![]() |
Quote:
|
Quote:
|
"Nincs tervezve iszonyúan kicsi létszámú csoportok miatti szabályváltoztatás. Ez a hétvégi játék sajátossága, ugyanakkor az erlv mindenhol ugyanígy érvényesül. Nem hiba." -Atitól
Úgy látom, nem értetted, amit írtam... Amikor játszottam, akkor a helyezésem 1/2 volt, mégis a lilák is számítottak a felfedezésnél, így tudott a 2. visszafedezni 200-ra... Tolvajlásnál viszont hiába számoltam ki, hogy ok, akkor 6 fővel számolva átlopom, mégis a 2 főt nézte a véderőnél... Ez egy sajátosság? Szerintem meg egy hiba. Akkor legyen a tolvajlás is a 6 fős létszámhoz igazítva + a helyezés kiírása és kész... Hol van itt szükség szabályváltoztatásra? Párbajnál a Te orid is számított tolizásnál és ha lehetett volna, felfedezésnél is, pedig nem kezdted el a játékot, mint a hv-ben a lilák sem De ha Te is így állsz hozzá, akkor nincs is miért csodálkozni, hogy a két hétvégi játékban ennyire iszonyúan kevés a játékos... Mondjuk van 1 olyan érzésem, hogy erről eddig nem is tudtál, míg én észre nem vettem, mert nem hiszem, hogy szándékosan így akartad a hétvégit sajátossá tenni... |
Quote:
Quote:
//Nem azt mondom, hogy ez jó vagy sem, csupán a kiemelt részekre reagáltam, miszerint szerintem Te értetted félre Pool, és nem Ati. Bár az is lehet, hogy tévedek. :)// |
Quote:
Szted a lilák nem számítanak a tolvajerőnél a normál játékban? Ez új számomra... 5-ösön is van rengeteg lila, most kezdő, de a tolvajlásnál őket is hozzá kell adni a létszámhoz a hétvégi sajátossága nem a kis létszám, régen volt, hogy 30-40 ország is volt, de idővel elkopott vajon miért? |
Quote:
De nem is jelentettem ki, hogy nem számítanak bele. Csupán annyit, hogy én így értelmeztem Ati hozzászólást. Nem hiszem, hogy máshogy működne ugyan azon dolog egy hétvégi játékban, és a rendes játékban. Ha így van, akkor az elég nagy logikátlanság lenne. :) |
Quote:
De ők aktív orik, elkezdték a játékot, míg a hv-ben a lilák nem... No, mindegy, őszintén szólva teszek most már az egészre (nem csak a hv-re)... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudod, ki az a Jákob? Nem a rabbi... Akkor meg mit dumálsz bele mindenbe? Elég szégyen Rád nézve, hogy antiszemita vagy... |
All times are GMT +1. The time now is 04:42. |