Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

Bumburnyák 01-29-2014 20:47

De ha már az ötletelésnél tartunk, írtam, hogy "Mindenki mellé kellene valaki, aki segít."
Mi lenne, ha tényleg így lenne, mondjuk lenne a pártfogolt országgal egy fórum, ahova csak ők írhatnak és csak ők látják.
Pártfogó mondjuk az lehet, aki már egyszer fordult és annyi pártfogoltja lehet, amennyit elbír. Szintlépéskor mondjuk a kezdő pontozná, milyen segítséget nyújtott a játékban, mennyire találta hasznosnak, stb. És az alapján kapna vip köröket, hogy milyen a visszajelzés.

Remedy 01-29-2014 22:32

Szerintem ezeket a vip köröket hagyjuk, mert csak a melegágya lenne a multizásnak, saját magukat pártfogolják majd az emberek. Fórumot meg bárki tud nyitni, ezt meg tudjátok ketten is oldani.

Bumburnyák 01-29-2014 22:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 307028)
Szerintem ezeket a vip köröket hagyjuk, mert csak a melegágya lenne a multizásnak, saját magukat pártfogolják majd az emberek. Fórumot meg bárki tud nyitni, ezt meg tudjátok ketten is oldani.

Nem tudom, hogy az a párszáz ori, akinek a neve mellett kis kék szám van, kockáztatna egy anarchot, mondjuk két hét vipért.
Azért az nem olyan egyszerű, hogy csak magamat pártfogolom. Ha jól tudom, az orikat össze kell kapcsolni, akinek több van.
Egy saját ország menüjéből közvetlenül elérhető fórumra gondoltam, aminek neve mondjuk a pártfogolt ori neve.
Ja és a pártfogolt ori főmenüjét meg tanácsadók oldalát szintén elérnéd.
Azért az nem kis munka lenne, hogy egy komplett kérdés-feleleket összehozz, azért a pár vip körért.
Szóval ez szerintem nem életszerű, amit írtál.

none 01-29-2014 22:51

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 307029)
Nem tudom, hogy az a párszáz ori, akinek a neve mellett kis kék szám van, kockáztatna egy anarchot, mondjuk két hét vipért.
Azért az nem olyan egyszerű, hogy csak magamat pártfogolom. Ha jól tudom, az orikat össze kell kapcsolni, akinek több van.
Egy saját ország menüjéből közvetlenül elérhető fórumra gondoltam, aminek neve mondjuk a pártfogolt ori neve.
Ja és a pártfogolt ori főmenüjét meg tanácsadók oldalát szintén elérnéd.
Azért az nem kis munka lenne, hogy egy komplett kérdés-feleleket összehozz, azért a pár vip körért.
Szóval ez szerintem nem életszerű, amit írtál.

Ja, hogy te ezt úgy képzeled el, hogy minden ilyen fórumbeszélgetést át fog olvasni Ati, és megnézi mennyire hihetőek?

Bumburnyák 01-29-2014 22:53

Illetve ha nagyobb az igény, mint a kis kékek száma, akkor akár olyanok is lehetnének pártfogók, akik legalább szintet léptek egyszer. De ő csak azt pártfogolhatja, akit ő hoz a játékba. (mint pl. én). Cserébe ő mondjuk csak 100 vip kört kap, ha az embere felér egy szintet. Így azért aztán nem fog senki se multizni. A kis kékek meg alapból nem.

Bumburnyák 01-29-2014 22:55

Quote:

Originally Posted by none (Post 307030)
Ja, hogy te ezt úgy képzeled el, hogy minden ilyen fórumbeszélgetést át fog olvasni Ati, és megnézi mennyire hihetőek?

Gyorsan át lehet futni és itt-ott beleolvasni. De szerintem vannak itt olyanok, akikre rá lehet ilyet bízni, mint pl. moderátorok.

none 01-29-2014 22:57

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 307032)
Gyorsan át lehet futni és itt-ott beleolvasni. De szerintem vannak itt olyanok, akikre rá lehet ilyet bízni, mint pl. moderátorok.

Ezt nem tartom reális elképzelésnek..
Remyvel értek egyet, ez valószínűleg megerősítené a multizást, vagy esetleg más jellegű csalást eredményezne..

Bumburnyák 01-29-2014 22:59

Quote:

Originally Posted by none (Post 307033)
Ezt nem tartom reális elképzelésnek..
Remyvel értek egyet, ez valószínűleg megerősítené a multizást, vagy esetleg más jellegű csalást eredményezne..

Azok az újak, amelyik egyszer vip-elt fellépés előtt, azt nem is ellenőrizném, ugyanis ha magamat pártfogolnám, elmenne az, amit kapnék az egészért.

none 01-29-2014 23:02

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 307034)
Azok az újak, amelyik egyszer vip-elt fellépés előtt, azt nem is ellenőrizném, ugyanis ha magamat pártfogolnám, elmenne az, amit kapnék az egészért.

Kivéve, ha az illető alapból multizik, és ezután adnál neki ingyen vipet.. :)

Bumburnyák 01-29-2014 23:04

Quote:

Originally Posted by none (Post 307035)
Kivéve, ha az illető alapból multizik, és ezután adnál neki ingyen vipet.. :)

Ez igaz, de abból, ahány orit naponta átraknak, biztos jó a szűrő :) Nem hiszem, hogy egy szintlépésig eljutna. :)

All times are GMT +1. The time now is 12:41.