy rakással a feketepiacon. (ugyanazokat a filmeket, természetesen)
1. A multikból hazahozott DVD-ket dobd a kukába
2. a fekete DVD-k tokját dobd a kukába
3. a fekete DVD-ket tedd az original tokba

Voi'la. :D:D

Ati 07-19-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219547)
Vegyél egy rakás DVD-t a multiknál, és egy rakással a feketepiacon. (ugyanazokat a filmeket, természetesen)
1. A multikból hazahozott DVD-ket dobd a kukába
2. a fekete DVD-k tokját dobd a kukába
3. a fekete DVD-ket tedd az original tokba

Voi'la. :D:D

*ÜRES* dvd-re gondoltam... :D

[HTPA]GeeForce 07-19-2009 21:30

Egyébként ezt az egész tokos dolgot én megoldottam, vettem ilyen lemeztartó táskákat...

Elegem lett, hogy még az eredeti DVD-k is büdös kínai fekete tokban vannak, és gusztustalan szaga van amikor kinyitom...
A legtöbb DVD-m eredeti, de nem tartom a lemezeket a tokjukban... a tok csak a TV tetején "díszeleg".

Mondjuk ez nem is annyira off, ez engem személy szerint pl nagyon is dühít, hogy nem képesek a nyereségükből lefaragni 6-8 Ft-ot, hogy tisztességes minőségű tokba tegyék a lemezeket.... :mad: :(

Pepa 07-20-2009 21:22

Estét!

Egy nap méltó befejezése.
Szabadság utáni első nap egy laza 12 órás kezdettel. Kicsit füstöl a fejem. Két dolog kell. Egy jó vacsora és jó forró fürdő. A jó vacsora megvolt. Megnyitom a vizet, készítek könyvet és inni, mert szándékomban állt sokáig ott maradni. Csak épp egy apróságról feledkeztem meg. 4 napig nincs meleg víz a környéken. :mad::mad:

BeeLord 08-24-2009 22:43

Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság!

Történt ugyanis, hogy neveztünk egy videót a Borsodi sör promóciójára. Elég komoly hírverést csináltunk neki, annyi embert próbáltunk elérni, amennyit csak lehet. Elég komoly nézettséget produkáltunk és jöttek a szavazatok is szép ütemben. Sorra hagytuk le az ellenfeleket, míg mostanra eljutottunk az első helyig. 5 nap van még hátra a versenyből és jó esélyeink vannak a végső győzelemre.

Kezdetben azt rótták fel a közvetlen riválisaink, hogy furcsán nagy a nézettségünk. Később a következő kritikákat kaptuk:
-nem arról szól a videó, amiről kellene.(Nem volt kikötve semmilyen kötelező tartalmi elem a szabályzatban.)
-nem adtuk hozzá a saját hangunkat és arcunkat.
-bár az eredeti elképzelés valóban ötletes, a megvalósítás igencsak igénytelenre sikeredett.
-végül pedig azt is a fejünkhöz vágták, hogy ez egyébként sem egy amatőr alkotás. (Igénytelen profimunka? Létezik ilyen?)

A mai napon az eddigi átlagos 30-40 szavazat helyett sikerült kb. 100 voksot begyűjtenünk. Az első helyről lecsúszott videó feltöltőjének első dolga volt, hogy csalással vádoljon meg minket. A 4. helyezett folyamatosan szavaz a jelenlegi 2. és 3.-ra is, hogy (idézem) "nehogy az a sz'r nyerjen". Mindeközben pedig a "fair play"-t emlegetik...

Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság, nekem pedig lassan hányingerem van tőle.:(

Ati 08-24-2009 22:46

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 222180)
Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság, nekem pedig lassan hányingerem van tőle.:(

Nem tudok sajnos olyan helyről ebben az univerzumban, ahol ne jelenne ez meg. :(

tdomo 08-25-2009 07:02

Quote:

-bár az eredeti elképzelés valóban ötletes, a megvalósítás igencsak igénytelenre sikeredett.
-végül pedig azt is a fejünkhöz vágták, hogy ez egyébként sem egy amatőr alkotás. (Igénytelen profimunka? Létezik ilyen?)

Szerintem létezik ez a kategória. Profi módon elkészített dolog is hathat igénytelennek, ha pár részlet nincs kidolgozva, vagy el van szúrva.
Most néztem meg a videót és tényleg nagyon ötletes szerintem. Gratulálok hozzá! :)
És persze szurkolok, hogy győzzetek.

vityu 08-26-2009 12:40

Quote:

Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság!

Történt ugyanis, hogy neveztünk egy videót a Borsodi sör promóciójára. Elég komoly hírverést csináltunk neki, annyi embert próbáltunk elérni, amennyit csak lehet.

Egy linket rakhattál volna ;)

All times are GMT +1. The time now is 10:20.