Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Arden 01-21-2008 00:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153085)
Nem szabálytalan, de asszem, hogy a játék ellehetetlenítése bármilyen nyereség nélkül már szabálytalan. És arra, hogy nincsen rá semmilyen (játékon belüli) oka, és 1nap 12x rengetett, ami bárhogy is számoljuk bőven 130hektár (3.csoportban 1k hekin), szerintem belefér a játék lehetetlenné tételébe. És attól kezdve már igenis szabálytalan.

sztem meg nem, de ezen ne kezdjünk el vitatkozni :)

webesc 01-21-2008 00:07

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153088)

Szerintem meg igen.
Ha semmi haszonszerző akció nem követi akkor bizony ez büntethető.
"Szabályos játék védelme" címszó alatt láttam már kitiltást...
(Szerintem)

vityu 01-21-2008 00:09

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153088)

Nem is olyan régen vezették be, ha nem csal az emlékezetem! De tényleg ne kezdjünk el vitatkozni!

Grabi 01-21-2008 00:11

nekem van a játékban pár olyan játékos akik ugyan kárt nem okoztak nekem, de én mégis értük mennék bármilyen csoport tetejére is ha látnám őket. nem gondolom, hogy a pusztán személyes ellentétért való támadás a játékon kívüli lenne.

Remedy 01-21-2008 00:14

Halkan kerdezem meg.... mi lenne ha epitenel templomot, es felraknad a pajzsot.....? Uresed ugye van, bontani nem kell....

vityu 01-21-2008 00:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153095)
Halkan kerdezem meg.... mi lenne ha epitenel templomot, es felraknad a pajzsot.....? Uresed ugye van, bontani nem kell....

Mire befut az építés és bele a sereg, addigra már nem is leszek játékban, annyira leesek. Ez van ha nincs pénz... Kb 15k varázslóval kéne magam feljebb tornászni a mostanihoz képest. Ez csak pénzzel tudnám megoldani, de az meg sajnos nincs, tehát az elmélet megdőlni látszik...

webesc 01-21-2008 00:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 153094)
nekem van a játékban pár olyan játékos akik ugyan kárt nem okoztak nekem, de én mégis értük mennék bármilyen csoport tetejére is ha látnám őket. nem gondolom, hogy a pusztán személyes ellentétért való támadás a játékon kívüli lenne.

És ezzel biztosan sokan eggyet is értünk veled.;)
De ha elkapnád akit szeretnél,csak becsúszna egy-két foszti vagy nem?
Vagy lezárásként csak elvinnéd a földecskéjét a bosszúd tárgyának.
Ezekkel már meg is lenne a "haszonszerző akció".
És akkor nem lehetne senkine k egy szava sem.
De porig rombolni v.kit és utána hagyni a fenébe???
Morálisan mindenképpen megkérdőjelezhető...

vityu 01-21-2008 00:21

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 153094)

Ez nem támadás, hanem alattomos módon varázslás! Ha üzenetben elküldi előtte, hogy figy ezt ezért kapod, és tőlem, akkor ok...

puma 01-21-2008 00:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153099)
Ez nem támadás, hanem alattomos módon varázslás! Ha üzenetben elküldi előtte, hogy figy ezt ezért kapod, és tőlem, akkor ok...

na ácsi.
ezekszerint ha valaki ellen akarok akciózni akkor írjak neki hogy ezt ezér és ezér kapod:confused:
amúgymeg Te is tudhattad volna kitől kapod ha sasolod a pontlistát kicsit,na jó nem az elsőnél,de csak ránéztem volna a helyedben ha így áll a party.
ettől függetlenül tényleg (híjjuk nevén a gyereket:))patkányság a fórumos hsz-ek illetén való +bosszulása.Sztem ez kb az ovisok(nem célzás senkire sem!6éves kor alatti ovisok;))szintje.summa summárum:építsd ollanra az oridat hogy ne tudjon az illen "fórumhsz+bosszuló"xarrá rengetni:)

Pali papa 01-21-2008 00:50

Quote:

Originally Posted by puma (Post 153103)
na ácsi.
Sztem ez kb az ovisok(nem célzás senkire sem!6éves kor alatti ovisok;))szintje.summa summárum:építsd ollanra az oridat hogy ne tudjon az illen "fórumhsz+bosszuló"xarrá rengetni:)

Puma ezt az összehasonlítást az ovisok kikérnék maguknak...
Morális és etikai okokból a patkányok is felháborodnának.
:D:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:39.