Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Xeper 11-29-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 271872)
Itt egy ötös :D

Jahh, meccs elején biztos elhangzott, hogy 'adj egy ötöst', csak félreértették :p

tdomo 11-29-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 271875)
Jahh, meccs elején biztos elhangzott, hogy 'adj egy ötöst', csak félreértették :p

Ez az ötös szám nem nagyon jön be a Madridnak. Nem először kaptak ennyit a Barcától. Ronaldo meg...pfff, ülj le egyes. Guardiolát lökdösni a Camp Nou-ban...

Pool 12-01-2010 12:55

"Nincs tervezve iszonyúan kicsi létszámú csoportok miatti szabályváltoztatás. Ez a hétvégi játék sajátossága, ugyanakkor az erlv mindenhol ugyanígy érvényesül. Nem hiba." -Atitól

Úgy látom, nem értetted, amit írtam...
Amikor játszottam, akkor a helyezésem 1/2 volt, mégis a lilák is számítottak a felfedezésnél, így tudott a 2. visszafedezni 200-ra...
Tolvajlásnál viszont hiába számoltam ki, hogy ok, akkor 6 fővel számolva átlopom, mégis a 2 főt nézte a véderőnél...
Ez egy sajátosság? Szerintem meg egy hiba. Akkor legyen a tolvajlás is a 6 fős létszámhoz igazítva + a helyezés kiírása és kész...
Hol van itt szükség szabályváltoztatásra?
Párbajnál a Te orid is számított tolizásnál és ha lehetett volna, felfedezésnél is, pedig nem kezdted el a játékot, mint a hv-ben a lilák sem
De ha Te is így állsz hozzá, akkor nincs is miért csodálkozni, hogy a két hétvégi játékban ennyire iszonyúan kevés a játékos...
Mondjuk van 1 olyan érzésem, hogy erről eddig nem is tudtál, míg én észre nem vettem, mert nem hiszem, hogy szándékosan így akartad a hétvégit sajátossá tenni...

Dus 12-01-2010 17:27

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 271959)
Úgy látom, nem értetted, amit írtam...
Amikor játszottam, akkor a helyezésem 1/2 volt, mégis a lilák is számítottak a felfedezésnél, így tudott a 2. visszafedezni 200-ra...
Tolvajlásnál viszont hiába számoltam ki, hogy ok, akkor 6 fővel számolva átlopom, mégis a 2 főt nézte a véderőnél...
Ez egy sajátosság? Szerintem meg egy hiba. Akkor legyen a tolvajlás is a 6 fős létszámhoz igazítva + a helyezés kiírása és kész...
Hol van itt szükség szabályváltoztatásra?
Párbajnál a Te orid is számított tolizásnál és ha lehetett volna, felfedezésnél is, pedig nem kezdted el a játékot, mint a hv-ben a lilák sem
De ha Te is így állsz hozzá, akkor nincs is miért csodálkozni, hogy a két hétvégi játékban ennyire iszonyúan kevés a játékos...
Mondjuk van 1 olyan érzésem, hogy erről eddig nem is tudtál, míg én észre nem vettem, mert nem hiszem, hogy szándékosan így akartad a hétvégit sajátossá tenni...

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez a hétvégi játék sajátossága, ugyanakkor az erlv mindenhol ugyanígy érvényesül. Nem hiba.

Én ezt úgy értelmezem, hogy a hétvégi játék sajátossága az ilyen pici létszámú csoport, viszont az elv, miszerint a lilák nem számítanak be a tolvajerő kiszámításába, viszont minden csoportban így van, egységesen, létszámtól függetlenül.

//Nem azt mondom, hogy ez jó vagy sem, csupán a kiemelt részekre reagáltam, miszerint szerintem Te értetted félre Pool, és nem Ati. Bár az is lehet, hogy tévedek. :)//

Pool 12-01-2010 17:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 271977)
Én ezt úgy értelmezem, hogy a hétvégi játék sajátossága az ilyen pici létszámú csoport, viszont az elv, miszerint a lilák nem számítanak be a tolvajerő kiszámításába, viszont minden csoportban így van, egységesen, létszámtól függetlenül.

//Nem azt mondom, hogy ez jó vagy sem, csupán a kiemelt részekre reagáltam, miszerint szerintem Te értetted félre Pool, és nem Ati. Bár az is lehet, hogy tévedek. :)//

Butaság, amit írsz.
Szted a lilák nem számítanak a tolvajerőnél a normál játékban?
Ez új számomra...
5-ösön is van rengeteg lila, most kezdő, de a tolvajlásnál őket is hozzá kell adni a létszámhoz
a hétvégi sajátossága nem a kis létszám, régen volt, hogy 30-40 ország is volt, de idővel elkopott
vajon miért?

Dus 12-01-2010 17:35

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 271978)
Butaság, amit írsz.
Szted a lilák nem számítanak a tolvajerőnél a normál játékban?

Ezt őszintén szólva nem tudom.

De nem is jelentettem ki, hogy nem számítanak bele. Csupán annyit, hogy én így értelmeztem Ati hozzászólást. Nem hiszem, hogy máshogy működne ugyan azon dolog egy hétvégi játékban, és a rendes játékban. Ha így van, akkor az elég nagy logikátlanság lenne. :)

Pool 12-01-2010 17:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 271979)
Ezt őszintén szólva nem tudom.

De nem is jelentettem ki, hogy nem számítanak bele. Csupán annyit, hogy én így értelmeztem Ati hozzászólást. Nem hiszem, hogy máshogy működne ugyan azon dolog egy hétvégi játékban, és a rendes játékban. Ha így van, akkor az elég nagy logikátlanság lenne. :)

Nagyon meg lennék lepve, ha így lenne, hiszen a pontlistában is elfoglalják a helyüket, stbstbstb...
De ők aktív orik, elkezdték a játékot, míg a hv-ben a lilák nem...
No, mindegy, őszintén szólva teszek most már az egészre (nem csak a hv-re)...

Tsobi 12-01-2010 19:33

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 271976)
Én is akarok "Jákob&Pool" néven

625351

Ilyenkor helyetted is szégyellem magam...

Tsobi 12-01-2010 19:35

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271990)

[törölve -- ]

Pool 12-01-2010 20:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271990)

Szerinted érdekel, hogy Te vagy bárki más mit gondol?
Tudod, ki az a Jákob? Nem a rabbi...
Akkor meg mit dumálsz bele mindenbe?

Elég szégyen Rád nézve, hogy antiszemita vagy...

All times are GMT +1. The time now is 04:42.