Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

bari 12-24-2006 10:43

Most akkor mi is a helyzet?
Ma reggel 8.30- kor eltettem szabira az orim, bízva abban, hogy 3 óra mulva visszajöhetek, de nem tudok, hiába telt le.
Nem mától működik?

Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2006-12-24 08:29:31, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.

Ati 12-24-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by bari (Post 59556)
Most akkor mi is a helyzet?
Ma reggel 8.30- kor eltettem szabira az orim, bízva abban, hogy 3 óra mulva visszajöhetek, de nem tudok, hiába telt le.
Nem mától működik?

Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2006-12-24 08:29:31, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.

Mától FOG működni, onnantól, hogy ez be lestz jelentve. Még nem volt bejelentve, még 72 óra.

karesz6 01-08-2007 09:05

Miért?

Ma reggelre kaptam 36 kör vihart meg leégették 25 házamat. Teszem hozzá 4 körről előzmény nélkül. Ebből mi haszna van nekik? Pontosabban tévedtem nem előzmény nélkül. Már néhány napja tekizgetnek. Tegyék. Egy szavam sem lehet mert kritikusan kevés a tolim. De miért ártóznak????? Ez szerintem undorító játékstílus különösen akkor ha a szövi legközelebbi tagja is 4 körre van tőlem. :confused: :mad: :mad:

Remedy 01-08-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64221)
Ma reggelre kaptam 36 kör vihart meg leégették 25 házamat. Teszem hozzá 4 körről előzmény nélkül. Ebből mi haszna van nekik? Pontosabban tévedtem nem előzmény nélkül. Már néhány napja tekizgetnek. Tegyék. Egy szavam sem lehet mert kritikusan kevés a tolim. De miért ártóznak????? Ez szerintem undorító játékstílus különösen akkor ha a szövi legközelebbi tagja is 4 körre van tőlem. :confused: :mad: :mad:

barmi indok lehetne, kapasbol tudnek mondani ugy 10et.....

karesz6 01-08-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64222)
barmi indok lehetne, kapasbol tudnek mondani ugy 10et.....

Én 2 őt tudnék elképzelni de egyik sem lehet.

1: Legyengítsenek hogy az egyik szövitag beüthessen. (legközelebbi is 4 körre van)
2: 4. szövitag is beférhessen tolikkal. --> Nem lehet mert a szöviből hárman vannak rajtam a 4. hulla.

Én az eddigi játékom során senkire sem másztam rá csúnyán. Ha ütöttek és lehetőségem volt rá visszakapták de morált így még soha nem növeltem ha pedig egy ártatlan orit csaptam földszerzés/egyéb okok az 1 sereg volt max 2 utánna nem bántottam soha senkit. Egyszer fordult elő hogy valakit az okozott kárhoz mérten aránytalanul leaprítottunk de mikor irt hogy már megkapta a büntetését és már tényleg száljuk le róla akkor mnt.

Ati 01-08-2007 09:55

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64228)
Én 2 őt tudnék elképzelni de egyik sem lehet.

Ezt a fórumot olvasgatva egy harmadik is kapásból eszembejut: "mert megtehetem". Ez egy eléggé... hogy is mondjam csak... furcsa játékstílus, de mondom, ezen a fórumon olvashattunk rengeteg ilyen hozzászólást játékostársaktól, hogy ez náluk teljesen bevett dolog.

Remedy 01-08-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64231)
Ezt a fórumot olvasgatva egy harmadik is kapásból eszembejut: "mert megtehetem". Ez egy eléggé... hogy is mondjam csak... furcsa játékstílus, de mondom, ezen a fórumon olvashattunk rengeteg ilyen hozzászólást játékostársaktól, hogy ez náluk teljesen bevett dolog.

Na, mondok parat, a teljesseg igenye nelkul.... (ebbol max par stilus elfogadhato szerintem)

a penzed kell.
a folded kell.
a tekid kell.

bosszut allok rajtad, mert:
- bantottad a masik orim
- bantottad a baratnom
- bantottad a kedvenc focicsapatom a forumon

Nem tetszik az orineved.

Gyenge vagy, es igy elem ki magam.

Epp teged sorsolt a gep.

Zoldben ellenszenves voltal.

Forumon ellenszenves voltal.

vki bant engem, es vkin ki kell elni.

Folytassam?

Ditke 01-08-2007 10:14

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Már megint mit vétettem....ártóznak, nyírják az eliteket, a varikat, és mindezek után jön egy üzi, hogy bocsi tévedésből támadtalak....hogy az a magasságos gazdasági válság jöjjön rá! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

karesz6 01-08-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64235)
Na, mondok parat, a teljesseg igenye nelkul.... (ebbol max par stilus elfogadhato szerintem)

a penzed kell.
a folded kell.
a tekid kell.

bosszut allok rajtad, mert:
- bantottad a masik orim
- bantottad a baratnom
- bantottad a kedvenc focicsapatom a forumon

Nem tetszik az orineved.

Gyenge vagy, es igy elem ki magam.

Epp teged sorsolt a gep.

Zoldben ellenszenves voltal.

Forumon ellenszenves voltal.

vki bant engem, es vkin ki kell elni.

Folytassam?

Az első 3 elfogadható de ezekhez nem szükséges sőt hátrányos ártózni a többi kimeríti a bántom mert megtehetem/jksz fogalmát. A fórumos sérelmekről pedig elég azt elmondanom hogy a belső fórumot nem használom. De ha ezek indoknak számítanak akkor tényleg kimeríthetetlen a forrás.

Zsáni 01-08-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64237)
Az első 3 elfogadható de ezekhez nem szükséges sőt hátrányos ártózni a többi kimeríti a bántom mert megtehetem/jksz fogalmát. A fórumos sérelmekről pedig elég azt elmondanom hogy a belső fórumot nem használom. De ha ezek indoknak számítanak akkor tényleg kimeríthetetlen a forrás.

szerintem egyik se jksz fogalom, de lehet én tévedek :)

All times are GMT +1. The time now is 16:03.