![]() |
|
|
anyámat :D:D
|
Quote:
|
Copy Con - Jó reggelt
|
Az aktuális kedvencet (Kicsit szentimentális vagyok mostanában.:rolleyes::)):
Rednex - Anyway You Want Me:) |
|
Kicsit rendhagyó leszek, nem hinném h az előttem olvasottak közül bárkinek tetszene:p
Ricky L ft. mick- born again http://www.youtube.com/watch?v=t3x-9...elated&search= |
zzzzzzz....ssssssshhhh...zzzzzzz... (zúg a fejemben valami):eek:
|
Dream Theater-Endless Sacrifice
"Over the distance We try to make sense Of surviving together While living apart Striving for balance We rise to the challenge Of staying connected In spite of circumstance All you've forsaken And all that you've done So that I could live out This undying dream Won't be forgotten Or taken for granted I'll always remember Your endless sacrifice" |
|
Anima Sound System : Legyen így! :(
|
Ezt most nagyon megtaláltam.
Guns'N'Roses - Paradise City "Take me down to the Paradise city, where the grass is green and the girls are pretty, I want you please take me home!..." |
Pink Floyd - Division bell
|
stílusváltás:)
Rammstein - Moskau |
Ossian- Hiszek abban
|
Carpe Noctem (Vámpírok bálja)
Ez, németül: http://www.youtube.com/watch?v=9S24PUiL7oI (Némi magyarázat a részlethez: a vámpírokkal foglalkozó professzor - aki mellesleg vámpírvadász is - és a segédje, megszállnak egy gróf kastélyában, akiről úgy sejtik, hogy vámpír, és nála van a közeli faluból megszökött leányzó. A segéd szerelmes a leányba. Ez a jelenet a fiú rémálmát jeleníti meg.) |
Prodigy - Girls
|
Zséda-Motel
Most megy a rádióban. Tomboljatok!!!!!!!!!!!!!!4 |
84 King Street - Are you lovin somebody (club mix)
jó szorakozást:) |
Vonzó Csóré Felsőtestűek - Aranka Szeretlek :D
|
Kárpátia - Barátom, mondd merre vagy?
|
Eminem-8 mérföld:)
|
TLC: Waterfalls
|
Helloween - Heavy Metal (Is The Law)
|
Bonanza Banzai - Csak A Dal
"Hosszú ideje repülök már sólyomszárnyakon Most elfáradtam, minden vagyonom egyetlen dal, Ezt is rád hagyom Az örök hatalom háza vár, onnan üzenek majd Csak a dal legyen a minden neked, Érezd, hogy hinni benne jó Hisz nem akar semmi bajt, Csak rólad szól, benned ég mindig ez a dal... Mozdulok, és velem mozdul az idő, ő is én vagyok Intek neked, az utam a tűzön át vezet, Várnak az angyalok Visszanézek a lángokból, a szózat neked szól. .... Úgy mint régen, mindig ébren, nyitott szemmel járj, Lángot gyújtok a mély sötétben, hogy az útra rátalálj ..." |
As i lay dying - the begining
jó kis altató zene:cool: |
most épp a csendet és háttérben Bp hajnali zaját némi esővel megspékelve:D
|
George Michael & Mutya Buena - This Is Not Real Love
|
Richard Cheese - Crazy (Britney Spears)
|
Acid - Rave Ohm
|
Nótár Mary - Itt a piros, hol a piros
Szívből szeretlek, tiszta szívből téged Szeress kérlek, te is úgy, ahogyan én régen Jobban ragyogsz nékem, mint a nap az égen Aranyba öltöztetem én az egész életedet Refr. Ezért mondom, szeress engem, Szebbé teszem én az életedet Te vagy nekem, jól tudod, hidd el, A mindenem, az életem, a kicsike szerelmem Gyere ölelj, csókolj engem, Fogd meg a kezem, drága kicsi kincsem Megbocsájtom én minden bűnödet Itt a piros, na de hol a piros, Haljak meg ebből leszek milliomos Drága testvérem én megkeverem mint a kártyát Akkor csalok, amikor látják Nincsen annyi gyémánt, nincsen olyan szív már Amelyik nélküled már dobogni tudna én szívből szeretlek Refr. Úgy szeretlek én úgy imádlak Elfeledni, jaj, hogy tudnálak, Elfeledni a két szép szemed Soha nem mondom, hogy Isten veled! Jobban ragyogsz nékem, mint a nap az égen Aranyba öltöztetem devla én az egész életedet És akkor itt a piros hol a piros, hármat tolok, mégis tilos! Zsámo dovopp dovopp zsámo dovopp pipá! Oszt kevergetem mint a kártyát, akkor csalok, mikor látják! Zsámo zsásé! Figyelj cumi-csumi! Itt a piros, na de hol a piros Haljak meg ebből leszek milliomos Drága tesókám én megkeverem mint a kártyát Akkor csalok, amikor látják Nincsen annyi gyémánt, nincsen olyan szív már Amelyik nélküled már dobogni tudna én szívből szeretlek Refr. Jaj jaj jaj jaj! Jálomá dálom dilom dálom dilomádilomá sana nana najnaj Ojle lelele lej álomálom didi didi dalom doloma dalome deloma dalome deloma Hej lelele lejle lejlejlej daloma salom Nej nene nejna daloma daloma daloma deloma döddé dédé Ojlele lelelala ojlele lele lele lele lele |
Soundtrack: Rain Man
|
Ismerős Arcok - Építsünk hidat!
"Mennyi elfojtott érzés, mennyi türelem kéne még? Mennyi elpazarolt érték volna elég? Mennyi kárba veszett tehetség tunik el nyomtalan, S meddig érzem még, hogy sötét fölöttem az ég? Hogyan kéne úgy menekülni, hogy a huségem is megmarad, Csak olyan dolgokról írni, amirol szabad? Hogy ne kelljen úgy éreznem, -megint egy baráttal kevesebb- S ez a keseru íz, mi a legtovább itt ragad. Építsünk hidat tiszta szavakból határok fölé, S elindulhatunk egymás felé! Építsünk hidat, ha nem megy másképp hát így kezdjük el, Míg magyar szóra magyar szó felel! Mondd csak, nyugodtan átaludni csaknem száz évet, hogy lehet? Hogy nem üvölt benned a lelkiismeret? Mert én szégyent érzek már attól, hogy mást én sem teszek, Mint, hogy írom a dalt és éneklem neked. " :o:o |
Ismerős Arcok : Az utolsó magyar
"Bürokraták és pénzemberek irányítanak minket Hazug szólamok, ígéretek tartják alul a szintet Utat keresve, tapogatózva, egymásra lépve élünk Megnyomorítva, mindent feladva, szánalmas lesz a végünk Századok bűnét üvöltöm magamból De nem tudom ki hallja, a világ csak röhög rajta A napot nem látom már lassan a falaktól És egyre gyengül a hangom, szavam a porba hull A múltunkat nem ismerhetjük, hisz tanulhatnánk belőle A vágyainkat megvakítják, hogy ne nézhessünk előre Testvéreink eltaszítva, a falakon kívül állnak Anyjuk nélkül szebb jövőt, reményt hiába várnak Századok bűnét üvöltöm magamból De nem tudom ki hallja, a világ csak röhög rajta A napot nem látom már lassan a falaktól És egyre gyengül a hangom, szavam a porba hull Ha évek múltán erre jársz majd, tiszta lelkű vándor S meglátod, hogy mi maradt itt e gyönyörű, szép hazából Vidd el a hírt a nagyvilágnak, hogy minket már nem zavar Jöhet bárki, hisz elpusztult az utolsó magyar." |
én spec.
Fábry-t:D |
The Killers - Somebody Told Me :cool:
|
A főnökömet kihangosított vezetékes telefonon.... :S
Mellette MP3 lejátszóból a bal fülemen: Ismerős Arcok - Ruszkik Haza! ;) |
majd
Richard Cheese - Somebody Told Me (The Killers) :D |
|
All times are GMT +1. The time now is 05:39. |