Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Remedy 12-16-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143731)
Remy engem az ilyen beírásaid ábrándítanak ki...... köszönöm szépen

Ezt alapvetoen nem ertem, te tamadsz ram mostanaban mindehol, ahol lehet, en meg veled kapcsolatban nem is irtam semmit...

Na mindegy. Majd egyszer talan atlatod, hogy miert gondolom Synkel sok-sok beirasat butasagnak, ha esetleg ezzel lenne gondod...

Amugy meg nem ertem, mit koszonsz :P

Dragi 12-16-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143733)

Amugy meg nem ertem, mit koszonsz :P

majd egyszer talán átlátod

Cassandra 12-16-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143730)
Hat. Sajat velemenyem az az, hogy cseppet viccesnek tartom, hogy beirtam egy viccet, es tobb zoldet kaptam, mint amikor egy ertelmes temaban tok jo felvetesem volt, ami meg is valosult ( arra pl 0-t kaptam...) :)

Kerdesem: igy mi ertelme van az egesznek? :)

Aha... Namost az a vicc iszonyatos volt, nem lehet, hogy azért kaptad, hogy nehogy még egyet beírj;):D
Viccet félretéve, ez egy nyilt fórum, ami nem CSAK a hódítóról szól. Ha csak arról szólna nem lenne meg a lehetőség arra, hogy másrol is beszéljünk.
Amúgy hogy értél te el 3 kockát, hmmm?:) Mármint, ha az "okos" beírásaidra nem kaptál, akkor miből jött össze.... azt ne várd már el, hogy minden hsz-odat értékeljék.
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143732)
Az lehet, de igaz... :) De ezzel aztan tenyleg semmi bajom nincs :)

Ez akkora hülyeség... komolyan nem tudom elképzelni, hogy te ezt el is hiszed.

Remedy 12-16-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 143737)
Amúgy hogy értél te el 3 kockát, hmmm?:) Mármint, ha az "okos" beírásaidra nem kaptál, akkor miből jött össze.... azt ne várd már el, hogy minden hsz-odat értékeljék.

De, en azokra kaptam. Ezert furcsallom, hogy ha beirok egy buta viccet, tobbet kapok... Ennek igy van ertelme, most komolyan? :)

A ferfi-no dolgot nem ragoznam tovabb... :)

Toti 12-16-2007 18:36

Akkor én meg megragadom a lehetőséget, és köszönetet mondok mindazoknak, akik hozzásegítettek a 2 kockához. Megyek ások alapot mostmár hozzá.:D

belas 12-16-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 143744)
Akkor én meg megragadom a lehetőséget, és köszönetet mondok mindazoknak, akik hozzásegítettek a 2 kockához. Megyek ások alapot mostmár hozzá.:D

Gratula hozzá:)

Pepa 12-16-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 143744)

Gratulálok:)

Kutyuleee 12-16-2007 20:44

Beismerem nekem is csak azért van 3kockám, mert irtam be pár viccet, és az utolsó 3pontal pedig sört lehetett kapni (amit amúgy Xepi meg is kapott monrónál:D) Én se veszem véresen komolyan az elismertséget tény, de ez nem is arról szól, hogy a legtöbb kockás a legjobb játékos. Ez inkább mutatja az emberek szimpátiáját, mintsem az üzenetek valódi "értékét". Az emberek 80%-a (probáltam alul becsülni a számot...) általában olyannak ad zöldet aki neki szimpatikus. Ez alól a megbeszélések se kivétel. Ha csofikának lett volna egy jó ötlete és felveti negyedannyi zöldet kapott volna érte, mintmondjuk ha Te vetetted volna fel... a Zöldjeim nagy részét én se a vicc topicban szereztem. De ettől inkább érzem szimpátia/egyetértés nyilvánitásának, mintsem gratulációnak, vmi brilliáns ötletért, vagy világmegváltó levezetésért, magyarázatért.

J.Ati 12-16-2007 21:38

Jó nagy kavarodás lett:rolleyes::)

Én már egyszer kifejtettem erről a véleményem és akkor nem volt ekkora szópárbaj.

Nem értem most miért lett!

És,hogy a témánál maradjak..Grat belas két téglájához:D

J.Ati 12-16-2007 21:40

Dit,Dragi letiltotta a láthatóságát az elismertségének..
Szerintem fölösleges!

Egyenként mindenkitől számon lehetne kérni,hogy miért annyi az elismertsége!
Na mind1.

Szerintem kár ezen rágódni.

All times are GMT +1. The time now is 08:47.