![]() |
Quote:
Na mindegy. Majd egyszer talan atlatod, hogy miert gondolom Synkel sok-sok beirasat butasagnak, ha esetleg ezzel lenne gondod... Amugy meg nem ertem, mit koszonsz :P |
Quote:
|
Quote:
Viccet félretéve, ez egy nyilt fórum, ami nem CSAK a hódítóról szól. Ha csak arról szólna nem lenne meg a lehetőség arra, hogy másrol is beszéljünk. Amúgy hogy értél te el 3 kockát, hmmm?:) Mármint, ha az "okos" beírásaidra nem kaptál, akkor miből jött össze.... azt ne várd már el, hogy minden hsz-odat értékeljék. Quote:
|
Quote:
A ferfi-no dolgot nem ragoznam tovabb... :) |
Akkor én meg megragadom a lehetőséget, és köszönetet mondok mindazoknak, akik hozzásegítettek a 2 kockához. Megyek ások alapot mostmár hozzá.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Beismerem nekem is csak azért van 3kockám, mert irtam be pár viccet, és az utolsó 3pontal pedig sört lehetett kapni (amit amúgy Xepi meg is kapott monrónál:D) Én se veszem véresen komolyan az elismertséget tény, de ez nem is arról szól, hogy a legtöbb kockás a legjobb játékos. Ez inkább mutatja az emberek szimpátiáját, mintsem az üzenetek valódi "értékét". Az emberek 80%-a (probáltam alul becsülni a számot...) általában olyannak ad zöldet aki neki szimpatikus. Ez alól a megbeszélések se kivétel. Ha csofikának lett volna egy jó ötlete és felveti negyedannyi zöldet kapott volna érte, mintmondjuk ha Te vetetted volna fel... a Zöldjeim nagy részét én se a vicc topicban szereztem. De ettől inkább érzem szimpátia/egyetértés nyilvánitásának, mintsem gratulációnak, vmi brilliáns ötletért, vagy világmegváltó levezetésért, magyarázatért.
|
Jó nagy kavarodás lett:rolleyes::)
Én már egyszer kifejtettem erről a véleményem és akkor nem volt ekkora szópárbaj. Nem értem most miért lett! És,hogy a témánál maradjak..Grat belas két téglájához:D |
Dit,Dragi letiltotta a láthatóságát az elismertségének..
Szerintem fölösleges! Egyenként mindenkitől számon lehetne kérni,hogy miért annyi az elismertsége! Na mind1. Szerintem kár ezen rágódni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |