![]() |
De ha már az ötletelésnél tartunk, írtam, hogy "Mindenki mellé kellene valaki, aki segít."
Mi lenne, ha tényleg így lenne, mondjuk lenne a pártfogolt országgal egy fórum, ahova csak ők írhatnak és csak ők látják. Pártfogó mondjuk az lehet, aki már egyszer fordult és annyi pártfogoltja lehet, amennyit elbír. Szintlépéskor mondjuk a kezdő pontozná, milyen segítséget nyújtott a játékban, mennyire találta hasznosnak, stb. És az alapján kapna vip köröket, hogy milyen a visszajelzés. |
Szerintem ezeket a vip köröket hagyjuk, mert csak a melegágya lenne a multizásnak, saját magukat pártfogolják majd az emberek. Fórumot meg bárki tud nyitni, ezt meg tudjátok ketten is oldani.
|
Quote:
Azért az nem olyan egyszerű, hogy csak magamat pártfogolom. Ha jól tudom, az orikat össze kell kapcsolni, akinek több van. Egy saját ország menüjéből közvetlenül elérhető fórumra gondoltam, aminek neve mondjuk a pártfogolt ori neve. Ja és a pártfogolt ori főmenüjét meg tanácsadók oldalát szintén elérnéd. Azért az nem kis munka lenne, hogy egy komplett kérdés-feleleket összehozz, azért a pár vip körért. Szóval ez szerintem nem életszerű, amit írtál. |
Quote:
|
Illetve ha nagyobb az igény, mint a kis kékek száma, akkor akár olyanok is lehetnének pártfogók, akik legalább szintet léptek egyszer. De ő csak azt pártfogolhatja, akit ő hoz a játékba. (mint pl. én). Cserébe ő mondjuk csak 100 vip kört kap, ha az embere felér egy szintet. Így azért aztán nem fog senki se multizni. A kis kékek meg alapból nem.
|
Quote:
|
Quote:
Remyvel értek egyet, ez valószínűleg megerősítené a multizást, vagy esetleg más jellegű csalást eredményezne.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |