![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha semmi haszonszerző akció nem követi akkor bizony ez büntethető. "Szabályos játék védelme" címszó alatt láttam már kitiltást... (Szerintem) |
Quote:
|
nekem van a játékban pár olyan játékos akik ugyan kárt nem okoztak nekem, de én mégis értük mennék bármilyen csoport tetejére is ha látnám őket. nem gondolom, hogy a pusztán személyes ellentétért való támadás a játékon kívüli lenne.
|
Halkan kerdezem meg.... mi lenne ha epitenel templomot, es felraknad a pajzsot.....? Uresed ugye van, bontani nem kell....
|
Quote:
|
Quote:
De ha elkapnád akit szeretnél,csak becsúszna egy-két foszti vagy nem? Vagy lezárásként csak elvinnéd a földecskéjét a bosszúd tárgyának. Ezekkel már meg is lenne a "haszonszerző akció". És akkor nem lehetne senkine k egy szava sem. De porig rombolni v.kit és utána hagyni a fenébe??? Morálisan mindenképpen megkérdőjelezhető... |
Quote:
|
Quote:
ezekszerint ha valaki ellen akarok akciózni akkor írjak neki hogy ezt ezér és ezér kapod:confused: amúgymeg Te is tudhattad volna kitől kapod ha sasolod a pontlistát kicsit,na jó nem az elsőnél,de csak ránéztem volna a helyedben ha így áll a party. ettől függetlenül tényleg (híjjuk nevén a gyereket:))patkányság a fórumos hsz-ek illetén való +bosszulása.Sztem ez kb az ovisok(nem célzás senkire sem!6éves kor alatti ovisok;))szintje.summa summárum:építsd ollanra az oridat hogy ne tudjon az illen "fórumhsz+bosszuló"xarrá rengetni:) |
Quote:
Morális és etikai okokból a patkányok is felháborodnának. :D:D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:39. |