![]()  | 

Csak nem 5/X?? :)) 
	 | 

Quote: 

| 

"egy lovas felállású hadis országot keresünk a környékröl. küldj gömbtérképet. nem fogunk visszaélni vele." 
	Gömbtérképet? :confused: :):):)  | 

Na látom a baglyos dipim nagy siker lett :):) 
	Atti, látom ezt a topicot te is nagyon díjazod :):)  | 

Értelmes üzi lett...én minden látok :D 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

"nem értem az egészet" 
	 | 

Quote: 

| 

"Sziasztok Ork tolvaj vagyo szövit keresek(nem vagyok kezdö....)" 
	szerintem no comment... :D  | 

Szövit keresek!!!Ork,tolvaj vagyok Hadis felfogással....  
	Ez nekem így elég érdekesen hangzik:D  | 

"még 3 hét vagyok utána újra, ha kellek üzenj.?" 
	Ez vajon mit jelenthet? :)  | 

Quote: 

Az illető ezt biztos oda akarta? Vagy abban nem volt biztos, hogy kinek szánja?:D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

(kicsit OFF) 
	Egy ilyen beszólás megengedett a diplo topicban? "Sziasztok valai segitene vissza vernia a ********** számú országot Köszönöm"  | 

Quote: 

A sorszámot kiszedtem belőle...  | 

W-s dipiben volt tegnap:) 
	xxxxxxx (#yyyyyy) 2009-02-26 14:51:53 Helyezés: titkos Érték: nem megadható Sziasztok valai segitene vissza vernia a 000000 számú országot Köszönöm  | 

ez sem rossz: 
	"MNT most mindenkivel csak márc1-ig " akciós mnt a készlet erejéig féláron...:)))  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

*Szovimbe hely lenne 3 hadinak es 1 tolivarinak.A hadisok kizarolag gnom,orias fajjal a tolivari ember,fel-elf,esetleg meg gnom is lehet... * 
	Mióta is ötös a szövetségi rendszer L-ben?:D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

MMMMMMMM(#XXXXXX) 
	2009-02-27 08:49:16 Helyezés: XXXX Érték: XXXXXX Sziasztok! Keresünk egy bájos hableányt, aki nagy ménessel rendelkezik. Az sem baj, ha hajója vitorláit mágusai által keltett szél fújja! Nagy méretű tengeri tündér előnyben!  | 

Helyezés: 1921 
	Érték: 20040 Föld eladó! Ez mi?? Okés,hogy ANARCH,no de 20k értéken árulja pénzért a földjét? Ráadásul egy üthető oriból?  | 

Quote: 

"Nem veszem, elveszem" jeligével :p  | 

Quote: 

| 

" 
	sziasztok szovit keresek a kornyekemrol ha valakinek lenne erdeke szoljon szivesen belepek vagy nyitok eg szovetseget a tobbit zoldben jo lenne mindnel elobb udv.istvan nem vagyok kezdo es hamar fejlodok napi tobbszoros belepes es msn amitt nyujthatok udv.Istvan " Jajj :D A kiemelt szót nem értem :confused: Jah és lehagyta, hogy "Udv.Istvan" :)  | 

" 
	Szevasztok Uralkodok!!!Eros szovetsegembe varok :orias elf torpe elohalot-semi felekepen ne jojon:)16.000 15.799 vagy 17.000 kozot legyel!Elore is koszonom akik jonek:D Tovabbi jo jatekot mindenkinek.Jelentkezes nallam:))---egy országnév--- (#xxxxxx) " Csak aláhúzott rész: Tudom, hogy nem így értette, de így is lehet olvasni :) Kiemelt rész: Nos, ezt nem értem :D Egyébként jajj :D  | 

Hát a helyesírásuk vetekedhet a kutyáméval... :D 
	A másidik különösen tetszik, csak ott használ dupla mássalhangzót, ahol nem kell :D  | 

"Szövetségest keresek  
	Feltételek:ember népesség:2000" Egyedi feltétel... :)  | 

Quote: 

Én arra tudok csak gondolni, hogy először traviannal játszott.  | 

Quote: 

| 

Match123 (#581367) 
	2009-03-07 08:45:09 Valaki szövetég velem? Hmm. Egy piromanias. :)  | 

Quote: 

| 

"Minimum annyi vari, mint amennyi csak elfér!!!" 
	Ez aztán a kritérium :D  | 

2009-03-14 06:17:03  
	Helyezés: 1170 Érték: 23631 társakat keresek katalin Ez nagyon tetszik. Társkereső :D  | 
| All times are GMT +1. The time now is 05:28. |