![]() |
Quote:
Egyébkén az első regisztrációtól számítsd az az egy évet, ne az A-ba való fellépéstől. |
Quote:
Egyébként Neked regtől számított egy év, nekem pl. fellépéstől számított egy év az A-ban fordulásig, ilyen ütemben. Fél éve fedezgetek, és még közelében sem vagyok a topnak. |
Quote:
|
Quote:
1, A-ban csak az számít hogy jó klánban vagy-e, és ezt nem más, hanem te választod ki. legyen az akár egy elf fedezgetős klán, vagy egy támadó szellemü klán. azért mert az emberek nagyrésze úgy választ,hogy tojik az egészre és igénytelenül az első hírdetőt választja,az csak az ő baja. egy elf klán is lehet jól szervezet,mind gazdaságilag, mind az együtthaladásban, sőt a távolokban is, ami nagyban gyorsitja a haladást, mert nem kell benttartani az egységeket és gyorsabban termelsz. de akár szervezhetsz egy új klánt is olyan emberekből, akikkel úgy érzed,hogy tudsz együtt haladni,akár a fordulás, akár a hosszabb játék a cél. a megfelelő háttér meg jön magától a jól szervezett klánnal. 4-500kör alatt nagyobb figyelem nélkül fellehet tölteni egy klánt,hogy mindenkinél legyen meg a max egység és a max kp és utána elindulni felfelé (lsd. pl amikor Xepiék mentek felfelé) Úgyhogy légyszi ne bagatelizáld el az A 2 legfontosabb elemét.ezek nélkül a legjobb stratégia sem több egy kezdő bukdácsolásánál. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Es kerlek valaki mondja azt h nem igy van h veszekedhessem egyet vele priviben vagy mas topickban :rolleyes: Quote:
Amikor oda kerul a dolog h mar nem lesz erdemes a magyar hoditot sem jatszani, mert nem lehet mar uj szemelyiseget szerezni, akkor megcsappan a vip-ek befizetese es szep lassan rajon Ati es a stabb h ingyen tovabba nem csinalhatjak. Vagyis lehet vaganykodni, meg bolcskodni h en megcsinaltam es akkor csinalja meg mas is... Egy a lenyeg szerintem. Ha akarjatok h a hodito tovabba megmaradjon akkor valtoztassatok es legyen elerheto a plusz szemelyiseg megszerzese. Ha nem szeretnetek ezt az sem baj... majd egy par ev mulva olvasni jartok furomot es jatszani az 1A-ban 4 db ori mint ahogyan mas nyelvu hodban is van (jelenleg). Es tom h most sem ismerik be azok akik tehettek volna valamit, es azt sem ismerik be h tevedtek, na meg soha nem is fogjak... de megis ok engedtek meg h belefulladjon a jatek es ne legyen ertelme jatszani. Ne tegyetek ezt a magyar hoddal is pls. Csak azert irtam ezt h legyen tiszta a lelkem h en megprobaltam raebreszteni egyeseket a kovetkezmenyekre. Majd par ev mulva mikor bezarjak a magyar hod kapuit is, akkor tudjam azt mondani: en megprobaltam! P.S. Kar lenne erte, mert kiprobaltam minden ehez hasonlo browser jatekot es egy sem ennyire jo. Itt minden jol ki van gondolva, tobbi mind gyerek cipoben jar, vagy nincs hozza rendes sugo mint itt (vagyis gyerekcipoben jar). |
Quote:
Ráadásul pont azt célozza a javaslat, amit írtál: hogy ne kelljen éveket tölteni az 1/A-ban annak is, aki nem szeret ott játszani, hanem olyan közegben játszhasson és szórakozhasson, amit szeret, és közben mégis utól tudja érni a "régi nagyokat". Vagyis ne feladja és töröljön az A-ban, hanem játsszon folyamatosan. Úgyhogy nem értem az ellenállást, amit a javaslattal szemben tanusítasz. |
Ellenallast tanusitok en?
Ezer bocsanat ha ezt szurted le belole, sot azoknak szolt a hozzaszollasom akik nem szeretnenek valtoztatni a jelenlegi helyzeten. Tudom h a hoditorol beszelunk ezert is nem ecseteltem es nem emlitettem meg nev szerint h melyik nyelvu hodrol beszelek, ,klb-en is mindre igaz. En a magyar hod jovojet ugyan olyanak latom hosszu tavban mint a masik nyelvu hodok jovojet, elorevetittest szerettem volna, h egyesek lassak h mi tortenhet majd. Szerintem a szavazasom is azt tukrozi h tenni szeretnek en is valamit. Nem az utolso kategoriban van a szavazatom! Azoknak szolt a hozzaszolasom akik az utolsora szavaztak, vagyis akiknek igy jo ahogyan van! |
udv.
szerintem nem kellene ez a 2x-es fordulas 1 szemert.valamennyit le kellene faragni a mostani topbol, es az szerintem mindenkinek megfelelne. |
All times are GMT +1. The time now is 17:35. |