Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Kubbi 10-06-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128244)
Az Isten verje meg a hódító multi jksz és földleadás szűrőjét
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel éjjel :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ez már a harmadik ilyen eset... pár napja visszajött mélyszabiról, és hajanli 2kor megtámadott, utána közölte, hogy jönni fog még és szabizott
mi a jó nyavalyáért nem lehet ezek ellen tenni valamit?????
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Én már a tekis topikban is szajkóztam hogy ez sokkal nagyobb probléma... :p

Synkel 10-06-2007 12:19

Quote:

egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel éjjel :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ez már a harmadik ilyen eset... pár napja visszajött mélyszabiról, és hajanli 2kor megtámadott, utána közölte, hogy jönni fog még és szabizott
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Nem bizonyítható, hogy szándékosan beengedte azt az 5 sereget...
Még akkor se, ha manapság már ritkának számít ha 2 sereg is alulról megy be földeléskor.

Andrew 10-06-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 128282)
Nem bizonyítható, hogy szándékosan beengedte azt az 5 sereget...
Még akkor se, ha manapság már ritkának számít ha 2 sereg is alulról megy be földeléskor.

ja, végül is az, hogy 5 nappal ezelőtt még 38k lóval jött rám, úgy hogy maradt is neki otthon... véletlenül sem néz ki földleadásnak az az 5 sereg a világ végéről
végül is csak 70k vari kellett volna hozzá, hogy belásson akkora távból az az illető
meglehet, hogy nem bizonyítható, főleg, ha nem is néznek utána személyesen, de halálosan egyértelmű ;)

Ati 10-06-2007 21:29

Quote:

Fejlesztések téma esetleg?

Pax Hungaricum 10-07-2007 03:27

Dühöngök.
Olyan rohadt álmos vagyok, hogy nem bírok elaludni miatta.... :mad::mad::mad::mad: Szúr a szemem. GRR.

Eke 10-08-2007 20:36

Hamilton kiesett a tegnap,a fene egye meg.:mad::mad::mad:

laci 10-08-2007 20:39

Ez mind semmi. Nekem nincs söröm itthon, pedig nagyon innék egyet... kettőt... :(

Pax Hungaricum 10-08-2007 20:42

Sörre meg tudlak hívni bármikor. De Hamiltont nem tudom visszatenni oda ahol volt :S

Úgyhogy Eke, ha esetleg becserélnéd a dühödet egy sörre, azt talán megoldhatjuk. :D

Eke 10-08-2007 20:45

még egy sörgyárrra se cserélném be ,szeretek dühöngeni

Synkel 10-08-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 128580)
Ez mind semmi. Nekem nincs söröm itthon, pedig nagyon innék egyet... kettőt... :(

Jesszum, ez nagyon durva... Ehhez képest ki nem szarja le Hamilton kiesését?:D

All times are GMT +1. The time now is 04:21.