![]() |
Most akkor mi is a helyzet?
Ma reggel 8.30- kor eltettem szabira az orim, bízva abban, hogy 3 óra mulva visszajöhetek, de nem tudok, hiába telt le. Nem mától működik? Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2006-12-24 08:29:31, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után. |
Quote:
|
Miért?
Ma reggelre kaptam 36 kör vihart meg leégették 25 házamat. Teszem hozzá 4 körről előzmény nélkül. Ebből mi haszna van nekik? Pontosabban tévedtem nem előzmény nélkül. Már néhány napja tekizgetnek. Tegyék. Egy szavam sem lehet mert kritikusan kevés a tolim. De miért ártóznak????? Ez szerintem undorító játékstílus különösen akkor ha a szövi legközelebbi tagja is 4 körre van tőlem. :confused: :mad: :mad:
|
Quote:
|
Quote:
1: Legyengítsenek hogy az egyik szövitag beüthessen. (legközelebbi is 4 körre van) 2: 4. szövitag is beférhessen tolikkal. --> Nem lehet mert a szöviből hárman vannak rajtam a 4. hulla. Én az eddigi játékom során senkire sem másztam rá csúnyán. Ha ütöttek és lehetőségem volt rá visszakapták de morált így még soha nem növeltem ha pedig egy ártatlan orit csaptam földszerzés/egyéb okok az 1 sereg volt max 2 utánna nem bántottam soha senkit. Egyszer fordult elő hogy valakit az okozott kárhoz mérten aránytalanul leaprítottunk de mikor irt hogy már megkapta a büntetését és már tényleg száljuk le róla akkor mnt. |
Quote:
|
Quote:
a penzed kell. a folded kell. a tekid kell. bosszut allok rajtad, mert: - bantottad a masik orim - bantottad a baratnom - bantottad a kedvenc focicsapatom a forumon Nem tetszik az orineved. Gyenge vagy, es igy elem ki magam. Epp teged sorsolt a gep. Zoldben ellenszenves voltal. Forumon ellenszenves voltal. vki bant engem, es vkin ki kell elni. Folytassam? |
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Már megint mit vétettem....ártóznak, nyírják az eliteket, a varikat, és mindezek után jön egy üzi, hogy bocsi tévedésből támadtalak....hogy az a magasságos gazdasági válság jöjjön rá! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:03. |